Подготовка за малкия човек - тема 14

• 41 525
  • 796
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, бих искала да питам мамите който вече имат опит, какви перилни препарати използвате, както и измивни.Благодаря предварително

# 61
Супермама, Тео, мерси эа мненията! Hug Ще потърся темата эа столчетата. Но щом Тео каэва, че е доволна, също ми е полеэно.

Пелените съм поръчала от бебешки магаэин в нета и моите са доста по-скъпи, но си нямам и представа какво эначи качествени пелени. Просто се водех от реценэиите и вэех раэлични видове. Най-скъпите са ми 3 бр 20 евро, но имам и 4 бр эа 10на евро(водят се от евтините). Реално по-скъпите наистина са супер мекички и ми харесаха много на външен вид.

# 62
Моите са на Minene, но и те бяха 20-тина лв. Мекички и хубави са, харесват ми.

За перилен прах на мен най-много ми допада Sano Maxima, иначе съм пробвала и Бочко, както и Тео бебе.

# 63
Здравейте, бих искала да питам мамите който вече имат опит, какви перилни препарати използвате, както и измивни.Благодаря предварително
На Фрош мисля да ползвам. Пелени купих най-различни . За качество не знам, но най-евтините са 1лв бройката за тензухените.

# 64
  • София/Севлиево
В немския Амазон гледах много хубави бамбукови и муселинови пелени,но т.к. вече си бях купила от тук не си поръчах.Иначе цените им бяха много прилични-примерно 10 броя за 20 евро,размер 80/80.Моите са Лорели-3 бр.за около 12 лв,мисля размер 80/80,муселинови, една голяма 120/120 на Севи Бейби за 20+ лв,пак муселин, и 2 бамбукови от Пепко,бяха доста бюджетни,размер не погледнах,пратих ги при свекървата.И тензухени си взех,но никак не ми харесват.Като раждах баткото бяха по-хубави.
За прах най-много ми хареса Тео бебе лилави капсули,после бебешки Ариел и Сано-и трите ги пробвах.

# 65

За измиване на шишета и залъгалки ползвах Фрош бебе, a за пране Ариел или Персил сензитив, без да слагам омекотител.

# 66
Може ли препоръки за бебешка козметика?

# 67
Биодерма, Юриаж, Мустела са с хубави продукти.
Не се запасявайте с много продукти, защото може да не ви потрябват или да се окаже, че не са подходящи за кожата на вашето бебе. Вземете да си имате основните - измивен гел, мляко за тяло и кремче за дупе.

# 68
Във всяка тема на всяка страница се коментират едни и същи неща - козметика, прах за пране, памперси... Прочетете две страници назад и ще видите какви са препоръките.

# 69
  • София
Пелени - от Вис Виталис ми се струват най-бюджетни. Има доста размери и видове с приятни картинки.

Препарат за пране - Бочко и нищо специално за съдовете.

Козметика - не мога да дам препоръка. На мен мустела ми е ОК, но е много субективно.няма смисъл от презапасяване. И подаръци доста ще получите.

# 70
Аз съм се ориентирала към Бабе - не толкова популярна козметика. Но съотношение цена -качество за мен е много добро.

# 71
С бебето ползвам А дерма, защото такава беше в родилното. На каката пък изобщо не понесе като бебе, така че моят съвет е да започнете с мостри и тогава да купите каквато сте решили.

# 72
Аэ имам чувството, че съм от малкото дами тук, които са се насочили към стандартна дрогерийна коэметика. Единствено эа мляко эа тяло ще вэема медицинска коэметика-Ла Рош Липикар бауме ап+ , иэмиващ гел/шампоан Нивея или Bübchen, эащото ми миришат супер и не вярвам да са драэнещи эа бебето. Крем против подсичане: какъвто има в аптеката+цинкова паста. 
Мицеларна вода ми се атрува иэлишно, но пък някои постове в темата ме убедиха да пробвам. Ще полэвам таэи, която полэвам и эа себе си на Биодерма.

# 73
Мисля, че се има предвид бебешка мицеларна вода обаче.
Аз още не съм избрала, но ще се ориентирам по състава - възможно по-щадящ. От дрогерийните Babylove имат хубави неща.

# 74
Да кажа, че с баткото ползвах козметиката на babylove на ДМ и съм много доволна. Сега отново за бебето ще взема такава, живот и здраве декември месец. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт