Подготовка за малкия човек - тема 14

• 41 743
  • 796
  •   1
Отговори
# 300
Тео, мерси эа превода. Небето е точно от онеэи като тънки чаршафи, които висят над легълцето, не энаех как е терминът точно.

Ех, эа обиколника сте категорични. Ами тогава може и наистина да не го полэвам. В бебешкия магаэин всички легла бяха с такива обиколници, украси и подобни и се иэкуших, та вэех. Иначе и аэ энам, че не е преооръчително, но си мислех, че повечето полэват. Може би ще го оставя эа след 6-7-9 месец или когато е ок. 

Ето тоэи е моделът:

# 301
Обиколник за малко бебе не е необходим - освен че е опасен за задушаване, нарушава и циркулацията на въздуха около бебето. Отначалото не се въртят, а когато започнат да се обръщат не се въртят толкова силно, че да се удари лошо. За синът ми купих обиколник чак когато започна да се изправя сам, защото беше нестабилен и падаше назад и в момента, в който стана по-стабилен и спря да се мята така го махнах.

# 302
  • Пловдив
Включвам се за обиколника и балдахина- разбирам, че сте ентусиазирана и всичко изглежда много сладко и красиво, бебешко и мило Simple Smile в магазините това им е работата, за да ви продадат артикулите.
но имайте предвид, че някой път тези неща са не само излишни , а и пречат.
Ако сте на леглото до бебето и само се навеждате над него или протягате ръка , няма ли да пречи този висящ балдахин? Няма ли да запарва? Ще събира ли прах? Детето като порастне малко няма ли да започне да го дърпа силно?
За обиколника вече са писали достатъчно и по горе.

Чисто приятелски съвет, за да не се затрупване с неща, които после ще се чудите какво да ги правите.

# 303
Здравейте, ще ползвате ли слинг и ако да, моля да препоръчате някой удобен

# 304
Здравейте, аз също бих искала да попитам по-опитните в бебеносенето за мнение относно слинг Caboo DX+ merino.
https://closeparent.com/products/caboo-baby-carrier-dx-merino
Според вас дали е подходящ за бебе почти на 1 месец, 4,3кг? Питах и в темата за бебеносенето, но гледам, че отговорите се бавят, а трябва бързо да реша дали да го взема.

# 305
# 306
И аз се притеснявам за неща като балдахин, шнурове на щори или пердета и по-дълги висящи меки предмети в близост до леглото, защото над известна дължина представляват риск от удушаване (точно колко беше, над 15 или 20тина см не съм сигурна, но - всичко, което може да се увие около вратлето).

# 307
Здравейте. (Предварително се извинявам, ако вече е било коментирано)
Спряла съм се на кошара от Nicolle baby модел Тони - антик. Някой ползвал ли е такава и има ли наблюдение за качеството на кошарката?

# 308
Аз съм поръчала от nicolle baby друга кошара, но чакам да пристигне до 2 седмици. После мога да пиша за отзиви.

# 309
  • София/Севлиево
Добре изглежда кошарката,но ако имате повече място си вземете трансформираща-ще я ползвате доста дълго(аз я ползвах 7 години,сега пак такава си взех) и един вид ще ви спести пари,които иначе ще дадете за друго легло след 2-3 години.Пък като стане детенце в първи клас така или иначе ще преобзавеждате за ученическите му нужди.

# 310
Тези трансформиращите не са ли по 400-500лв?
Показаното легло е 230лв, с разликата спокойно ще си купи по-натам друго легло, та май нищо няма да спести.
Моето е подобно на Лорели май, пак за около 200лв, ама не сме го ползвали много за 10 месеца 😁 добре, че не съм дала 500лв,да ми седи за украса.

# 311
  • София/Севлиево
В Айко са почти винаги на намаление.Нашето го взехме заедно с бамбуков матрак и спален комплект за около 400 лв.После още го бяха намалили(по едно време даже под 280 лв).

# 312
Всички кошари са горе - долу еднотипни. Вижте я в магазин някъде, за да прецените изработката дали ви допада. С първото дете ползвах много подобна, просто беше с 2 реда чекмеджета едно над друго, като функции същите. Ок си беше. Ползвахме я 3 години, след това детето се премести на стандартно единично легло.

# 313
Здравейте. (Предварително се извинявам, ако вече е било коментирано)
Спряла съм се на кошара от Nicolle baby модел Тони - антик. Някой ползвал ли е такава и има ли наблюдение за качеството на кошарката?

Аз съм си взех същата,но бяла. Все още не е сглобена за да мога да изкажа мнение,но моя приятелка е отново с модел Тони ( друг цвят ) и каза че е много доволна от качеството, а ѝ мисля че цената е идеална.

# 314
Всички кошари са горе - долу еднотипни. Вижте я в магазин някъде, за да прецените изработката дали ви допада. С първото дете ползвах много подобна, просто беше с 2 реда чекмеджета едно над друго, като функции същите. Ок си беше. Ползвахме я 3 години, след това детето се премести на стандартно единично легло.
Магазинът им се намира в София, а аз не съм от София затова зададох въпроса си тук ако някой я е имал да сподели. Напълно наясно съм, че най-добре е да се види на място и да се пипне, но няма как да стане.

Общи условия

Активация на акаунт