Подготовка за малкия човек - тема 14

• 41 499
  • 796
  •   1
Отговори
# 750
Аз не съм поръчвала, но сега разглеждам българския сайт. Като вляза в английския, си ме прехвърля пак в българския.

# 751
  • София
Сайтът, който доставя директно до България е www.nextdirect.com

От английския сайт (www.next.co.uk) не може да бъде направена поръчка или поне никой от темата за Некст не е успял да си направи регистрация там.

В БГ сайта няма промоции, промоции пускат в немския - www.next.de. Там плащането става само с Пейпал и се ползва превозвач за доставка до БГ(няма директна доставка).

# 752
Момичета, взех бебешко гнездо, но не е със свалящ калъф и се чудя как да го изпера...или да не го пера, а да постилам пеленка или одеялце и така да слагам бебето? 😏 Някой има ли опит с гнезда?

# 753
  • Beyond the stars
Да, английският, има даже превод на Бг ако ви е по-лесно. Като си изберете нещата, ще ви попита имате ли регистрация или не. Лесно и бързо става регистрирането, аз платих с карта. За покупки над 80 лв, доставката е безплатна.

Допълнителни такси към DHL ? ЕОРИ номер за освобождаване ?
Не съм поръчвала след Брекзит.

# 754
Момичета, взех бебешко гнездо, но не е със свалящ калъф и се чудя как да го изпера...или да не го пера, а да постилам пеленка или одеялце и така да слагам бебето? 😏 Някой има ли опит с гнезда?

И моето не е със свалящ се калъф.
Попитах момичето, което ги прави, каза да го пусна на 30 градуса.
Изпрано и изсъхнало е вече, нищо му няма.

# 755
Използвали ли сте Подложка за преповиване Doomoo - Cosy Care и дали сте доволни? Благодаря.

# 756

С центрофуга ли?

# 757
Да, английският, има даже превод на Бг ако ви е по-лесно. Като си изберете нещата, ще ви попита имате ли регистрация или не. Лесно и бързо става регистрирането, аз платих с карта. За покупки над 80 лв, доставката е безплатна.

Доставиха ми днес пратката на адрес, нищо не съм освобождавала от митница. Явно самите Некст пращат с платени митни сборове, за да не се налага клиента да се занимава. Не съм сигурна че в България работят с DHL, куриерът не беше с тяхна униформа, а пък хвърлих вече торбата, за да видя товарителницата.

# 758
  • Beyond the stars

Доставиха ми днес пратката на адрес, нищо не съм освобождавала от митница. Явно самите Некст пращат с платени митни сборове, за да не се налага клиента да се занимава. Не съм сигурна че в България работят с DHL, куриерът не беше с тяхна униформа, а пък хвърлих вече торбата, за да видя товарителницата.

Значи нещо са update-нали, понеже по последни мои данни DHL искаха ЕОРИ номер и те освобождаваха, като над определен брой артикули имаше такса обслужване.
Ма така доста по-добре ми звучи Simple Smile

# 759
SkyNet worldwide express са шипнали до София. От там местен куриер.
По принцип винаги избягвам DHL най-мудни, най-много такси. И като юридическо лице съм работила с тях, много, много тегаво.

# 760
Използвали ли сте Подложка за преповиване Doomoo - Cosy Care и дали сте доволни? Благодаря.

Изглежда хубав, но аз съм най-доволна от повивалниците които са като с кожа. Има ги, в стор бг, Малечко и повечето бебешки магазини. Това което харесвам в тях е, че те са много лесни за почистване. Когато дойде вкъщи директно го забърсваш и не му мислиш как да го переш. Много често се случва на повивалника да се случи нещо. А пиш, а дрис. Ако се испишка ще попие и директно в пералнията трябва да ходи. Ако се изака почва едно чистене, оправяне и чак тогава пране. Аз не бих го взела. Първо чи хареса, защото бебето няма да падне, после се замислих, та как ще сложиш едно 6 месечно бебе например което се върти  и може да падне заковано с лента. Много удобно изглежда, но иначе минусите му ми изглеждат доста повече. Все пак изборът е твой! Сигурна съм, че ще решиш най-правилно за бебчето си!

# 761
Момичета,

- Някоя ползвала ли е златния комплект за новородени на Мустела? И въобще, ако сте се спрели на тази козметика, комплект ли купувате или продуктите отделно? (Във видео Ася Демирева казва, че са достатъчни 1. нежно измивен гел 2 в 1 за коса и тяло, 2. масажно олио за тяло, 3. мицеларна вода за леко измиване на очите и лицето, 4. мляко за тяло Хидра бебе и 5. крем срещу подсичане за дупе)

- Също ще взимате ли подложки за смяна на памперси за родилното и какви, откъде? Еднократни ли са или за многократна употреба?

- Сушилник за шишета и биберони полезна вещ ли е?

# 762
  • София
Аз си купих златния комплект на Мустела. В него има всичко необходимо, но имайте предвид, че Мустела може да не се окаже подходяща. Кремът против подсичане е супер. Другите неща са хубави, но ако бебето не се окаже с проблемна кожа.

За мицеларната вода - за мен е излишна.

Изобщо малко повече е рекламата на марката. Едно време когато нямаше такъв избор си спомням, че приятелките ми майки плакнеха очи по Мустела и купувах за подарък. Сега има страшно разнообразие.

След няколко месеца съм в пъти по-доволна от козметиката на Babe. Страхотно овлажняват и олиото за измиване е мноооооого приятно.
Според мен принципно олио за измиване е по-добрият избор - не изсушава.

# 763
Аз бях накупила много продукти на Мустела. Повечето излишни, а останалите грам не ми харесаха. Заминаха в коша.
В болницата ползваха Юриаж. Купих същите продукти и вече 2 години ползвам само тях. Не я заменям. За новородено без проблемна кожа няма нужда от толкова неща. Достатъчно е душ-гел и лосион/мляко/олио за тяло. При подсечено дупе - Себамед, Судокрем.

Подложки бях си взела за у дома (многократни). В болницата сестрите сменяха памперсите, а и всичко друго. Нищо не носих аз.

Имах сушилник за шишета.Ползвах го, но не дълго.

# 764
Скрит текст:

С центрофуга ли?
И аз моето гнездо го прах, с центрофуга даже 800 оборота - не мръдна Simple Smile Аз взех от emag, някаква полска марка беше.

За козметиката, аз съм се насочила към Mustela (линимент, шампоан-пяна), HiPP (масажно олио) и Babylove (измивен гел), като гледам основно да е с максимално изчистен състав. Също измивното олио на Uriage ми звучи добре. Мисля да взема базовите неща, че да не прекалявам с мацотенето. За крем против подсичане се чудя още, както и за хидратиращия крем.

Общи условия

Активация на акаунт