Абонаментни кутии в България - Тема 18

• 72 506
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Лосион за тяло на Saff от Кибрита не ми трябва, ако някой го иска съм съгласна за замяна.

# 91
За мама бокс някъде ми попадна като коментар Ноември. Ако е така е супер тъпо, защото comming soon стои от месеци.
За гууд бокс някой знае ли дата за обявяване на новата кутия?

# 92
  • Варна
Има ли кутия аналог на Марви? Нищо друго не бих си купила.
Аптека "ПАНАЦЕЯ" Това е линк към кутията им за август:
https://www.facebook.com/1245419692220820/photos/a.1246037542159 … 4310000525762706/

# 93
Защо не харесвате продуктите на Авант?

# 94
Има ли кутия аналог на Марви? Нищо друго не бих си купила.
Аптека "ПАНАЦЕЯ" Това е линк към кутията им за август:
https://www.facebook.com/1245419692220820/photos/a.1246037542159 … 4310000525762706/
Няма много общо с Марви според мен.

# 95
За мама бокс някъде ми попадна като коментар Ноември. Ако е така е супер тъпо, защото comming soon стои от месеци.
За гууд бокс някой знае ли дата за обявяване на новата кутия?
Написали са СКОРО Simple Smile

# 96
И на мен много ми липсва Марви, няма нищо подобно за момента според мен.
Мама бокс направо прекалиха с това “скоро”, от март месец е поста🤷🏻♀ Чакам си с нетърпение, в края на декември ще раждам.
Гууд бокс си я харесвам, чакам и аз да видя какво ще подскажат, въпреки че на месечния Кибрит още се чудя, две кутии Сафф ме чакат в Еконт и ще трябва да се откажа от нещо🤷🏻♀

# 97
Мама бокс мисля че са пуснали анкета в една голяма фейсбук група за това, какво биха искали бъдещите майки. А е възможно и да е нова някаква кутия.

# 98
Мама бокс мисля че са пуснали анкета в една голяма фейсбук група за това, какво биха искали бъдещите майки. А е възможно и да е нова някаква кутия.

Много интересно, може ли да кажеш коя е групата? Не съм я срещала.

# 99
Какво мислите, че ще е в следващата кутия на  кибрит? Явно е, че някакъв серум е продукта от брошурата, но дано не е околоочен.

# 100
Защо не харесвате продуктите на Авант?

Аз лично имам 3 кутии (2 различни, от едната имам два броя, тоест общо 8 различни техни продукта) в колаборация с Авант. Не че има нещо, което така никак да не ми хареса, но съставът им е скандално обикновен за цените, които искат. Явно се позиционират като премиум в сегмента на Диор, но единственото премиум са въпросните цени, което не е ок. При Диор има интересни съставки, рисърч, разработени технологии, патенти. При Авант - нищо подобно.

Pro-Intense Hyaluronic Acid Illuminating Day Cream - малко витамин С (недостатъчно, за да има озаряване, каквото обещават), хиалуронова киселина, масло от жожоба, авокадово масло и силиконче, за да се чувства кожата гладка. За 112 евро. Ами няма нужда. Има далееееч по-добри и хидратиращи, и озаряващи продукти, за около 1/4, дори 1/5 от цената.

Харесвам и използвам редовно ексфолианта им за лице. Използвам и околоочния им продукт (Brightening & De-Puffing Hyaluronic Overnight Eye Recovery Mask), но същата работа - силиконче, авокадово масло, масло от ший, малко хиалуронова киселина... Приятни оклузиви, запечатващи влагата от предишен продукт, каквито бих искала в околоочния си, но това е всичко. Той дори не дава сериозна хидратация сам по себе си, така че го използвам с наслагване върху нещо по-съществено. Но за 83 евро за 15 мл бих очаквала доста по-интересни активни съставки и ефект. Имам в пъти по-добри околоочни продукти със състав-мечта за два или три пъти по-ниска цена.

Мисълта ми е: Ако не си се добрала до кутиите и съжаляваш за пропуснатата възможност да тестваш козметика от висок ценови клас - недей. Не си изпуснала. Горещо обаче препоръчвам да поръчаш кутията със Сафф - те вече са разкошни!

# 101
Чакам Good box и много се надявам да започнат да разнообразяват марките. Едни и същи марки се въртят в почти всички кутии, а има толкова други интересни.

# 102
Много съм доволна от кутията на Saff.
Серумът и тонера са изключително добри продукти.

Кутията на Авант много ме блазни... но поне този месец мисля да се въздържа от нея.

# 103
  • София
Новата Избери си сам
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0820211 … 43&lang=bg-BG
Само Авант не може да смениш. Останалите продукти може да си ги избереш сам. Има падащо меню.
Ако можеше да сменя Авант сигурно щях да поръчам 2 кутии...

И на мен не ми харесва, че не мога да сменя крема на Авант. Имам го неотворен от една английска кутия. Rolling Eyes

Доволна съм от Myfullbox,Кибрит ще пропусна.

Това кутия "напраси си сам" ли е ?

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 12:52 от bebsun

# 104
  • София

И мен ме интересува коя д групата. Ако наистина чак ноември ще се появят - много жалко. С първото дете редовно си ги поръчвах и бях доволна, а сега бебето ми ще порасне докато ги пуснат. А тъкмо се беше родил като обявиха "скоро".

bambinnah, много интересен пост, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт