Абонаментни кутии в България - Тема 18

• 72 803
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Понякога продуктите се утаяват, разклащай тубичката преди употреба. Според мен няма проблем с продукта, все пак е нов! Ето и моя
Скрит текст:

# 136
  • Варна
Момичета, някой пробва ли вече мицеларния гел на Сафф? Моя е със странна, нехомогенна консистенция, не ми се иска да казвам с какво може да сравни. Има по- водниста и по- бяла част… Всички ли са така или с моя има някакъв проблем?
Пиши на Кибрит. Отзивчиви са. Ако има проблем, а то вероятно има, ще го сменят.
Е как ще има проблем само с някои продукти, когато се произвежда цяла партида? Rolling Eyes После само се разпределя в опаковките и се продава Simple Smile

# 137
Вчера пробвах моя, такъв си е, с такава консистенция рядка и водниста.

# 138
  • Стара Загора

# 139
Вчера пробвах моя, такъв си е, с такава консистенция рядка и водниста.
Оплакването беше, че е на парцали, поне аз така разбрах.

# 140
  • Варна
🌤 Края на лятото е вдъхновението ни за септемврийската #кутия!
🌻 Тя крие в себе си продукти, които ще помогнат да възстановите кожата си след горещите дни, както и да я подготвят за красивата есен...
🍭 Завръщаме се и с изцяло нов #дизайн на кутията, носещ вълшебна емоция. 🧡
🏁 Поръчките започват на 24.08 на www.goodbox.bg

# 141
Радвам се, че Нотино са пуснали кутия, но за 45.50лева и 7 мостри!... поне един пълноразмерен продукт да имаше, тук 2 броя маска на Shiseido явно играят ролята на това, но лично за мен издание No.1 на кутията не си струва.

# 142
Goodbox, освен с нова опаковка, явно идва и с нова цена...

# 143
Здравейте момичета, някой ползвал ли е този околоочен крем или продукти на марката? Какви са впечатленията ви?
 💖 SNEAK PEEK 💖 През Септември в BelleBox те очаква органичният, веган и cruelty-free околоочен крем с екстракт от кафе и масло от шеа на @terredemars на стойност 49 лв., който защитава, стяга, изглажда, озарява и енергизира ✨ Бъди готова да се насладиш и на възстановяващата, подхранваща и хидратираща нощна маска на @algologieofficiel на стойност 49 лв., обогатена с хиалуронова киселина, алантоин и екстракт от алое вера 😌

#SpoilerAlert🚨 Освен околоочния крем и нощната маска, през Септември сме ти подготвили и

🇪🇸 Почистващ, веган продукт за лице с екстракт от краставица и грейпфрут, идващ от слънчева Испания

😍 Органично, подхранващо изкушение за коса с екстракти от кафе, листа от розмарин, алое вера и бадемов протеин

🚿 Ексфолиращ, веган и cruelty-free продукт за тяло

През Септември в BelleBox те очакват общо ПЕТ вълнуващи продукта на стойност 141 лв., твои само за 24.99 лв. 👀

🚚 Кутиите тръгват към Belles на 7-ми Септември

☀️ Ако все още не си се абонирала, можеш да го направиш през нашия сайт и да получиш първата си кутия през Септември 🙌🏼

# 144
  • Варна
Здравейте момичета, някой ползвал ли е този околоочен крем или продукти на марката? Какви са впечатленията ви?
 💖 SNEAK PEEK 💖 През Септември в BelleBox те очаква органичният, веган и cruelty-free околоочен крем с екстракт от кафе и масло от шеа на @terredemars на стойност 49 лв., който защитава, стяга, изглажда, озарява и енергизира ✨ Бъди готова да се насладиш и на възстановяващата, подхранваща и хидратираща нощна маска на @algologieofficiel на стойност 49 лв., обогатена с хиалуронова киселина, алантоин и екстракт от алое вера 😌

#SpoilerAlert🚨 Освен околоочния крем и нощната маска, през Септември сме ти подготвили и

🇪🇸 Почистващ, веган продукт за лице с екстракт от краставица и грейпфрут, идващ от слънчева Испания

😍 Органично, подхранващо изкушение за коса с екстракти от кафе, листа от розмарин, алое вера и бадемов протеин

🚿 Ексфолиращ, веган и cruelty-free продукт за тяло

През Септември в BelleBox те очакват общо ПЕТ вълнуващи продукта на стойност 141 лв., твои само за 24.99 лв. 👀

🚚 Кутиите тръгват към Belles на 7-ми Септември

☀ Ако все още не си се абонирала, можеш да го направиш през нашия сайт и да получиш първата си кутия през Септември 🙌🏼
Сега ги гледам в интернет крема е 25€ а маската може да се ползва и като дневна.
Да ти кажа заинтригува ме кутията, до сега не съм поръчвала Бел бокс и май ще я поръчам, макар , че нямам нужда от околоочен, ползвам този от Гуд бокс, но пък маската, продукта за измиване на лице , продукта за коса и ексфолианта ще ползвам със сигурност. Тъй че май се навих да пробвам Белето. До сега ги избягвах заради декоративната козметика, че нямам нужда от нея, ползвам по - висок клас там.

# 145
И при мен тази кутия предизвика интерес.
Точно в момента околоочният ми е на свършване, но тази марка нищо не ми говори.
А и това, че цената на крема е 50лв съвсем не значи, че е хубав 😹

# 146
И аз се чудя да поръчвам ли на Беле бокс кутия. Ако някой има отзиви за тези продукти да сподели. Всеки месец кутия-две и накрая ще се затрупам. 😁 На Кибрит кога се очаква знаете ли?

# 147
Доволни ли сте от доставката на Кибрит до адрес? Имали ли сте проблем с куриерската фирма?

# 148
Доволни ли сте от доставката на Кибрит до адрес? Имали ли сте проблем с куриерската фирма?

Аз кибрит само до адрес поръчвам. Не съм имала проблеми с тях до сега, за разлика от доставката на гуд бокс - куриера твърдеше, че доставка до врата не била включена в цената и ми се наложи да обикалям около блока да го търся.

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 16:29 от emjay

# 149
Ауу, лосионът за тяло на Саф е страхотен! Попива много бързо и наистина не оставя мазни следи!
Та .. изгорях с още една тяхна кутия! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт