Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 99)🍒

• 32 759
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Отдавна искам да попитам нещо - знаете ли защо режисьорът на сериала е бил сменен навремето? Знам, че първоначално за режисьор са взели Ендер Мъхлар, който е режисьор на често споменавания в темата ромком “Навсякъде ти”, където екранната химия между двамата главни герои също е доста добра според мен. Е, при тях екранната любов не се пренесе в реала, но пък Фуркан и Айбуке си останаха добри приятели. Поддържат близки отношения и с режисьора Ендер, често се събират, правят си барбекю, ходят на почивки заедно и т.н. Та ми е чудно какво се е случило и защо са решили да го сменят с Алтан Дьонмез. Знам, че дори са презаснемали целия първи епизод. Затова и сериалът е започнал със седмица-две по-късно от предвиденото. Само първият тийзър към сериала е дело на Ендер. Поне него успяхме да видим. Защото епизодът, който той е режисирал, така и не се е излъчил.

И нещо офтопик - според вас някой от тазгодишните летни сериали има ли шансове да се задържи през новия есенен сезон? Според мен освен този на Фокс в петък, другите са бай-бай. Рейтингите им са крайно ниски и всички ще приключат през септември. Според мен и този на Фокс в петък ще продължи макс още месец-два. Най-много до ноември. Ще го преместят в събота, но не мисля, че ще издържи на конкуренцията и ще му видят сметката преди Нова година. Simple Smile Решила съм да изчакам всички да приключат и после ще реша дали да изгледам някой от тях. До 15 епизода, ако са, бързо ще се гледат. Което е хубаво. Но сега покрай нашите нямам желание за друго турско. Wink

# 556
  • София
В настъпилото лятно затишие излезе една интересна новина. Не безизвестната турска актриса Джемре Байсел, позната с ролите си в "Моята лява страна", "Не пускай ръката ми", "Рамо" и др., е направила признание, че се е влюбила в Керем Бюрсин още когато е била в гимназията на 15 години. В момента тя е на 22 години. Родена е на 5 февруари 1999г. в Измир.

Излязоха нейните постове в инстаграма, което даде повод за една гореща полемика тази седмица. Чрез туитовете си тя изказва възхищението си от известният актьор. Така Джемре Бейсал нарушава мълчанието си след многото публикации, които станаха акцент в социалните медии. В тях тя обяснява, защо е отворила старите си тетрадки.

Феновете я притиснаха с въпроса: "Все още ли си влюбена в Керем Бюрсин", като с нетърпение очакваха какъв отговор ще даде. Макар, че отговорът на този въпрос е без никакво значение, понеже Керем в момента е обвързан сериозно с колежката Ханде Ерчел.   

# 557
И аз съм се чудила защо са го сменили. Дали той се е отказал или продуцентите така са решили. Не съм попадала на информация. Доколкото съм чела, заедно с MF Yapim са избрали Ханде и Керем за ролите. Само заради това си заслужава, да му благодарим. Smiley

А от летните сериали, само Aşk Mantık İntikam ми допадна. Двойката Илхан-Бурджу ми е симпатична. Гледах един епизод с превъртане и трейлърите преглеждам. Ако рейтингът определя, кое дизи да продължи, това е фаворитът.

Сега се сетих нещо. Последната сцена на епизода им тази седмица е като нашия, под дъжда в планинската вила, само че с целувка. А образа на Мелиса го завъртат в посока Селин. Не знам дали бих го изгледала целия, зависи колко епизода е и как ще завие сценария им. Имам нужда от почивка след нашия сериал.
Като цяло, не виждам това лято от новите сериали изявен лидер.

Линде, Джемре играе сега в Baht Oyunu с Aytaç Şaşmaz, брата на актьора, който играеше Каан. Спрягат ги за двойка. Ние по на 30+ въздишаме по Керем, какво остава за тинейджърките. Laughing

# 558
  • София
И аз като теб, Миднайт, след нашия сериал ще имам нужда от почивка. Почивка от турските сериали имам предвид. Тъкмо чакам да се завърнат с нови сезони някои от сериалите, които гледам по HBO GO и Нетфликс. Та с тях ще си почивам и разсейвам, след като нашият приключи. То май всички необвързани, играещи заедно, ги спрягат за двойки. Поне що се отнася до летните сериали - четох за Айча и Алп, за Джемре и Айтач. Навремето с Айбуке и Фуркан беше същото. Но не се знае, вижте при нас каква красива любовна история се получи. Пожелавам го и на другите. Защо не?? Всички заслужават любов и всички се нуждаем от нея. Heart

# 559
  • София
Аз се забавлявам с Илхан и Бурджу, приятен сериал, романтична комедия, версия на корейска драма...

Илхан е роден в България, изселени са през 1989 г., когато той е бил на 1 годинка...

А Бурджу си я харесвам отдавна, а и е близка приятелка с Ханде...

Островната приказка също е добра, но след нашите, минавам просто бързо през сериите, чета Алекс в групата и така...

# 560
  • Кърджали
Според мен телевизионните канали ще им се наложи да свикнат с по-ниски рейтинги. При наличие на сума ти дигитални платформи, вече хората се преориентират и там - едно е да да знаеш че гледаш сериал от 20 серии по 50 минути, друго е да знаеш че гледаш нещо, но до кога това никой не знае. Че и по 3-4 часа на вечер отделяш на серия. И хоп - изведнъж , до тукнбеше, край.
Инапе от летните сериали загледах само Приказка на острова и Сърдечна рана. Вторият е със що-годе стабилен рейтинг (според сезона и има някакъв шанс да продължи и есента, но по- добре да си приключи навреме). Бях почнала и Рецепта за любов, но бързо ми доскуча и го зарязах. И Сърдечната рана взема да ми доскучава нещо вече, сал един Гьокхан ме задържа още. Та с мерак гледам нашите и Приказка на острова. Алп и Айча са наистина хубава двойка, добре играят, героят на Ало в момента ми лази по неривте ужасно (колкото при нашите защитавах Серкан Болат навремето, толкова сега този Пойраз ми се иска да го фрасна с нещо тежко). Но преводът на сериала не ми харесва, но за някой който не разбира би било поносимо. Почукай на вратата ми, например, е превеждан сто пъти по-добре.
Пробвах да загледам и  Игри на съдбата - тц, не ми хареса. Този, където играе Мелиса го хвалят, но на мен така и не ми събуди желание да го гледам.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 23:11 от Aлекcандрa

# 561
  • София
Да си кажа и аз - първо се гласях за този с Бенсу, не знам защо, но имах очаквания да е добра продукция, но те взеха, че го пуснаха в нашия ден и бързичко им показах червен картон. А и Кубилай хич не ме кефи, камо ли в партньорство с Бенсу. След това загледах клипчета на Островна приказка. Заради продуцентската компания мислех, че ще е хубав проект. Не мога да си кривя душата, само от снимки и клипове в нета усещам химията между Айча и Алп, според мен след нашите това е най-химичната екранна двойка от сериалите в момента, но и двамата са ми толкова неприятни. Не мога да си обясня защо. Обаче като ги видя - не ме усмихват, а са ми едни такива… противни и не искам да ги гледам. Четох и Токио какво беше писал за сериала - очаквал повече от това, което се оказало. Та… май няма да му дам шанс. Рецепта за любов гледам го спират. Няколко момичета го похвалиха в темата, но нито Кадир ми допада, нито партньорката му. И този сериал отпада от списъка ми. Този с Мелиса също не ме кефи. Бурджу и нашенецът от Шумен са симпатични поотделно, но като двойка нещо не ме впечатляват. Той е висок и слаб, тя до него стои ниска и леко закръглена. Изглежда ми и по-голяма. Като кака му е. Това си е мое усещане де. Сърдечна рана, доколкото виждам, е драма. Иначе главната двойка ми допада, имат химия помежду си. Но знаете - турски драми не гледам. Това ще се промени, когато Керем реши да се завърне с някой драматичен сериал, табики. Grinning За този с Джемре нямах високи очаквания, като видях първоначално каста, но взеха, че ме изненадаха приятно. На Джемре много й пасва роля в ромком, голям образ е. С този Айтач са ми симпатични заедно. Пак го имам проблема като при Бурджу и Илхан - Айтач е много висок и прекалено слаб, поради което Джемре стои ниска и едра до него, нооо си отиват някак си. Сладки са. На клипчета ми допадат, така че може би това ще е единият сериал, на който ще дам шанс, особено ако приключи с 15 епизода. Другият е този с Ирем и Сечкин. На него със сигурност мисля да дам шанс. Изглежда ми различен и актьорският състав ми харесва. Ирем и Секчин ми допадат като двойка. Изпускам един, който нито като име запомних, нито актьорите са ми познати. Та него със сигурност ще го пропусна. Досега не гледах друго турско освен сериалите на Керемчик, защото имах чувството, че изневерявам на нашите. Joy Знам, луда съм! Сега, след като приключим, ще ми е странно да гледам друго турско. Заради нашите. Знам, че ще сравнявам. Ще търся тази тръпка, която имам с Почукай на вратата ми. Ще търся химията на Ханде и Керем. Затова ще ми трябва известно време. Ще си гледам любими серии и сцени с нашите. Ще гледам други чуждестранни сериали и след това ще дам шанс на двата ромкома, за които споменах по-горе. Simple Smile Дай Боже, Керем да се е завърнал с нов проект дотогава. Много ще се радвам да го гледам отново на екран. Май предпочитам да е на някоя от платформите обаче. За Ханде не съм толкова ентусиазирана. Харесвам я много. Ще следя със сигурност какво се случва с нея, но тя ми е по-интересна като жена, като човек и като половинка на Керем. Като актриса не чак толкова. Докато Керем със сигурност нямам търпение да го гледам в ново амплоа. Само не знам как ще преживея партньорството му с друга актриса. Дано да ми харесва актрисата, че да гледам с кеф. Наскоро се сетих за Дилан Чичек Дениз. Мисля, че би се получил интересен тандем между нея и Керем. Също искам да го гледам отново с Бурджу Бириджик. Кюбра хич не ми беше любима и в този сериал не ги възприех като двойка (Въпрос на чест). Нещо в различен жанр, по-модерно като история, пак ще кажа - на някоя платформа, би им се получило добре, мисля. Също много ми се иска да гледам Арас и Керем в общ проект в главни роли. Нещо, подобно на Вътрешен човек или Великолепен тандем (криминална драма). Човек като ме чете, ще си каже, че съм вряла и кипяла в турската дизи индустрия. Всички ги знам и за всички имам мнение. Смешното е, че до преди една година не беше така. Покрай нашите започнах да чета и да се интересувам от актьорите и продукциите в южната ни съседка. Може да е професионално изкривяване, но помня като слон. И не спирам да търся информация, да чета, да се интересувам. Някои актьори не ги знам, не съм ги чувала, не съм ги гледала никъде, но чета за тях, пускам си някакви клипчета с тях, за да си създам някакво впечатление и така. Хайде, олях се. Спирам. Лека ви нощ! Kissing Heart

# 562
  • София
Скрит текст:
И аз като теб, Миднайт, след нашия сериал ще имам нужда от почивка. Почивка от турските сериали имам предвид. Тъкмо чакам да се завърнат с нови сезони някои от сериалите, които гледам по HBO GO и Нетфликс. Та с тях ще си почивам и разсейвам, след като нашият приключи. То май всички необвързани, играещи заедно, ги спрягат за двойки. Поне що се отнася до летните сериали - четох за Айча и Алп, за Джемре и Айтач. Навремето с Айбуке и Фуркан беше същото. Но не се знае, вижте при нас каква красива любовна история се получи. Пожелавам го и на другите. Защо не??
Всички заслужават любов и всички се нуждаем от нея. Heart
Четох някъде, че истинската любов се случва между подобни хора. Например между такива, които преди това са изпитали болка от любовта или такива, които наистина търсят любовта. Но преди всичко между тези, които са готови  не само на щастието, но и да посрещнат евентуалното нещастие. 

Нека всички, които попадат в тези категории да срещнат любовта. Ако са наистина един за друг да се намерят. Така като се намериха нашите ХанКер.

# 563
  • София
Споделям това клипче (защото нашето момче пак побеждава) и наистина бягам в леглото. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 564
"Островна приказка" ще бъде 39 епизода според инфо на арабите. Ще върви едновременно по тв и стрийминг платформа - 117 международни епизода, нещо такова четох. Аз много си го харесвам и актьорите много ми допадат, имат и химия, така че си чакам вторника всяка седмица. Даже да съм честна, Приказката я чакам с по-голямо вълнение от нашите. Бях загледала Аферата с Кадир, но много бързо ме отказа, още на втора серия и тъй като си избрах "Островна приказка" друго и не гледам и нямам мнение за другите летни сериали. Иначе за химични турски двойки от дизи са ми любими Миран и Реян/Акън и Ебру. Макар да не довърших сериала, те са огън двойка.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 09:04 от Ели-mama

# 565
  • София
Ели, явно с твоите любими дизи двойки аз имам проблем - колкото несимпатични са ми Айчата и Алп, толкова са и Акън и Ебру. Grinning Ама… въпрос на вкус - казало кучето и си облизало дупето. Wink Иначе през живота си не съм чакала сериал с това нетърпение, с което очаквам нашия, дори новите епизоди и последния сезон на GoT… Забравих да напиша нещо по-горе - Миднайт ме провокира да потърся инфо. Разрових се и намерих статии, в които пише, че Асена и режисьорът Ендер Мъхлар са избрали Ханде и Керем за главните роли. Благодаря им от все сърце! Наистина ми дадоха много. Heart Оказва се, че Ендер е бил помощник-режисьор в Този град че дойде след теб (Сърцето на града), така че с Керем се познават оттогава. Не успях да намеря инфо защо се е отказал от нашия сериал. Тоест какво се е случило.

# 566
Ели, явно с твоите любими дизи двойки аз имам проблем - колкото несимпатични са ми Айчата и Алп, толкова са и Акън и Ебру. Grinning Ама… въпрос на вкус - казало кучето и си облизало дупето. Wink Иначе през живота си не съм чакала сериал с това нетърпение, с което очаквам нашия, дори новите епизоди и последния сезон на GoT… Забравих да напиша нещо по-горе - Миднайт ме провокира да потърся инфо. Разрових се и намерих статии, в които пише, че Асена и режисьорът Ендер Мъхлар са избрали Ханде и Керем за главните роли. Благодаря им от все сърце! Наистина ми дадоха много. Heart Оказва се, че Ендер е бил помощник-режисьор в Този град че дойде след теб (Сърцето на града), така че с Керем се познават оттогава. Не успях да намеря инфо защо се е отказал от нашия сериал. Тоест какво се е случило.
Ама, май наистина е така, защото аз пък никак не харесах Навсякъде ти и двойката там, а знам, че ти много ги харесваш Бърборанке! Поне едно съвпадение имаме, обаче! 😀😘
Като съм започнала да се допълня: партньорката на Керем в "Сърцето на града", май също не е харесвана от повечето от вас. Аз пък си ги харесвах много двамата като двойка и си ги гледах в захлас, все пак там открих и Керем! Не само го открих - направо с 220 волта ме удари тогава! 🥴🤩😀

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 00:32 от Ели-mama

# 567
  • София
Имам странното усещане, че Ханде скоро няма да се снима. Очаквам едно по-дълго отсъствие. Първо тя ще учи известно време. След това предчувствам, че ще бъде "хамиле". Та ще се наложи да отсъства поне 2 години. Ханде направи няколко много силни роли . Едната е в "Азизе" с Бурра Гюлсой. Игра много добре и в сериала Халка със  Серкан Чайоолу.
Но през това време Керем може много успешно да се включи в някой хитов сериал или филм. Защо не и чуждестранна продукция. Не ме притеснява коя ще му бъде следващата партньорка. Стига да играе на неговото ниво.

# 568
  • София
Ели, да - на мен Навсякъде ти ми хареса и много харесах Айбуке и Фуркан като екранна двойка. Знам, че снимат нов сериал за платформите. Ще му хвърля едно око, като излезе. Дори, ако трябва да класирам любимите ми дизи двойки, те като Селин и Демир заемат трето място. Ханкер като Едсер детронираха Серенай и Чаатай като Мира и Яман от първото. Това са моите топ пет: 1. Едсер; 2. Ямира; 3. Селдем; 4. Сена и Ямач (Чукур); 5. Дефне и Йомер (Любов под наем). Heart Eyes

Линде, дано си права за всичко! Харесва ми прогнозата ти. Hug

# 569
Моят топ 3: 1. ЕдСер; 2. Ямира; 3. Йомер и Елиф. 🤩

Общи условия

Активация на акаунт