Решила съм да изчакам всички да приключат и после ще реша дали да изгледам някой от тях. До 15 епизода, ако са, бързо ще се гледат. Което е хубаво. Но сега покрай нашите нямам желание за друго турско.

За този с Джемре нямах високи очаквания, като видях първоначално каста, но взеха, че ме изненадаха приятно. На Джемре много й пасва роля в ромком, голям образ е. С този Айтач са ми симпатични заедно. Пак го имам проблема като при Бурджу и Илхан - Айтач е много висок и прекалено слаб, поради което Джемре стои ниска и едра до него, нооо си отиват някак си. Сладки са. На клипчета ми допадат, така че може би това ще е единият сериал, на който ще дам шанс, особено ако приключи с 15 епизода. Другият е този с Ирем и Сечкин. На него със сигурност мисля да дам шанс. Изглежда ми различен и актьорският състав ми харесва. Ирем и Секчин ми допадат като двойка. Изпускам един, който нито като име запомних, нито актьорите са ми познати. Та него със сигурност ще го пропусна. Досега не гледах друго турско освен сериалите на Керемчик, защото имах чувството, че изневерявам на нашите.
Знам, луда съм! Сега, след като приключим, ще ми е странно да гледам друго турско. Заради нашите. Знам, че ще сравнявам. Ще търся тази тръпка, която имам с Почукай на вратата ми. Ще търся химията на Ханде и Керем. Затова ще ми трябва известно време. Ще си гледам любими серии и сцени с нашите. Ще гледам други чуждестранни сериали и след това ще дам шанс на двата ромкома, за които споменах по-горе.
Дай Боже, Керем да се е завърнал с нов проект дотогава. Много ще се радвам да го гледам отново на екран. Май предпочитам да е на някоя от платформите обаче. За Ханде не съм толкова ентусиазирана. Харесвам я много. Ще следя със сигурност какво се случва с нея, но тя ми е по-интересна като жена, като човек и като половинка на Керем. Като актриса не чак толкова. Докато Керем със сигурност нямам търпение да го гледам в ново амплоа. Само не знам как ще преживея партньорството му с друга актриса. Дано да ми харесва актрисата, че да гледам с кеф. Наскоро се сетих за Дилан Чичек Дениз. Мисля, че би се получил интересен тандем между нея и Керем. Също искам да го гледам отново с Бурджу Бириджик. Кюбра хич не ми беше любима и в този сериал не ги възприех като двойка (Въпрос на чест). Нещо в различен жанр, по-модерно като история, пак ще кажа - на някоя платформа, би им се получило добре, мисля. Също много ми се иска да гледам Арас и Керем в общ проект в главни роли. Нещо, подобно на Вътрешен човек или Великолепен тандем (криминална драма). Човек като ме чете, ще си каже, че съм вряла и кипяла в турската дизи индустрия. Всички ги знам и за всички имам мнение. Смешното е, че до преди една година не беше така. Покрай нашите започнах да чета и да се интересувам от актьорите и продукциите в южната ни съседка. Може да е професионално изкривяване, но помня като слон. И не спирам да търся информация, да чета, да се интересувам. Някои актьори не ги знам, не съм ги чувала, не съм ги гледала никъде, но чета за тях, пускам си някакви клипчета с тях, за да си създам някакво впечатление и така. Хайде, олях се. Спирам. Лека ви нощ!

Ама… въпрос на вкус - казало кучето и си облизало дупето.
Иначе през живота си не съм чакала сериал с това нетърпение, с което очаквам нашия, дори новите епизоди и последния сезон на GoT… Забравих да напиша нещо по-горе - Миднайт ме провокира да потърся инфо. Разрових се и намерих статии, в които пише, че Асена и режисьорът Ендер Мъхлар са избрали Ханде и Керем за главните роли. Благодаря им от все сърце! Наистина ми дадоха много.
Оказва се, че Ендер е бил помощник-режисьор в Този град че дойде след теб (Сърцето на града), така че с Керем се познават оттогава. Не успях да намеря инфо защо се е отказал от нашия сериал. Тоест какво се е случило.
Ама… въпрос на вкус - казало кучето и си облизало дупето.
Иначе през живота си не съм чакала сериал с това нетърпение, с което очаквам нашия, дори новите епизоди и последния сезон на GoT… Забравих да напиша нещо по-горе - Миднайт ме провокира да потърся инфо. Разрових се и намерих статии, в които пише, че Асена и режисьорът Ендер Мъхлар са избрали Ханде и Керем за главните роли. Благодаря им от все сърце! Наистина ми дадоха много.
Оказва се, че Ендер е бил помощник-режисьор в Този град че дойде след теб (Сърцето на града), така че с Керем се познават оттогава. Не успях да намеря инфо защо се е отказал от нашия сериал. Тоест какво се е случило.