Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 99)🍒

• 32 746
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Нашият изглежда много щастлив, Ханде му се отразява страхотно Gift Heart

Wink

# 617
  • София
Хипер щастлив изглежда, чак очите му светят - буквално, ударил е един шот според мен или просто е доста превъзбуден, защо - един Господ знае или една Ханде… Пу-пу, да не са му/им уроки! Heart Eyes
Нашият изглежда много щастлив, Ханде му се отразява страхотно Gift Heart

# 618
Дали ще е нахално да ми се иска да пуснат най-накрая обща снимка.
Ей така, като нормална влюбена двойка.
Да им се радваме

# 619
А сега да ви питам. Ако пусне Керем по-разкрепостени снимки, ще му се разсърдите ли? Trollface

Много искам обща снимка от тях. Gift Heart

Припадам

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 21:23 от midnight__sun

# 620
  • София
Ако се разпищоли в стил Микеле Мороне, гледа мокро и показва мускули, няма да му се сърдя въобще, но и няма да е в негов стил, затова ще се зачудя “аджеба, какво иска да каже / покаже на аудиторията си”. Супер са си Керем и Ханде. Много премерени и възпитани. Предпочитам да продължават в същия дух. Не са скандални и не че ще спра да ги харесвам, ако станат, просто няма нужда, не им отива, сега са си идеални. Но за обща снимка скачам с две ръце - много, много искам. Доколкото ги познавам обаче, ще си почакаме… Wink
А сега да ви питам. Ако пусне Керем по-разкрепостени снимки, ще му се разсърдите ли? Trollface

Много искам да пуснат снимка заедно. Gift Heart

# 621
И Бамби се отчете със снимка на Керем със стикер Lucky и бяло сърчице!❤
И аз като всички очаквам някоя снимка на двамата заедно.🤞
https://instagram.com/stories/handemiyy/2646795336423300138?utm_ … edium=share_sheet

Стори от Бурджу. Феновете чуват гласовете на Керем и Ханде. Май наистина са те, не мога да преценя хубаво. Вие как мислите?
https://instagram.com/stories/burcuozberk/2646783366282267713?ut … edium=share_sheet

# 622
  • София
И Гюнфер се отчете.

# 623
Пишат, че не са нови снимките, но не съм ги виждала досега.

3М за The Bursin Smirk

# 624
  • София
Интернетът жужи. Всички са щастливи, че Керем "Come Back".
Вече дори се шегуват.

# 625
И бащата на Керем е последвал снахата. Пишат, че родителите на Керем са в Бодрум.

Керем е късметлия. Ханде и тя, но ако питате мен, ние сме най-големите късметлии, че намерихме тях. Sparkling Heart

# 626
  • София
И бащата на Керем е последвал снахата. Пишат, че родителите на Керем са в Бодрум.

Скрит текст:

Керем е късметлия. Ханде и тя, но ако питате мен, ние сме най-големите късметлии, че намерихме тях. Sparkling Heart

Това е много приятна изненада, ако е вярно. Заедно почиват. Опознават се взаимно. Нещата стават сериозни.

# 627
Значи са на семейна вечеря, а?😉Да не се окаже, че са дошли да искат ръката на Ханде?!😂🔥

Феновете в туитър се активизират.
Wedding loading...🤞🤞🤞

И фен, който казва, че наистина Чийдем и Памир са в Бодрум с Ханде и Керем.

# 628
Ами те досега една част от събитията в сериала вървяха ръка за ръка с тези в реала, да не вземе и Керем по примера на Серкан да предлага брак като междувременно  е организирал и сватбата Joy

# 629
  • София
Дай Боже!!! Grinning
Развълнувах се… Joy
Ами те досега една част от събитията в сериала вървяха ръка за ръка с тези в реала, да не вземе и Керем по примера на Серкан да предлага брак като междувременно  е организирал и сватбата Joy

Общи условия

Активация на акаунт