Но този тип сериали обичам да ги довършвам. А и става дума за 10-15 епизода по около час всеки, така че не е трудно да завършиш нещо, което си започнал. Честно казано, покрай нашите ще загледам турско кино. Но доста подбирам. Не съм фен на типичната турска драма, знаете. Не е мойто просто. Следя с интерес какво снимат за платформите и по-скоро ще загледам някой от тези сериали. По Нетфликс съм си набелязала вече няколко. С тези по телевизията се съмнявам да ме грабнат.

първият епизод беше страхотен и до там , след това само мафиотски истории и никаква любов
а имах големи очаквания...не помня колко епизода на Ямата успях да изтърпя, май само първия сезон , колкото да разбера, че любовната история е на последно място сред сюжетните линии 
Гледала съм много сериали и продължавам да гледам , но повечето се превъртани с мишката , не се славя с голяма търпимост , а тези серии по над 2ч за епизод направо си играят с нервната ми система
Любими двойки от сериали имам от тези, които гледах като дете - латиноамериканските сериали по тв , когато нямах избор да превъртам с мишката и всеки ден чинно си чаках да гледам епизод от 45 минути

Добро утро, прекрасни момичета! 

Не мога да се похваля с голямо търпение, не издържам комедии ако вместо да са ми истински забавни ми опъват нервите и ги чувствам като обида за интелекта и това за латиноамериканските сериали и 45-минутните епизоди, които чакахме ми е много познато. Там нямаше как да прескачаме моменти
Бях се запалила по един в следобедните часове, не можех да го следя и ставах през нощта за повторенията към 2:30 или 3

Но някога заради латино сапунка се будех посред нощите, години по-късно пък уж за да си преговарям уроците в 4, а към 5:30 или 6 започваха Онур и Шехерезада /1001 нощ/, лудост. Имам чувството, че оттогава е минала цяла вечност

пък и с времето загубих интерес към самия него... Препоръчани теми