Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Изобщо не мога да се занимавам с веждите,нито имам,нито се виждат и малкото което е подобие на вежди.Родих се с микропигментацията.
Днес си взех и Бизантиум,даже повече ми харесва от орхидеята,малко е горещо за него още.Но е пристрастяващ.

# 181
Начи, аз ги правя за пети или шести път веждите ми, но микроблейдингът не е за мен. С мазна кожа съм. Или не ми е правен удачно, но избледняваше на участъци и аз рисувах тях. Сега да видим с микропигментацията как ще е. Миналата година не ги правих и падна едно рисуване... съответно и купуване на всевъзможни боички за вежди, от които само складиране, без ефект.

# 182
  • Deutschland
И аз почти нямам вежди, а най-лошото е, че не мога да ги рисувам. Мазах с масла, но уви. Нищо. Не растат. Мислех микроблейдинг, но момичето излязло в отпуск и не стана работата. Всеки молив, който купя стои като черен на кожата ми и на светлорусата ми коса и бяла кожа стои ужасно. Като се прибера в немско, ще ида в някой салон да ми направят веждите с къна за да видя поне ще ми отива ли.
Иначе моливи имам бол, боички също

# 183
Фрау, провери по-скоро за микропигментация. И аз съм бяло-руса, а малкото остатъци от веждите ми са тъмни. Няма как да ми ги направят светли, защото трябва да махам всички косъмчета, а това означава напълно без вежди и не ми се ще.
Ето ги рисувани от мен
Скрит текст:
и на втори ден микропигментация. Ще се свият и ще станат по-светли.
Скрит текст:
На 30 септемри - ретуш.

# 184
Фрау, провери по-скоро за микропигментация. И аз съм бяло-руса, а малкото остатъци от веждите ми са тъмни. Няма как да ми ги направят светли, защото трябва да махам всички косъмчета, а това означава напълно без вежди и не ми се ще.
Ето ги рисувани от мен
Скрит текст:
и на втори ден микропигментация. Ще се свият и ще станат по-светли.
Скрит текст:
На 30 септемри - ретуш.
Би ли споделила каква е разликата между микроблейдинг и микропигментация?
Както и как вървят цените при второто?
Аз също съм руса и с мазна кожа и затова не съм прибягвала до микроблейдинг.

# 185
Микроблейдингът се прави с нарези с подобен на този резец, в които като влезе пигмент, приличат на косъмчета. По неподходящ е за мазна кожа. Издържа до 10 месеца. Има и машинен метод, който издържа около година. По-болезнени са.
Микропигментацията (или пудра вежди) пак се прави с машинка, но не боли толкова, по-подходяща е за мазна кожа и издържа до 2 години.
Цените са различни.
Аз съм плащала за микроблейдинг за една процедура + ретуш - 350 лв
Микропегментацията сега ми струва за 1 процедура + ретуш 300 лв.
https://www.evasereva.com/?page=main&cat=15&pcat=3&lang=bg

# 186
Благодаря, Азалия! 👌

# 187
Азалия,цветът ще се промени много.Реалният ще го видиш след около месец,много интересен процес е.

# 188
Да, то и при микроблейдинга е така

# 189
Може ли да попитам, как изчезват веждите- вашите истинските,и се налагат процедури. Аз забелязвам на места имам " дупки " и не излизат косъмчета , каква е причината , не съм ги скубала там .
П.п. знам, че при Хашимото изтъняват и се " изпаряват " , при други проблеми с щитовидната жлеза дали пак се случва

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 12:58 от sunrise_67

# 190
Ами скубя ги от 17 годишна... По време на някоя от модите бяха тънки като чертичка. В един момент спряха да поникват. Освен това аз имам обилно окосмяване само по главата. 😃
Но, ако изчезва окосмяването неравномерно и само на места, може би има проблем.

# 191
Този ли е СС крема на Лумене от първите страници?

Коректора ползвали ли сте го?
Удобно и лесно нанасяне. Подхранваща формула с арктическа дива малина Подходящ за употреба преди и след нанасяне на CC Крем Абсолютно съвършенство Lumene.

# 192
Това е CC крема.
Коректора ме заинтригува сега и мен, въпреки че вече си взех Eraser-a на Мейбълийн. 30 лева множко идват за коректор сякаш...

# 193
Да, това е Луменето. 💛

А моите вежди спряха да растат, защото  ерата на поп фолка ме хвана в ученическите години, където модерно ли е - носи се, та веждите бяха като конец. Simple Smile
И после спряха да растат. А и отделно и аз като Азалия, имам косми само по косата. По ръце, крака, лице и т.н. имам броени косъмчета. 😀

Сега съжалявам, че съм ги скубала, но минало-заминало. Рисувам ги всеки ден и така.

# 194
Може ли да попитам, как изчезват веждите- вашите истинските,и се налагат процедури. Аз забелязвам на места имам " дупки " и не излизат косъмчета , каква е причината , не съм ги скубала там .
П.п. знам, че при Хашимото изтъняват и се " изпаряват " , при други проблеми с щитовидната жлеза дали пак се случва
Не са изчезвали.Естествено руса съм,съответно веждите ми са светло руси,отделно са рехави и имам няколко мини белега на тях ,където не растат косми.Почти не съм ги скубала сама ,само на козметик съм ходила за оформяне.

Общи условия

Активация на акаунт