Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 581
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, онзи ден видях в новата брошура на Лили, че СС крема на Лумене ще бъде на промоция.

# 196
  • София
Момичета, онзи ден видях в новата брошура на Лили, че СС крема на Лумене ще бъде на промоция.

От кога и на каква цена?

# 197
Обикновено намаленията им са месечни, та вероятно от 01.09 ще бъде намален. Simple Smile

# 198
  • София
Сигурно е от 1.9. Август си отива. Нямам навика да разглеждам брошурите на Лили и ДМ.
Ползвах хитовия гланц за устни на Essence. Не видях да ми увеличава устните. Утре пак ще го сложа да пробвам ефекта.

# 199
Ползвали ли сте това за стягане на кожата?

Или този за бръчки

Обогатен с коензим Q10 и креатин, NIVEA Q10 Power Дневен крем против бръчки със SPF 30 видимо намалява бръчките и забавя появата на нови.
•Нова формула с 10 повече креатин
•Видимо намалява бръчките след 4 седмици
•Забележимо по-стегната кожа след 2 седмици
•Видимо намалява бръчките
•Ефективно забавя появата на фини линии и бръчки
•Осигурява на кожата интензивна хидратация
•По-свежа и младежка кожа
•Съвместимостта с кожата е дерматологично тествана
•Подходящ за чувствителна кожа
•Предотвратява фотостареенето на кожата

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 19:22 от fsyyy

# 200
Като стана дума за СС крема на Лумене - да попитам дали става за мазна кожа?

# 201
Въпросът към мен ли е?
Ако да:
🎀 Не бих мога категорично да кажа за какъв тип кожа е подходящ. Аз съм с нормална кожа като понякога имам сухи участъци, а понякога ми се омазнява кожата около носа. И в двата случая СС кремът ми пасва идеално. Нито ми омазнява кожата, нито я изсушава.

🎀 Финишът е естествен. Нито е пудрено матов, но в никакъв случай не може да се говори за озаряване, което седи изкуствено.

🎀 Покритието е средно като има възможност леко да се наслой до почти пълно.
Мнение 15, страница 2...  в същата тема...
Ползвайте търсачката. В дрогерийната тема ще намерите 192728 мнения за този крем. Simple Smile

# 202
Като стана дума за СС крема на Лумене - да попитам дали става за мазна кожа?
Да

# 203
Може ли линк? Не я намерих.

# 204
Може ли линк? Не я намерих.
Бяха пуснали в пощата и я разгледах, за цената не обърнах внимание. Просто реших да споделя, защото видях питане за крема и да изчака съфорумката ако е решила да го купува. Видях, че и зелената серия на Лумене също ще бъде на промоция - маска с активен въглен и скраб. Аз много ги харесвам.

# 205

Разглеждайки инстаграм попаднах на това и се втрещих..крем с екстракт от лястовиче гнездо омг!!

# 206
  • Deutschland
Like, съвсем са изплискали легена

..... Нови 5 in a box от Катрис

# 207
Всякакви изгъзици има вече 😆 но, ако помислим логично, това вероятно е "екстракт" (как ли са го постигнали и защо всичко завъртяно напъхано в крема, го наричат екстракт, звучи по-специално сигурно) от онези птичи гнезда от вид лястовица, които в Китай се ядат. Те не са от кал като гнездата на нашите лястовици, а от... плюнка! Демек е нещо, което е като екстакта от охлюви.
http://epicenter.bg/article/Lyastovichite-gnezda---yastie-za-250 … olara/134042/10/0

# 208
Е, откакто видях на една кутия да пише "хайвер от охлюви", вече не се стряскам толкова лесно аз Grinning
Да не говорим шегата дето беше станала много популярна по едно време, по повод нещо си със "сълзи от охлюви" и какво ли са ги правили тия охлюви че да се разплачат със сълзи чак Joy

# 209
😂😂🤣 Хахахах…егати забавните продукти сте виждали.

Общи условия

Активация на акаунт