Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 552
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Аз обожавам аюрведа ...

# 166
Бизантиум е много хвален.Но на моята кожа само орхидеята остана толкова дълго,останалите се измирисаха след два часа .Което не е зле за парфюм от 10 лв де,но орхидеята и много ми хареса

# 167
Момичета, какво мислите за creme bronzer-а на Max factor? Видях някои видеа с него, че бил подобен на бронзанта на Hourglass.
Светлият 05 Light Bronze е феноменален, най-добрият такъв тип продукт, който съм ползвала, изхабила съм близо 7-8 опаковки от 2017-та насам. За съжаление е спрян вече над година, новият му заместник няма нищо общо, потърси този из сайтовете, не знам какво е останало по магазините вече. Тъмният Bronze не е толкова добър, да предупредя, че си бях купила и него.

# 168
Много странно, в ДМ помня, че преди 4-5 дена го суочвах, да не би да са били останали само тестерите на щанда на максфактор.

# 169
Много странно, в ДМ помня, че преди 4-5 дена го суочвах, да не би да са били останали само тестерите на щанда на максфактор.
Ето как изглежда старият (и добрият):

Ето го новият бронзър:

От над година е спрян, има бройки тук-таме, не казвам, че никъде го няма вече, просто е спрян асортимент и  се намира до изчерпване. Онлайн го има на много места, аз вече оттам го взимам, откакто взе да изчезва и не ми се обикаля да търся къде какво е останало. Новият е с матов финиш, силно пигментиран и с по-суха формула, подчертано оранжев, докато старият е със сатенен финиш, мека и много нежна, почти кремообразна формула и сивкаво-тъмнобежов на цвят, всичките ми приятелки запалих по него, няма някоя, на която да не отива. Пак подчертавам, че говоря за 05 Light Bronze, тъмният 10 Bronze е бронзор и с блестящи частици, не е така сатенен.

# 170
Да, точно номер 05 хвалят навсякъде като цвят. Благодаря много за подробната информация.

# 171

Помислих, че Нотино са прекръстили цвета от Gray на Gay, а то наистина е кръстен така. Доста странно решение 🤔

# 172
  • София
Думата на английски има съвсем прозаично значение.

# 173
Да, аз и потърсих за което, но думата с друго значение е остаряла и е използвана през 19ти век. Оттам и чуденето ми.
Явно само аз съм с такова усещане. 👌

# 174
Е, точно тази дума колко значения да има? В момента, не в 19-ти век.

# 175
Да, аз и потърсих за което, но думата с друго значение е остаряла и е използвана през 19ти век. Оттам и чуденето ми.
Явно само аз съм с такова усещане. 👌
Simple Smile)) Я вижте в ютюб колко момченца се гримират Simple Smile))

# 176
Няколко мнения от скорошните ми покупки:
Обсъжданият гланц на Essence го ползвам от около месец-два и много си го харесвам. Имам големи устни, когато сложа гланца стават супер сочни, а дори като се изтрие устните ми все още стоят леко напомпани. Само драмата с маските е огромна..
Някой скоро беше похвалил водоустойчивия молив за вежди на Catrice и го взех - супер удобен е за фино и небрежно нанасяне, но е доста далеч от водоустойчив. Едно потапяне в морето и вече бях без вежди.. иначе в градски условия издържа цял ден.
За слънцезащита за пръв път си взех Pizz Buin Instant Glow 30spf спрей. Страшно ми хареса като аромат, консистенция, а кожата блести уникално с едни фини блестящи частици е, не спрях да се мажа от кеф. Иначе изгорях съвсем леко като се има предвид, че не съм стояла изобщо под чадър, бяхме по цял ден на плажа и това ми беше първото излагане на слънце за сезона.
И един много негативен коментар за сухия шампоан за обем на Tresseme - ползвала съм доста марки сухи шампоани, този е меко казано отвратителен. Пише, че не оставя бели следи, но на всяко впръскване оставя бяло и изобщо никакъв обем не придава на косата, даже сякаш изобщо не съм слагала шампоан, направо си е за боклука.

# 177
Толкова моливи и въобще продукти за вежди съм накупила, че втора микропигментация щях да си платя. Аз почти нямам вежди 🙁 и само едно такова на Catrice като маркер ми се задържа на мазната кожа, но рисуването и постоянно поправяне е супер изнервящо! Да не говорим, че купувам, за да уцеля удачен за мен продукт и после така си стоят нещата... Та, онзи ден най-после ми направиха веждите. Надявам се след ретуша да съм напълно удовлетворена и за едно известно време да не мисля за рисуване на вежди!

# 178
Толкова моливи и въобще продукти за вежди съм накупила, че втора микропигментация щях да си платя. Аз почти нямам вежди 🙁 и само едно такова на Catrice като маркер ми се задържа на мазната кожа, но рисуването и постоянно поправяне е супер изнервящо! Да не говорим, че купувам, за да уцеля удачен за мен продукт и после така си стоят нещата... Та, онзи ден най-после ми направиха веждите. Надявам се след ретуша да съм напълно удовлетворена и за едно известно време да не мисля за рисуване на вежди!
И аз съм на ръба за тази процедура, писна ми с това очертаване всеки ден. Моите вежди са много рехави в началото, но точно там е сложното за оформяне. Имам и аз един шкаф продукти, но защо ли купувам при положение, че все трудно се очертават и с моливи, помади, маркери.. винаги отнема време.

# 179
Влизам да похваля новата спирала на Essence Double Trouble. Не знам дали е пусната вече в БГ, но за всички като мен, ползващи по две спирали една след друга - за удължаване и обем, е супер бюджетно предложение, а ефектът на моите мигли е уау. Едната страна на четка е дълга стандартна, а другата е къса гумена.

Общи условия

Активация на акаунт