Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 640
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
И аз се надявам скоро да стигна до Лили за Лумене - то, но я кажете къде и как се пробва тестера? Не съм много наясно, има ли някой трик за по-точно и лесно определяне? 🙂

# 346
  • Пловдив
Лосиона за тяло добър ли е за доста суха кожа?

# 347
Лосиона за тяло добър ли е за доста суха кожа?

ако питаш мен за този на балея - да
фантастичен е и ухае приказно
това е от едно намазване днес

# 348
  • Deutschland
И хидратиращия крем на Бочко с маслина е страхотен за суха кожа. Попива веднага, хидратира и прави кожата много мека. Винаги имам кутия у нас

# 349
много харесвам кремовете и лосионите на бочко, от възможни 6 в момента имам 5 Blush Grinning

# 350
но я кажете къде и как се пробва тестера
За съжаление не става на ръка и врат, трябва да е на лицето. Аз не тествам и почти винаги бъркам цвят, но ме е гнус. Примерно на Луменето на ръката си мацнах, видях че Мидиъм е розов и въобще не е подходящ, Лайт е като вар, но ръката ми е два тона по-тъмна от лицето Simple Smile

# 351

Взех си търсения лосион, всъщност се оказа, че е за нанасяне върху мокра кожа, а не с ефект на мокра кожа, както си мислех Grinning Има супер лека, гелообразна текстура и  охлаждащ ефект, много е приятен, особено за след плаж, попива бързо и не лепне, но кожата се усеща хидратирана. Ароматът е някак плажен, но без да е сладък, интересен е, не съм срещала подобен, сякаш на несладък кокос и несладко какаово масло, не мога да го обясня по-добре. Вечерта като го нанасях не видях блясък, обаче на другия ден на слънце забелязах златисти блестящи частици, чак в първия момент се зачудих откъде се появиха Simple Smile Заинтригувана съм от серията, бих си взела още неща, например душ гела и сапуна.

# 352
Като стана въпрос за суха кожа - това върши чудна работа. По аптеките го има.

# 353
Шампоаните на Балеа в тубичките все повече ми харесват .ДПШ,за руса коса,хидратиращ и за коса без обем ползвам и съм доволна от всички,може би този за обем най-много ми харесва.

# 354
Днес си закупих лентички за черни точки от Лили на beauty formulas, някой ползвал  ли ги е? По принцип си взимам на victoria beauty, но в лили няма и реших да взема тези.

# 355
Като стана въпрос за суха кожа - това върши чудна работа. По аптеките го има.
Скрит текст:
Не са крайно лоши, вършат си работата цялата серия, но и като състав не всеки би ги харесал. По спомен си имаха и парабени и прочие, да не се подведе някой че като са от аптека и са нещо по-изчистено.
5 и 8 съм пробвала, вместо крем за ръце когато са ми много сухи, че иначе пък попиват добре а пък помагат. И на приятели мъже съм ги препоръчвала пак за ръцете - такива дето работата им изисква много агресивно миене на ръцете, обаче пък няма да си купят нормален крем щото е парфюмиран и щели да миришат "на жена"... Grinning

# 356
  • Стара Загора
Crystal Noir, мнението ми за лосиона се припокрива с твоето.

# 357
  • София
Приверих в Лили в Люлин 4 - нямат Люмене СС цвят Fair. Нямат и Medium.

В кои Лили-та в София се предлага Wibo?

# 358
На Лъвов мост ги има със сигурност.

# 359
Приверих в Лили в Люлин 4 - нямат Люмене СС цвят Fair. Нямат и Medium.

В кои Лили-та в София се предлага Wibo?
В мол Сердика има Wibo.

Общи условия

Активация на акаунт