Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 632
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • В къЩи.
В понеделник вечерта си поръчах СС крема на Лумене цвят fair от онлайн магазина на Лили и днес ми го доставиха срещу 3'50 лв до адрес.
Спестих си обикаляне и лутане из магазините.

# 376
Тази година за морето реших да не си мъкна и шампоан, викам ще си купя някой от там за една седмица ще изкарам. Та ходихме до Лидл и взех на Cien в тубичка червен с кератин...струващ 3лв, дори 2.99 беше 😁
Ами прибрах си го и още си го ползвам. Попринцип косата ми се омазнява бързо и я мия през ден, най - много два... Та този шампоан успява да ми държи косата чиста до следващото миене (2 дни)..а съм ползвала по - скъпи с които още на следващия ден ми е сплескана и видимо не особено чиста.
Сега редувам този на Cien с един купен от Арлен струващ поне 10 пъти повече и честно казано не виждам особена разлика. И двата успяват по 2 дни и да не е особено мръсна или мазна аз съм свикнала на толкова да я мия, та току виж се оказало че Cien ще се справи по - добре 😜

# 377
хич не е лош червения на сиен, но за мен миризмата му е много силна и не ми харесва, затова след първите две тубички, не купих повече

# 378
И аз от Лидл харесвам шампоаните и балсамите от тази серия
Скрит текст:
Преди време похвалих тук една маска на Organic shop с малина, сега искам да похваля и тази с авокадо и мед, косата ми стои тежка и плътна. Също така много ми допадна този крем на Микса. Преди много време бях пробвала един техен за суха кожа и не ми допадна, този беше намален на 5лв в makeup, реших да взема за проба и съм приятно изненадана.
Скрит текст:

# 379
  • София
Искам да ви обърна внимание за СС крема на Люмене. Проверявайте дали е отварян и ползван преди да платите. Някои клиентки, вместо тестерите са ползвали кремовете като тестер Sad и някои кремове са 1/2 в тубичката.

# 380
здравейте, искам да ви питам какво мислите за фон дьо тените на Катрис, незнам дали е коментирано вече за което се извинявам понеже не съм чела много назад.
Изсушава ли кожата, прави ли пъпки изобщо като цяло какви са ви впечатленията Simple Smile

# 381
Искам да ви обърна внимание за СС крема на Люмене. Проверявайте дали е отварян и ползван преди да платите. Някои клиентки, вместо тестерите са ползвали кремовете като тестер Sad и някои кремове са 1/2 в тубичката.
Да, аз забелязах същото.
Имаше отпечатъци даже и по тубичката..
Едва си намерих неотварян. 😕
В един ДМ пък ми казаха, че нямат тестери, защото са откраднати... дори не знам как да го коментирам.

# 382
На мен Луменето тези дни ми стои пудрено на кожата, защото ми е много суха напоследък. А на брадичката даже ми се рони леко. За нормална и мазна кожа е супер иначе.

# 383

Tesori имат нов аромат Persian Dream, аз не съм техен фен, но знам, че много се харесват, затова споделям Simple Smile
СС-то на Лумене ми идва перфектно, но аз съм с мазна кожа. Омазнява ми се лицето и се налага да матирам, въпреки пудрата, но стои толкова естествено, че си затварям очите.
Edit: Видях тези нови оцветени балсами на Golden Rose, бих си взела от светлите, изглеждат готино:

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 17:20 от Crystal Noir

# 384
И аз си взех Lumene-то, но още не съм го ползвала, мисля че не е ползван. Двоумях се между fair и medium, а накрая взех tan. Дано не съм сбъркала....

# 385
Скрит текст:

Tesori имат нов аромат Persian Dream, аз не съм техен фен, но знам, че много се харесват, затова споделям Simple Smile
Кристалче, благодаря. Тъкмо да коментирам, че това Тесори ни съм го виждалА, ни съм го ималА и те прочетох, че е нов аромат. Само да го изнамеря, веднага ще го преслушам. Grinning
Пп И балсамите на ГР изглеждат добре. Тях къде ги засече. Прииска ми се да ги пробвам.

# 386
Имитация на прословутата Bacarat Rouge 540 е това Tesori... Само тези не бяха направили клонинг! 🤪

# 387
Джасте, в сайта на Лили ги видях, предполагам скоро ще са налични в магазинната мрежа балсамите Simple Smile
Азалия, вярно само Tesori не я бяха изимитирали Бакара-та Grinning Тествах Persian Dream, обаче усещам много силно тръпчив нар, който приглушава всякакви други нотки, представете си една много по-сладка версия на Бакара, напомня на нея, но копие за моя нос не е. Аз от техните аромати харесвам само Viola del Nepal, ама отдавна не я намирам, беше много красива пудрена теменужка, при това с добра трайност, купувала съм я от Елитис. И не, не е копие на Инсоленс Simple Smile
Скрит текст:
Ако някой се чуди за добро копие на Бакара, версията на Zara Red Temptation също е нова и е по-добра Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 20:05 от Crystal Noir

# 388
Продукцията на Тесори, за ценовият си клас е много качествена и трайна и си заслужава, ползвала съм някой от душгеловете им - доста траен аромат, който се усеща дълго време по кожата, също и от тоалетните им води този с орхидеята и тай спа, който аромат е по-ориенталски като ухание но на дрехата го усещам и на следващият ден, за разлика от орхидеята. Новият аромат Persian Dream ми допадна, но сякаш продуктовата им база не е много разпространена във физическите магазини, видях го само на едно място в София, Лили дрогерия на Симеоновско шосе, та като се разрових се оказа че имат богат избор освен лансираните, които са заредени по магазините.

тук има описание на ароматите, някой от тях не съм ги виждала във физически магазин
https://store.justsmile.space/index.php?route=product/product&product_id=278

# 389
Имам почти всичките без трите в зелено, Аюрведата и крайния в кафяво и жълто. Най любими са ми Червения дракон и този до него в средата - Бизантиум. Първия е имитация на една от диорските отрови(хипнотичната), а втория е на Суит ориентал дриймс на Монтал.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 06:49 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт