Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 432
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Би ли се обосновала с този категоричен отговор?

# 706
  • Deutschland
Може ли който е поръчал палитра и хайлайтър от кафе серията на Есенс, да качи реални снимки? Не са заредени още тук. Благодаря

# 707
Фрау, едно от малкото видеа, които намирам в тубата. Даже не е заредена серията и в немския официален сайт на есенс. Много оскъдно е инфото в интернет за тази серия.
https://www.youtube.com/watch?v=AlgPWwGq5jA

# 708
Е как пък да не са оригинални?? Друг е въпроса колко са изгодни като цена точно там
Приятелка която е заклета фенка на Императрицата каза че това тяхното е жалко подобие.... Показа ми оригиналния парфюм - нищо общо!
Какви са тези ЕЖК аргументи? Говорим за международни търговци, не за някоя безименна парфюмерия. За да влезе един дистрибутор с място на рафта в международна верига се изискват редица заверени документи с надлежните реквизити съгласно европейското законодателство. Това, че масово хората не правят разлика между концерн, производител и дистрибутор, е друг въпрос, но далеч не значи, че на пазара се продават ментета само защото някоя ти е казала, че нейният парфюм е различен.

# 709
Може ли който е поръчал палитра и хайлайтър от кафе серията на Есенс, да качи реални снимки? Не са заредени още тук. Благодаря
Ако някой не качи,като дойдат моите ще снимам.

# 710
  • София
Има огромна разлика между парфюм, парфюмна вода и тоалетна вода. Тази приятелка с Императрицата еднакви продукти ли е сравнявала?

# 711
Е, в случая няма вариации. Но все пак това са глупости! Нали не си представяте, че две партиди от нещо са напълно еднакви? Винаги има разлика. С въведените мерки за използване на естествени съставки в парфюмите, доста от тях се заменят със синтетични, което малко или много променя ароматите. Ако един парфюм се е произвеждал тогава, когато е лансиран на пазара, с естествени съставки, а 6 години по-късно все още се произвежда, но част от съставките са заменени със синтетични, очаквайте промени в трайността най-малко. А понякога и ароматът не е съвсем същия.

# 712
  • Light of Zartha
За втори път си купувам "моя" парфюм от тях. Първият път от дм, сега от Лили. Няма разлика, същият аромат и същата трайност.

# 713
Изхабила съм няколко флакона Aqua di Gioia през годините, всички са EDP, купувани от различни места, но винаги от чужбина и то от сериозни вериги. Е, вярвайте ми, но един с един не са еднакви. Да, не са коренно различни, но са различни все пак. Не знам на какво се дължи, не съм и задълбавала толкова, но ми се е случвало лично.

# 714
Може ли пак да Ви върна към СС крема на Лумене?
Намален е в Ремедиум на 21лв.
Може ли някоя от вас ако има light или fair да направите ревю?
Наличните клипчета не ми вършат работа, а съм в малък град и няма къде да тествам.
Светла съм и май жълтея.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 15:44 от Miss M

# 715
  • София
Има огромна разлика между парфюм, парфюмна вода и тоалетна вода. Тази приятелка с Императрицата еднакви продукти ли е сравнявала?
Не задължавам никой с мнението ми!

# 716
CC крема на лумене fair жълтее повече ,кокато light е по скоро неутрален според мен. Съжелявам, че нямам да го снимам понеже ми свърши.

# 717
  • Пловдив
Аз имам и двата цвята - много съм светла, мисля, че съм с леко жълт подтон. Почти нямат разлика двата нюанса, все пак Light  ми е една идея по-светъл и го оставих за зимата. Утре ако  успея ще снимам двата на дневна светлина за сравнение

# 718
Аз имам и двата цвята - много съм светла, мисля, че съм с леко жълт подтон. Почти нямат разлика двата нюанса, все пак Light  ми е една идея по-светъл и го оставих за зимата. Утре ако  успея ще снимам двата на дневна светлина за сравнение
Ако имаш Миша ББ или някой друг фон дьо тен ще е хубаво да сложиш и от него за сравнение с Lumene Simple Smile

# 719
Днес гледах похвалената помада за вежди на Wibo. Пак недомислена история с цветовете. Единият е катран черен и сложа ли го ще приличам на angry bird, следващият си е направо акано кафяво. Така и не им светна на тея фирми да направят цвят, който да е естествен и да е нещо между пепеливо и тъмно кафяво. С моливите за вежди е същата история - или черно, или червенеещо кафяво. Има 1-2 фирми, които имат адекватен цвят за тъмни вежди.

Общи условия

Активация на акаунт