Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 15

• 52 504
  • 799
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А я да ви питам как сте с либидото и нервите, паметта?
Не питай! Wink
Това с абитуриентите си е съществено. Нашите вълни ще отминат някой ден и ще се успокоим, ама снимките ще останат Simple Smile)))
Както е видно, от бебешките теми неусетно се пренесохме в пременопауза Wink

# 121
Хахах…да! И в най-хубавите ни години се почват някакви мъки!!!
За мен най-притеснителна е паметта, бях сигурна,че съм болна от нещо вече.Забравям на секундата, а понякога имам бели петна.
После са нервите.Паля от най-малкото и всичко ме дразни до степен, че голяма драма настава.
Либидото никакво го няма, мъжът ми вече твърди, че имам любовник.😄

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 09:05 от ДХ3

# 122
  • София
Деси, аз в с паметта имам периоди. Сега съм добре. Ако почна да забравям и да съм разсеяна взимам кавинтон. Изписвали са ми го по повод мениеров синдром и ми действа добре. Веднага ми се връща бързината на мисълта. Абе ще мине и тоя период и пак няма да има мира, ще ни тръснат внуците Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 123
Ваче и аз ще имам абитуриентка 2022-ра. Затова искам да съм в кондиция. Минаха точно 2 седмици откакто съм на феминорм дуо. Нищо още не мога да кажа. Все съм си аз. Нервите ме тресат и плача от нищо. Но утре ще си купя пак феминорм и ще продължа да го пия. Дано с времето усетя някаква полза. Поне не вреди. А с либидото съм на моменти. ММ е свикнал и изявя ли желание е готов, че не се знае кога пак😀. Поне не е изчезнало съвсем.

# 124
Изпуснах ви, Сега ще наваксвам. Благодаря за новата тема. Аз ще имам аботуриент 2026, затова трябва да се държа. Имам затишие във вълните и обостряне на мигрена та. Главоболието почна да ме атакува внезапно. Преди имах развитие което можеше да се точи с часове. Сега за минути чак ме втриса от болка. Заприличах на майка, с хапчета в чантата и все пия нещо. Иначе едва сега почнах да поотслсбвам (почти седем месеца откак опитвам да държа спартански  режим). Но фигурата ми е сменена изцяло. S образна та форма е много забележима. За пръв път от години усещам как много от любимите ми рокли не ми стоят добре. Трябва да почна да се харесвам такава. По-хубава вече никога няма да бъде.

# 125
Каква е тази  S образна форма?

# 126
.Трябва да почна да се харесвам такава. По-хубава вече никога няма да бъде.
+1
Аз вече започнах, след като смених гардероба.
Иначе .. депресия и нищо добро.

# 127
  • тук и там
"S"образната форма е характерна за по-възрастните жени. С изпъкнало коремче и общо взето започват ханша, талията и въобще типичните женски извивки да изчезват малко по малко .Не сте ли обръщали внимание, как започва едно странно напълняване в горната част? Майка ми беше с моята фигура-малка талия и голямо дупе и бедра. Слаба е в момента,но дупето го няма,бедрата и те не са закръглени,но и нагоре някак вече не е същата,няма я талията.
И при мен е така. Още имам дупе и бедра, но това напълняване в корема и горната част е очевидно.Та и аз минах на широки блузи ,щото талията ми нещо я...няма.Имам си и гръбначно изкривяване и въобще...Rolling Eyes

# 128
Благодаря. Мислех си, че извивката е странична- на талията, ама пък на такава талия да не стоят добре дрехите.....За това питах.

# 129
  • София
.Трябва да почна да се харесвам такава. По-хубава вече никога няма да бъде.
+1
Аз вече започнах, след като смених гардероба.
Иначе .. депресия и нищо добро.
Подкрепям.. и аз смених гардероба. Старая се да намеря нов стил, в който да се харесвам. Засега успявам, но си мислех, че с все повече усилия се поддържа някаква прилична форма. И пак добре, че ми се случва близо до 50 г. Има жени, които цял живот се мъчат да са слаби.

_re_ge и аз така с хаповече, че сигурно моите са повече от на майка Wink Виж, обаче при мъжете този период е трагичен. Те адски трудно преживяват лекарствата за кръвно и очилата Laughing

# 130
И аз сменям гардероба. Мразя да сменям дрехите си, мога да нося една дреха докато издържи, а моите държат здраво, купувам винаги качествени неща необвързани пряко с моментната модна вълна. . Но хлапашкия гръндж стил остава в историята. Ще ми се наложи да премина и към смяна на топлите си дрехи, летния гардероб смених изцяло за първи път това лято.
Два месеца след плодовия режим задържам килограмите си, изцяло смених и начина си на хранене.    Но земното претегляне отдалечава фигурата ми от младежкото излъчване което имаше.  Заприличвам на лелка... а това ме убива просто...

# 131
  • тук-там
Аз пък с голямо удоволствие си подменям гардероба. Какво и остава на една жена … Wink Нова стилистика, ново самочувствие Simple Smile Абе няма да се даваме. Сега и хапчета не пия. Да видим какво ще излезе Wink

# 132
На мен ми е трудно в началото, докато се ориентирам наново какъв модел дрехи ми отиват, после вече като набера скорост с пазаруването..... 😄
Сега се вихря из Абаут ю. 😸

# 133
Гардероба си го подновявам периодично. Слава Богу, за сега не ми се налага да сменям стила.
А аз не мога да разбера дали вече имам вълни или не. От време на време ме облива пот при никакво натоварване. Но по принцип се потя много по главата. Пък мъжът ми казва, че и на него му е топло. Последните 2-3 дни, като е по-хладно и нямам. А и пак ми закъснява, сигурно ще чака да заминем някъде. Чета, че се скъсявал цикъла, а при мен напоследък е на 35-40 дни.

# 134
Здравейте , на 39 г съм.Скоро си открих Хашимото и хипофункция.Почнах и хормон.От близо 1 г цикъла ми е. 1-2 дни след това нямам нищо и на 6-7 ден имам доста тъмно кафяво зацапване.Ходих на генеколог,който не ми обърна внимание -всичко ми било добре.Какво да си пусна?От четене по групи май си сложих диагноза нисък прогестерон.Възможно ли е да влизам в предменупалза.Приемам всякакви съвети - какво да пия ,какви изследвания да пусна?

Общи условия

Активация на акаунт