Дъжд навън вали - по вода да ни върви!!! 23.10-29.10

• 16 005
  • 325
  •   1
Отговори
# 240
... Валенце, ... да събереш другарките при директорката, пък да ги видим тогава ...
Опасявам се, че няма да има желания резултат, няма да се опълчат на директорката ... За мен проблема не е как да ги накараш Буба да седи по цял ден, а как да предотвратиш евентуално бъдещо негативно отношение. Мисля, че трябва да настояваш пред РИО и те да "натиснат" директорката ... какво като нервничи, много деца нервничат, но родителите преценяват дали да ходи на градина или не ... "Именно затова смятам,че плавното и постепенно привикване към градината е подходящо."... това е нейно мнение, което не е задължително да е правилно ... мисля, че това им е слабото място: детето не създава проблеми, няма опасност от и за физическото му здравно състояние, а нервниченето е твоя грижа ... просто не се предавай, особено след като има добър прием от тези, които ще са с Буба и няма опасност от "тормоз" ... от това винаги ме е било страх при малки деца, които още не могат да говорят ...

... Учителката на моя син направо си го отсвири...
Тази е за уволнение ... аз бих я заврял в кучи г*з още с молбата за преместване и причините за това ... липсата на подпис за извършена проверка в тетрадката на детето е достатъчно доказателство за несвършена работа, а може да се намерят и още ...

Успех на всички ви в борбата за децата си

... чудим се на пролет дали да купим ново строителство ...
Аз съм от софиянците първо поколение (роден съм тук, за разлика от родителите ми)  Wink, ама нейсе ... аз бих купил в стара кооперация ... за новото строителство нямам мнение (или поне не е положително  Confused) ... с панелка проблеми не съм имал (а Александра, че и Никола се родиха в наша си панелка) ... но мисля, че най-доброто за момента е стара кооперация: оцеляла е във времето, няма несигурността на новото строителство и опасенията при панелката ... колкото за преустройствата: ами ние дадохме над 25'000 лв за ремонт, и то на жилище, което си беше обитаемо сменихме плочките в банята и направихме окачен таван, подменихме целият водопровод, махнахме мозайката в коридора и сложихме като в кухнята плочки, разделихме хола (около 30квадрата) на две детски, съборихме стена между кухнята и едната стая за да съединим кухня, хол и трапезария ... просто не мога да опиша всички промени, които направихме за да се получат 5 помещения + баня с тоалетна + тоалетна

# 241
ние търсим апартамент за родителите ми. много мислихме и накрая решихме да търсим стар апартамент. освен некачественото, бързо ново строителство има и още нещо - новият апартамент тепърва ще "уляга". какво имам предвид? на мъжа ми леля му си купиха нов апартамент. изчакаха една година, преди да сложат плочките. след 2 години стените "слегнаха" и плочките почнаха да падат...и други подобни работи, всързани с остаряването на материалите...

# 242
За преустройствата знаем. LaughingКупихме преди 4 години тухлена- старо строителство кооперация тук в Ямбол,на идеален център сме.Доста пари хвръкнаха,до като си го направим както ние си искаме. Grinning

# 243
За преустройствата знаем. Laughing ...
А и навярно още мирише на латекс у вас ... да не би да пътувате много из страната и да държите навсякъде да спите в собствено жилище  Wink

# 244
Да но предимствата на новото са,че всичко си правиш по твой вкус,без да се налага да къртиш всичко. newsm78
Като се сетя какво чудо беше-прах и мизерии като събаряхме стените . ooooh!

# 245
За преустройствата знаем. Laughing ...
А и навярно още мирише на латекс у вас ... да не би да пътувате много из страната и да държите навсякъде да спите в собствено жилище  Wink
Не бе,ние този тук ще го продаваме и ще се местим в София. LaughingНямаме толкова много пари,за да си позволим да имаме и тук,и там. Wink

# 246
  • густо майна Филибето
krasi 76 , кажи че ще имате още един Wink
Колкото и странно да ви звучи, аз много обичам да се местя в ново жилище. Обичам да преподреждам, да обновявам.. Местила съм се 13-14 пъти, загубих им бройката Simple Smile В квартири, в собствени...

# 247
Да но предимствата на новото са,че всичко си правиш по твой вкус ...
А защо дедите ни не са измазвали веднага, не винаги е било поради липса на средства ... наистина има процес на слягане, през което време плочки падат, мазилка се пука ... не, благодаря ... ако ми се налага и имам пари: кооперация на около 15-20 години

Edit: а и някой правил ли е изследвания за поведението и последствията от газобетона във времето newsm78

... Пък от Ямбол до София как ще се дотътрим със всичкия багаж,не знам! #Crazy
Имам  старо VWPassat комби, ще помагам ... а сериозно, има фирми, ние ползвахме една и съм много доволен ...

# 248
Аз първо живях при свеки 4 години,после сменихме  две квартири и накрая си купихме.Хич не обичам местенето на багаж. ooooh!Пък от Ямбол до София как ще се дотътрим със всичкия багаж,не знам! #Crazy

# 249
  • густо майна Филибето
В новото недостатъка за мен беше влагата. Усещаше се като седнеш на дивана даже. А за мухъл - да не говорим. Не знам как стои въпроса с външната изолация, но ако съдя по беглия поглед който съм хвърляла на такива теми - пак има влага. И според мен по-доброто е старото строителство, но пък се налагат доста преустройства и ремонти там. Сега съм в стар панел (над 30г), далеч по-добро е от нов панел например. Има си мазилка - външна , вътрешна, а е по-шумоизолирано от нова тухлена кооперация.

# 250
Ох,не знам. Rolling Eyes
До пролетта трябва да решим! Thinking

# 251
Ох,не знам. Rolling Eyes
До пролетта трябва да решим! Thinking
Прецени с колко пари разполагате и се огледай по обявите ... предполагам, че има доста хора във Форума, работещи в агенции за недвижими имоти шурея е такъв и след това прецени конкретните предложения ... не знам как е в Ямбол, но тук цените много варират и от района (до два пъти), не само от вида на строителството ... а и тогава ще има какво конкретно да обсъждаме ... а то сега е като за яйцето и кокошката, винаги ще има ЗА и ПРОТИВ новото строителство ...

# 252
  • густо майна Филибето
krasi 76 , аз бих се съобразила най-напред с района, с инфраструктурата, със зелените площи наоколо и хубавия изглед. С цената разбира се. Всеки с приоритетите си, нали знаеш. И избираш оптималния вариант.

# 253
krasi 76 , аз бих се съобразила най-напред с района, с инфраструктурата, със зелените площи наоколо и хубавия изглед. С цената разбира се. Всеки с приоритетите си, нали знаеш. И избираш оптималния вариант.
О да разбира се.  Grinning

# 254
Приятели, утре съм на изпит по Слухово-речева рехабилитация, за който съвсем бях забравила, мале, мале.... стискайте ми палци, моля ви, че за един ден ще се мъча да се подготвя :pray
Бъдете здрави  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт