Дъжд навън вали - по вода да ни върви!!! 23.10-29.10

• 16 008
  • 325
  •   1
Отговори
# 255
  • София / Пловдив
  Доротея, стискаме палци!  Peace Пък после ще черпиш  Laughing

Краси, всичко опира до пари...  Confused брат ми щеше да купува апартамент в София преди около 5-6 месеца и беше луднал на тази тема. Има великолепни блокове на по 10-тина години вече /няма го проблема със слягането и влагата/, но те държат чудовищни цени. Новото строителство също е необосновано скъпо в столицата. Така че, ако финансите са на лице, ще си намериш най - доброто. Ако не, ще трябва винаги да се лишиш от нещо, за сметка на друго.
  А аз си мечтая, ако не за ново, то поне за по - голямо жилище..., че в тези 65 квадрата, в които живеем/и балкон нямам/ все не намирам място за нищо  Crazy

# 256
Мили майчета и татковци. Отивам да си видя слънчицето. И мама разбира се. Нацелувайте дечицата си и използвайте сигурно последния слънчев уикенд! Че като задуха и завали...
Искрице, ще се опитам утре към обяд да знам кога ще тръгвам и да се обадя! Разбрах, че и с Валенцето може да се запознаем...Simple Smile

# 257
     И аз си тръгвам, мили мами и татковци. Дочатене в понеделник. На монитора ми има залепена бележка "Понеделник, 30-ти, 12.30- Зъбар"
   Ако ви мирише вкусно, то е от нашата кухня. Мама Кали дрънка тенджери, защото довечера ще си дойде голямото вълче от София.
    Пожелавам ви приятни и спокойни почивни дни.

# 258
  Доротея, стискаме палци!  Peace Пък после ще черпиш  Laughing

Краси, всичко опира до пари...  Confused брат ми щеше да купува апартамент в София преди около 5-6 месеца и беше луднал на тази тема. Има великолепни блокове на по 10-тина години вече /няма го проблема със слягането и влагата/, но те държат чудовищни цени. Новото строителство също е необосновано скъпо в столицата. Така че, ако финансите са на лице, ще си намериш най - доброто. Ако не, ще трябва винаги да се лишиш от нещо, за сметка на друго.
  А аз си мечтая, ако не за ново, то поне за по - голямо жилище..., че в тези 65 квадрата, в които живеем/и балкон нямам/ все не намирам място за нищо  Crazy
Аз за 65 квадрата мечтая,ти за повече. Laughing
Повече от 90 000лв. няма да можем да дадем.Мислихме ако е ново строителство да е недовършено /вече намерихме няколко оферти/ ,само на замаска ,около 50 -55 кв.,но не знам дали си заслужава толкова пари ,за толкова малко жилище.Като сложим и парите за довършването! ooooh!Аз за тези пари колко по-големи панелени намерих! Rolling Eyes

# 259
Wolf ,приятни и на теб! Grinning

# 260
  • София и там където не се пуши
dorothy, доволна ли си от Рибомунила? Аз давах на сина ми 6 години Бронховаксом и последната година се скъса да боледува. Според лекарката сме постигнали "обратния" ефект, вместо да подсилим имунната система тя е отслабнала.  Чувам различни, противоречиви мнения за имуностимулантите и сега се чудя да му давам ли нещо и какво.

Аз съм на мнение, че всеки може да реши какво да даде на детето си и да намери, кое е най добро за него. При нас е помогнало, но след като Бромховаксома е спрял да действа - Рибомонила е със същия състав. Например тази година забелязах да чукна на дърво, че не ги хващат хреми настинки и до сега нищо не съм им давала, но мисля че пет години съм им давала Бромховаксом-Рибомунил.

# 261
Краси, и аз съм чувала кофти работи за новото строителство. Наистина трябва да си много внимателна и да има акт 16. Има и такива, кооперации, в които продават на мазилка и ти от там да си го оформяш, боядисваш, врати и т.н. да си сложиш каквото искаш. Зълва ми така си взеха ново - 40 хил. евро и сега искат да го продават, че им прави номера тази замазка и кабелите стърчат, подхуват тавани и капи...  ooooh!
Пожелавам ти красив, нов и уютен дом..

# 262
Краси, и аз съм чувала кофти работи за новото строителство. Наистина трябва да си много внимателна и да има акт 16. Има и такива, кооперации, в които продават на мазилка и ти от там да си го оформяш, боядисваш, врати и т.н. да си сложиш каквото искаш. Зълва ми така си взеха ново - 40 хил. евро и сега искат да го продават, че им прави номера тази замазка и кабелите стърчат, подхуват тавани и капи...  ooooh!
Пожелавам ти красив, нов и уютен дом..
Ами ние точно за такова строителство си мислихме,на шпакловка и замаска и да си го довършим сами,но май само лоши неща чувам за него и ще търсим панелка. Laughing

# 263
И аз да се изкажа за строителството - Краси кажи в кой квартал да търсим

Например в Левски Г за сега строящо се чух 550 евро кв май било луксозно и не построено с ytong

# 264

... Учителката на моя син направо си го отсвири...
Тази е за уволнение ... аз бих я заврял в кучи г*з още с молбата за преместване и причините за това ... липсата на подпис за извършена проверка в тетрадката на детето е достатъчно доказателство за несвършена работа, а може да се намерят и още ...

Успех на всички ви в борбата за децата си

Аз съм решила да пусна оплакване до РИО и да намекна да се вземат мерки такива учители макар с висок клас квалификация, поне да си кажат, че не могат да работят и да не приемат децата ни, а не да ги приемат за бройката и после да ги унищожават. Добре, че ми е второ дете, та имам опит и не го оставих в това училище. А там наистина има достойни учители, но всичко идва според мен от директорката. Макар, че вчера надълго и широко и обясних нещата
тя пяк казва как учителката била велика ама много ми се ще да я проуча как е работила преди.

# 265
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Краси имай предвид, че при новото строителство 55 квадрата са едно нищо. Защото не са реални- включват тераси и дебелината на стените влиза в тази квадратура. Аз бих предпочела панелен блок- за парите които имате има и почти нови и дори доста по- големи. Лично аз бих предпочела дори за живея в Красна Поляна(където живея сега), Гевгелийски(където живеех преди) или дори Люлин. Не е толкова пренаселено- има метро и всякакви комуникации. Младост, Лозенец, Емил Марков, Гоце Делчев, Хладилника, Иван Вазов- всичките прехвалени и така застроени, че може да си подавате разни неща със съседите от блока на отсрещната страна на улицата. В Лозенец, където е новото строителство, вместо да напраскат едни хубави широки улици- две коли не могат да се разминат. Ама гледката била хубава- е пък за какво ти е тая гледка щом можеш да помиришеш чорапите на съседа в отсрещната сграда. Бих предпочела сто пъти, дори Обеля пред Лозенец. Че какво и е на Обела- верно - село, но има Метро- 10 минути с метрото и си навсякъде. Имай предвид, че където и да живеете в София се пътува много от точка до точка. Кварталите по линията на Метрото са за мен най- желаната дестинация. Говори с Мая Стоицева- тя ще се появи тези дни- те съвсем скоро купуваха апартамент.

# 266
Напълно подкрепям в мнението и yosarian само искам да допълня, че моя съученичка скоро ми обясняваше как е ревала, като е отишла в Обеля, а сега за 10 мин е с метрото до центъра.

А Краси ти спомена, че се притесняваш за багажа. Ами виж първо дали този багаж ще ти трябва тук, ако получиш изгодно предложение за обзаведен апартамент.

# 267
Краси и ние живеем в панелка. Новите апартаменти наистина са по -малки. Какво ще правиш в 55 кв. Не можеш да се обърнеш, та камо ли и за багаж Whistling.
Все пак панелките не са строени лошо, държавата няма да ги изостави и ще полага грижи за тях. Това е и мнение на мои колеги, които също в момента си търсят жилище. Напролет тук продадоха апартамент  92 кв. за 28 хил. евро.
Аз предпочитам големите апартаменти, да ти е широко, да ти е на удобно място, та дори и да е панелка. Чао за сега. А, защо не дойдеш в Пловдив?  Wink LaughingЩе ти е добре.

# 268
Цитат
А, защо не дойдеш в Пловдив?  Wink LaughingЩе ти е добре.
Ами нещо Пловдив не ни влече,не знам защо. newsm78Не се обиждай! Praynig
А за предложенията ви ,много благодаря!  bouquet
Сега още не търсим ,само се "оглеждаме".На пролет ще действаме.Тази зима сме решили да я изкараме тук.За да купим в София,ще продаваме нашият,а не ми се мести срещу зимата-малката тръгна на ясла,голямата на училище,свекъра е много зле сега Confused.И честно казано разчитам на сесетра ми за избора на район,тя живее в София,защото аз съм била  само в  "Красна поляна" Embarassed.Но сестра ми е сега във Франция и на 5 ноември вече ще се прибира.Поне се разбра ,че от новото строителство май ще се откажем. Rolling Eyes
На пролет пак ще ви пусна мухата,а сега се извинявам ,че напълних темата с нашите проблеми! Blush
Приятни почивни дни ви желая! Grinning

# 269
[quote author=dorothy link=topic=136105.msg2601019#msg2601019 

А Краси ти спомена, че се притесняваш за багажа. Ами виж първо дали този багаж ще ти трябва тук, ако получиш изгодно предложение за обзаведен апартамент.
[/quote]

Всички мебели са ни нови-от миналата и от тази година. Включително пералня,фризер,хладилник:roll:
Ако не получим изгодно предложение за тях,не ми се иска да ги подарявам.

Общи условия

Активация на акаунт