Ваканцията след ОСМИ клас - част 6!

• 26 006
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Преди малко прочетох това:

"С голямо внимание следим развитието на епидемиологичната ситуация както в страната, така и по света.
Да, обезпокоени сме, че вече година и 8 месеца няма трайно и ефективно решение на кризата с Ковид-19. Важно е обаче да имаме предвид, че наред със здравния проблем, не бива да неглижираме и социалния и икономически ефект, който се стоварва с особена тежест върху няколко конкретни сектора като хотелиерство, ресторантьорство, транспорт и редица други, свързани с тях."

За образованието- нищо.
Иначе ИТН  настояват да се отмени заповедта.

# 346
Явно натискът е за да се ваксинират всички вкл и децата.Аз докато преживявам за или против ваксината щерката отишла до Пирогов да се консултира каква ваксина и т.н. и се върна ваксинирана.Каза,че няма никакви хора и въпреки обясненията,че идва да пита те я "лапнали като топъл хляб".Така,че е ваксинирана с Пфайзер първа игла и каза "сега стискайте палци да съм добре"! За това пък аз вече съм в друг филм и треперя отново.
                      Контрол за мерките никога и никъде не е извършван качествено и както си трябва.Всичко ни е на хартия.Идва проверка и ..... всички мерки изпълнявани на 6.Охраната е предупредила ,че има проверяващи.Отиват си и....какво бяха това "мерки"!

# 347
  • София
Т.е. ИТН отричат възможността легално да се работи на 100%, но при определени условия?! Интересна гледна точка

# 348
Е, те  ИТН винаги са " интересни" с поведение и логика.
Лошо, много лошо шоу.

# 349
  • у дома...
Бисе, ми те учениците са в основата на това зло - короната. Не кръчмите, не хотелите. Учениците! Хем ни тровят живота с тоя пубертет, хем и зарази пръскат!

# 350
Тази заповед очаквам да се промени и да започнат да я тълкуват, че и в магазин има струпване на хора или в ГТ, съдейки от запада. Това си е чисто "стимулиране" за ваксиниране. Като не успяха да убедят хората в безопасността и ефикасността на ваксината, ето заповед...

# 351
  • София
Както си говорихме тук заповедта на МЗ не е достатъчно ясно формулирана, което се доказва от нуждата да се обяснява какво са имали предвид. Но аз лично нито за момент не я възприех като дискриминационна. Друг въпрос е доколко е приложима и контролируема.

# 352
# 353
  • София
AIR, този като го видя и за един месец ми пада либидото...

# 354
Ние не си го пожелахме.... Просто го очаквахме в целия му блясък!

Започвам леееееко да се изнервям от всеобщия хаос.

# 355
  • у дома...
Ще рече човек, че до сега в заведенията са спазвали всички мерки в залите на закрито... Нагъл е Ричард.

# 356
  • софия
При нас сме 50% на работа. Другите са в отпуск. Не знам дали останалите 50. ще минем хоумофис. Това означава 2. човека от отделе с все шефката. Аз обичам. Ако ме питат бих искала дни от месеца официално да бъдем така. Доста неща свършвам и в работата и вкъщи без да усетя. Мога всичко да си свършвам от вкъщи - имам достъп до служебния компютър и неограничени разговори от личния телефон Grinning Да не решите, че в администрацията всички сме със служебни телефони или ни дават, за да си вършим работата.
При половина не могат да ги върнат в офиса. Не искат да ходят. Днес са 2. човека там. И при тях няма проблем да са хоумофис, но той си предпочита да ходи.
Мрън не иска дистанционно. Иска да си ходи в училище.

Ресторантьорите са мега нагли! Въпреки, че ходих да хапна в едно мъничко заведение. Преди работеха 4. готвачи, от Ковид простотиите вече са 2. Масите са на разстояние, останали са 2 и бар плот с 4 места. Но правилата са за малките, големите като ония мазния не ги засягат.

# 357
  • София
Тази заповед очаквам да се промени и да започнат да я тълкуват, че и в магазин има струпване на хора или в ГТ, съдейки от запада. Това си е чисто "стимулиране" за ваксиниране. Като не успяха да убедят хората в безопасността и ефикасността на ваксината, ето заповед...
Аз имам сериозно подозрение, че и версията с опасната за младежи Делта е чиста спекулация, по същия повод. Делтата я има от кога - март, април? Чак сега, когато излязоха разрешенията за ваксинация на младежи, се оказа, че има вариант опасен за тях... А и на хората наистина все по-малко им пука от вируса, контролът започва да се изплъзва -защо да не засвирим по тънката струна на хората?
А иначе, в ученическите лагери, които пламнаха, децата все са безсимптомни. 🤔

# 358
Аз съм се убедила, че с натиск повече се губи, отколкото печели. Дори не могат да " натиснат" елегантно.

# 359
  • гр.София
Грийн, Joy

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 18:54 от blanc

Общи условия

Активация на акаунт