Гордо пъчиме кореми и към МАЙ вървиме без п&#

• 12 465
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Аз много се депресирах.Как така нищо и нямаше, добре се чувстваше и изведнъж....ми то човек как да разбере , аз сега се чувствам супер и щастлива и спокойна, а то може всъщност всеки миг нещо да му е станало, а аз да не знамSad( Мислите ли, че ства така или все пак трябва да има някакъв признак??

Ама горе главата. Аз гласувам за момченце /щъркела не го видях, сигурно съм кьорава/

# 121
Аз мисля, че ще е момченце stork-boy . Другата седмица ще видим какво мисли докито.

# 122
  • София
Здравейте,мили бъдещи мами,аз също очаквам бебенце през май (или края на аптил) някъде там:))
Аз стъщо се учудих,че вече трябва да пъчим кореми, защото и аз още нямам.Всъщност имам, ама още е много мъничък Laughing
Ниночка, аз съм лъвче и много си харесвам заодията:) Бебчо би трябвало да е теле,а ко всичко е наред и се роди в очакваното време. Но заодията няма никакво значение за мен Simple SmileВажното е всичко да е наред и да сме живи и здрави.
На всички пожелавам лека бременност и здрави и красиви бебоци. Целувам ви  bouquet

# 123
  • Варна
merianna,  много съжалявам. Каквото и да кажа ще е малко, затова само  Hug.
Добре дошли на новите май-ки!  bouquet
majceto, честито момченце!   bouquet
И аз гласувам за мъжко stork-boy макар, че ми се иска този път да е момиченце вече.  Simple Smile Предният път пола ми го казаха в 18-та седмица, ще видим този път дали ще познаят и кога. Thinking
Лек ден на всички. Hug

# 124
Кажете ми нещо за изследванията за антитела - моооооля

# 125
  • София
Добро утро на всички!

Не знам защо но съм убедена, че този път ще си имаме момченце... Много е странно. В началото исках пак момиченце, но постепенно чувството, че ще е момченце така ме завладя, че вече говоря на бебчо в мъжки род  newsm78

Ще се види колко ми е силно 6-тото чувство Simple Smile

# 126
  • Варна
Кажете ми нещо за изследванията за антитела - моооооля
Креми, незнам точно какво искаш да знаеш, но в общи линии тези кръвни изследвания се правят три пъти през бременността. Ако нивата на антителата са добре, няма проблем, ако се повишат май бият предварително Анти Д Гама Глобулин.  newsm78 За последното не съм сигурна, защото при мен до сега антителата си бяха в норма. А, освен това при прокървяване или друга интервенция като амниоцентеза, също след това се прави такова изследване т.е. когато има вероятност кръвта на майката и бебето да се смесят. Това е което знам. Другите да добавят, ако има още нещо. Hug

# 127
Аз много се депресирах.Как така нищо и нямаше, добре се чувстваше и изведнъж....ми то човек как да разбере ...
може и така да стане. при мен единият път просто в един момент сърдечните точнове изчезнаха. по-добре така, отколкото да се роди увредено бебе с много малки шансове за оцеляване. трудно е, но се преживява.
а ти не го мисли - каквото е писано. затова се казва да се изчака 12-тата седмица - тогава рискът от аномалии с плода доста се снишава - обикновено плод с големи аномалии се отстранява от самия организъм до края на 12 г.с.

аз днес бях за първи път сама на разходка с детето, считано от началото на спетември. бяхме в близката кирлива градинка с местните мами-гаменки, които си хвърляха хартийките от мазните банички в краката на петра, но все пак беше хубаво.

# 128
аз днес бях за първи път сама на разходка с детето, считано от началото на спетември. бяхме в близката кирлива градинка с местните мами-гаменки, които си хвърляха хартийките от мазните банички в краката на петра, но все пак беше хубаво.
¨

Това как всички цапат и мърсят наистина не го разбирам. Ужасно се дразня. В Пловдив градинките и парковете са мнооого по-чисти от София. Има табели указващи че играят деца в парка и е забранено за разходки на кучета...
А тук е тотална мизерия навсякъде. И то не защото не се чисти, а защото всеки цапа. Всичко ми се обръща като видя особено жена да хвърля боклук на земята, или да си мята фаса... Аз бях пушачка преди да забременея но никога, колкото и за бързам не съм си изхвърляла фаса на земята сякаш някой е длъжен да чисти след мен...
Около кооперацията в която живея има околоблоково пространство, на което правя оборка сама на всеки две седмици и пак има боклуци, които си хвърлят боклуците. Просто ей така... не че няма кош на 5 метра..
И всички са много заети и никога никой не ми помага.. сякаш е срамно или е много по-важно да правиш шоппинг или да лежиш пред телевизора през уикенда. Забележете че живея в престижен квартал, обаче мисленето навсякъде е еднакво...
Извинявайте за гневния тон. Но не може да спре да ме дразни мърсотията...

# 129
  • София
Ей тия мами (и татковци, и каки, и батковци) най ги обичам...  #Crazy

Миленка, навсякъде е много по-чисто от София!!!

# 130
Майче, виждам, че в подписа ти пише ТОЙ?! Thinking Да не би вече да сте разбрали от какъв пол ще е бебо?! newsm78

Сега се обаждах във Фемина. Предложиха ми час за другия петък, при д-р Димитрова, но само защото една майка е освободила въпросния час. Та, ако не ме устройваше петъка - следващата възможност е за след 4 седмици?! #Crazy Аз се записах за петък, де ... но жената ми обясни, че ако няма да мога да ида - само да им звънна - мястото ми автоматично ще бъде заето, защото имало наплив. Mr. Green
3Д-то е 80 лева, а Феталната морфология е 40 лева. Някой има ли идея каква е разликата между двете?! Ясно е, че може би е огромна. newsm78

Мислите ли, че има смисъл да ходя другата седмица на 3Д, при положение, че тогава живои здраве ще съм в 13 г.с. Или да изчакам до 16 г.с.?!?!? Thinking newsm78

# 131
здравейте нови май-киииии  Hug
merianna, ако четеш, не ми се иска да изпусна възможността да ти кажа въобще ама въобще да не се съсредоточваш върху разни тъжни мисли: сега наистина е по-добре, отколкото в по-късна бременност или пък осообено след като се роди + просто гледай напред: още мъничко и пак сладките опити и пак сладкото миниатюрно бебенце ще се появи и да си израстне вече съвсем здравичко   bouquet  и, междудругото, на мен също ми се е случвало, даже може да се каже 2 пъти, и изобщо не се задълбавала в тъга, а гледах нетърпеливо напред и ми беше дразнещо, че трябва да чакам няколко месеца  Close  това наистина се случва често и безпричинно, т.е. независещо от когото и да е, така че просто се примиряваш, усмихваш и (трети път) гледаш напред  Peace
зодии - а, бе, не че искам да набутам някого Crazy , ама няма ли да е добре някой да извади статистиката със зодиите и да я сложи към имената ни на заглавната страничка  Mr. Green
развитие - вие ме радвате: нима вече може да види пол / и нима бебенцето се вижда толкоз ясно, че чак че спи и да го будят  Heart Eyes  а пък аз още нарочно или не хи4 и нямам усещане за пол - че аз самата незнам какво искам, а усещане явно нямам  Blush  а бе като се замисля, ама знам ли  newsm78

# 132
 Май сме доста зодия Лъв.  Laughing
 А за пола доскоро имах усещането, че ще е момче, а напоследък си мисля че ще е момиче. Но каквото и да е е ще ни е голяма радост  Simple Smile. Аз съм на преглед чак на 13.11. тогава ще съм в края на 15 и началото на 16 г.с. Как мислите дали ще може да се види на обикновен коремен ехограф какъв е пола. Много съм любопитна

# 133
аз пък искам момиче пак.... ама имам чувството че ще е мъж... само един мъж може да ме тормози така:(

# 134
Аз много се депресирах.Как така нищо и нямаше, добре се чувстваше и изведнъж....ми то човек как да разбере , аз сега се чувствам супер и щастлива и спокойна, а то може всъщност всеки миг нещо да му е станало, а аз да не знам:(( Мислите ли, че ства така или все пак трябва да има някакъв признак??

знаеш и аз така се чувствам. а уж като ми е втора бременност трябва да съм по-спокойна.. ама точно обратното. първия път не ми бяха ясни 80% от нещата които знам сега и не съм се притеснявала. а сега.... искам вече да усещам бебето и така всеки ден да се успокоявам че е живичко и всичко е наред....

Общи условия

Активация на акаунт