Гордо пъчиме кореми и към МАЙ вървиме без п&#

• 12 475
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Какво всъщност се случи Мерианна беше толкова щастлива че отиваш на лекар и доколкото си спомням не си споделяла че имаш проблеми. Или може би аз бъркам? Извини ме ако е така

# 106
вероятно няма да отговори. не е лесно. тя беше споделяла, че е имала друга лоша бременност. напълно я разбирам. за мен това е четвърта бременност, а засега имам едно дете. тази седмица отпадна и друга наша майка. дано няма повече такива лоши новини.

да се пазите, ей. не се преработвайте, слушайте си лекарите и правете каквото е нужно, за да избутате успешно бременността си. че иначе ще ви откъсна ушите.

Heart Eyes

# 107
  • Пловдив
merianna, много, много съжалявам!  Hug
Не се отчайвай, ще дойде време и ще се радваш на весело и здраво бебе!  Praynig

# 108
звездичка - не си само ти представител на най-великата зодия  Wink и аз съм овен рогат  Joy

Еееее не съм сама Party

ОооооОоооо merianna  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 109
Мериана, напълно те разбирам как се чувстваш ... преди няколко месеца и аз преживях същото. Няма да се опитвам да те успокоявам или убеждавам в разни неща - и не за друго, ами защото зная, че няма да ти стане по-добре, няма да ти олекне.
Само времето ще ти помогне. От все сърце ти пожелавам след няколко месеца отново да се разпишеш в отчетните теми и тогава да имаш напълно безпроблемна и лека бременност.

Прегръщам те силно!!! Hug Hug Hug

# 110
Здравейте момичета!От два дена ви открих,и страшно много се радвам,че ви има.Първо и аз съм една от вас  Heart Eyesще си имам второ бебче.Каката е на 7години и съм ща слива защото съм мама на първолак.За протокола 8-9г.с. термин за раждане 21май2007г.родена съм31.07.1974г.зодия ЛЪВ. Joy JoyПриемате ли ме в отбора?Чувствам се прекрасно и съм много щастлива и за сега нямам проблеми с бременността,когато ви изчета се се включа отново.Желая ви успешен ден пълен с усмивки!  bouquet

# 111
добре дошла! виждам, че си ранобудна. ха-ха - ами с първолак е така.

# 112
  • София
merianna Много съжалявам. Пожелавам ти от все сърце след няколко месеца да се разпишеш тука и всичко да е наред   bouquet

ptica Добре дошла!

Така сега и аз да се разпиша, та вчера бях на ЖК и ми казаха че плацентата била ниско долу и да не вдигам нищо, ама нищичко освен мене и една чаша. Та като се прибрах ми падна и за капак кръвното цяла вечер немога да стана от леглото, таман ми размина и се почна едноо  Sick зверско абе не ми беше ден вчера  Cry
Казаха ми след две седмици да отида пак за да видят дали се е качила, аз бая се притесних и чак забравих да питам иначе с бебо дали всичко е наред /гледаха ме на видеозон /, ама си мисля че ако имаше нещо друго щяха да ми кажат.

# 113
Здравей Ptica добре дошла в отбора! И аз съм 1974 година само че съм мама на петокласник и се чувствам стаааара за бебок но ще го преодолея Party

# 114
Добро утро на всички.
Не знам какво да кажа на Мериана, тя може би вече не ни чете, но като знам как треперя на това нещо вътре в мен, при такава загуба сигурно човек се чувства отаян и съсипан.Искрено ти пожелавам да не падаш духом и всичко ще се оправи. Толкова са малки и крехки, че вече сериозно се плаша, ще ходя на доктор днеска да го видя.
Майче, на теб вече ти казаха пола ли???Значи момченце:)))браво, имаш си момиченце, и сега момченце, вие с таткото сте майстори.
И аз искам момченце /абе каквото е там няма значение, само да е здравичко/, но да видим, моята докторка ми каза, че щяла да се изкаже по въпроса едва в края на четвъртия месец:(Не искала да дава лъжливи прогнози.
Добре дошла на ПТИЦА

# 115
мда - казаха го. всъщност първо таткото каза, че май ще е момченце. а докторката каза, че преди да е 100% сигурна няма да даде категорично мнение, но се съгласи, че най-вероятно ще е младеж. което доказва теорията ми за сбърканото майчинско чувство  hahaha  по повод второто мъжко чедо майка ми каза "е, нищо, нали вече имаш девойка"  hahaha
пс - мен също ме гледаха на вагинален (за последно). филков каза, че всичко се виждали чудесно. екранът не беше обърнат към мен, така че аз мнение нямам. имам обаче снимка.

# 116
  • Пловдив
Майче, ама вече видяха пола на бебчето ти ли? Ами не е ли рано и изобщо кога се вижда най-рано по принцип?

# 117
  • Пловдив
Извинявам се, докато съм писала и ти си публикувала отговор

# 118
Добро утро дами! Първото, което прочетох тази сутрин никак не ми хареса. merianna много, много съжалявам и незнам какво повече да кажа. Искам всички да ми обещаете, че няма да се налага да четем повече такива неща.  Искате ли да направим нещо като прогнози за пола на бебетата? Нали всяка мама имала 6-то чувство. Да видим колко от нас ще познаят. Можем да ползваме щъркелите stork-boy stork-girl

# 119
merianna , Съжалявам миличка! Зная как се чуватваш, аз преживях това нещастие 2 пъти. Не се отчайвай, дано бързо да забравиш лошото и скоро пак да пишеш в отчетните теми  Hug

Дано повече не губим мами и всички успешно да достигнем до края.  Praynig  Praynig  Praynig

Аз бях на преглед снощи - бебо беше заспал сладко, сладко и докторът го побутна 2-3 пъти и се събуди. И като замята ръце и крака - беше страхотна гледка! После таткото ми се кара в къщи защо сме събудили детенце  Blush Simple Smile

Утре ще правя резус фактор антителата, дано  да липсват и  с това да ми се размине!
Стискайте палци!

Направиха ми картон за ЖК - и в него яко с червено написаха - отр. резус фактор, проблемна бременност - ужас  #Crazy
Важното е краят да е добър и успешен!

А за пол нямам никакво усещане или предпочитание - да ми е живо и здраво, пък каквото такова! А и те доста лъжат лекарите - не ми се иска месеци да говоря на момиченце, а после да се окаже мъж  Laughing

Честито на majceto и другите, преминали опасните 12 седм. ! От тук нататък само хубаво да ви чака!!!
Дано всички скоро и бързо да ги прескочим и да се събереме на кръчма, за да полем събитието  Wink  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт