Гордо пъчиме кореми и към МАЙ вървиме без п&#

• 12 477
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте момичета .... искам да Ви поздравя всички и да ви пожелая безпроблемно бременеене. За мен това е втора бременност, имам дъщеричка /най-прекрасна на света/ Елена, която е на 1г и 8 м.

Искам да споделя с вас, че благодарение на този форум по време на първата си бременност бях доста информирана или поне намирах място на което мога да задавам въпросите си и да получвам адекватно отношение и разбиране. Надявам се и вие да получите същата помощ и заедно да минем през всички предизвикателства.

Моя термин е за 31 май 2007, но като знам как мина първата ми бременност сигурно ще родя чак през юни ..но да не го мисля сега има много време до тогава.

# 91
  • София
ооооо още едно "старо куче" Wink Добре дошла при нас Галя!

Julie, точно за теб си мислех като отворих темата и как не си писала толкова време. Радвам се че всичко е наред. 3см мисля е добре. То докито к'во каза по въпроса?

Луминоса, аууу пък то аз си мислех, че съм най-малката, ама сега ще се успокоя.

Момичета, давайте малко по-ведро. Защо така сте увесили носове Sad Пожелавам на всички по-скро да свършават гадните неразположения! Аз вече почти и неповръщам и не ми се гади. Сега предстоят най-хубавите месеци 4-6ти от бремеността - вече ще си имаме коремчета, ще им се радваме, а в същото време няма да са толкова големи, че да ни пречат (щото накрая си е доста тегавко). Хормоните ще се успокоят и би трябвало да се почуствате наистина много по-добре. Аз си спомням, че тогава направо пърхах от щастие - все едно бях дрогирана постоянно с нещо много хубаво Simple Smile Надявам се сега пак да е така Simple Smile

# 92
Здравейте, момичета!

Както сме я подкарали с писането, в скоро време и на тази темичка ще й видим сметката Simple Smile

Vaninaa, и на мен ми откриха миомен възел преди 3 седмици. Преди това никой не ми беше казвал за това, но когато отидох на ехограф при д-р Мазнейкова ми каза, че съм имала такъв, но май моят беше от задната страна на матката и сега при нарастването й се видял. Аз все още незнам да се тревожа ли или не. Дано всичко да е ОК при теб и ужасиите, които ти е наговорил лекарят да си останат само в сферата на теорията.

Merianna, това за сгъването или навеждането при кихане и аз волю-неволю го открих, някак облекчава, важното е, че се движим в правилната посока.

AnSofi, та ние сме наборки. И аз съм набор 72г., но съм 10 юни. Май с теб ще държим палмата на първенството по възраст,а? hahaha

# 93
Yanche, докито нищо не каза. в смисъл не каза малко е или нещо подобно:) и аз искам вече да минават тия неразположения ама цъ, грам не минава. и тия киселини.. ако не се разкарат ше се гръмна.... Close иначе много се радвам за теб:) дано скоро те последваме в пърхането от щастие
 Party

# 94
Luminosa и аз съм на 02.12 само,че съм 1982г.  smile3510

Аз както казах вчера съм по-добре,не ми се вие вече свят и по-рядко ми прилошава,мислех,че ще се мъча поне още месец smile3502,днес след 16ч. съм на лекар,за да видим пак бебо,стискайте палци всичко да е наред,след малко даже започвам с пиенето на течности,за да се види по-добре на ехографа...

Момичета да ви питам какво е ЖК?Май само аз незнам Embarassed

Поздрави на всички майчета и лек и успешен бременен ден  bouquet

# 95
женска консултация

# 96
ОоооООООоООоо, аз май съм единственото овне тук, а? Crazy

Как сте днес бременлийки? Hug

# 97
При мен остана гаденето, но е по-слабо отпреди, смао когато съм вълчо гладна.
Но пък се появиха други неща: опъпчивих се като тийнейджърка... косата ми се омазнява на всеки 2 дни и се потя доста обилно... Точно като в пуберските ми години...Така и както леко се позакръглих мязам на Миленка от преди 14 години..

# 98
звездичка - не си само ти представител на най-великата зодия  Wink и аз съм овен рогат  Joy

Tony Bonbony  - радвам се, че сме повече  Hug

Хайде до утре момичета и дано за всички ни днешният ден е спокоен и щастлив  Praynig Heart Eyes

# 99
на вагинален не искам /имам ужасен страх от такива работи/.

Няма нищо страшно и неприятно! Не се притеснявай за бебо - добре е и е на сигурно място  Wink

# 100
Ужасно ми е трудно да го напиша,но се налага. Аз бях до тук-моля да ме изтриете от списъка. От сърце ви желая успех момичета.

# 101
  • София
Здрастиииииииии!!!

И аз днес съм в кръга на щастливите. Имам супер енергия и от обяд търча насам натам Simple Smile

Да споделя нещо - в началото моята лекарка от ЖК (от Св. Тихон) ми каза, че безплатни изследвания (васерман, ХИВ, Хеп. Б и кръвна група) се правели само на едно място в София и аз почти се бях навила да платя 40-50 лева в клиниката. Но за щастие говорих с личния си лекар и той ми каза, че за всички бременни тези изследвания се покриват от здравната каса!!! Казвам го ако случайно има други заблудени овце като мен  Twisted Evil

Аз бебчо ще го оставя малко на мира и ще се гледаме пак към средата/края на другия месец. Не знам защо, но имам чувството, че толкова видеозони не са полезни...

Милеееенка - според бабешките деветини имаш всички признаци, че ще си родиш момиченце  Laughing (аз искрено не им вярвам обаче).

Айде лека на всички!

# 102
оххххх, мериана  Hug

а ние чакаме момче. майчинският ми инстинкт пак е лъжлив...

# 103
  • София
Ужасно ми е трудно да го напиша,но се налага. Аз бях до тук-моля да ме изтриете от списъка. От сърце ви желая успех момичета.

Мерианна, много много съжалявам  Cry  Cry  Cry

# 104
Здравейте момичета!
Днес нямах много време и затова не писах но сега съм тук и ще ми е приятно да поговорим.
Мериана незнам какво да кажа освен че много много съжалявам. Не съм го изпитвала но съм сигурна че никак не е приятно

Общи условия

Активация на акаунт