Гордо пъчиме кореми и към МАЙ вървиме без п&#

• 12 453
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Ей благодаря ти majceto много си полезна на всички ни - благодаря. Благодаря ти и за лентичките. И на теб  Stanella също Party. Така с този калкулатор май ще се съглася, защото датата на евентуалното оплождане съвпада с моето съмнение. А видиозона в Плевен показа термин 13.05. Като отида обаче в понеделник на лекар/дано всичко да е наред/ вече и аз ще имам предполагаема дата за началната страница.

# 151
Благодаря,момичета за милите думи! LaughingДнеска малко ме боли кръста а къде още като стане по голям бебо как ще я караме не знам. Joy JoyЗа пола на бебо кой каквото си няма,каката е мома логично е да си искаме момче силно го желая stork-boyАз още не съм регистрирана но ЖК след 10дена ще ме регистрира чичо доктор.Витамините които пия са АВС РЛЮС-мултивитаминна и мултиминерална формула40плюс.  bouquetЛека вечер и до утре!

# 152
  • UK
Здравейте момичета, надявам се повечето от вас да ме помнят ( аз бях между вас но много бързо си отидох )
 Снощи получих едно лично съобщение от Марианна и ми стана много мъчно, после прочетох какво сте и написали тук и се върнах малко назад във времето. Искам да ви кажа, че всяка една дума написана от вас е много, и се усеща много силно и може би в такъв момент човек се нуждае точно от това - Една добра дума.

Марианка, писах ти и на лични, мила съчувствам ти защото ти сама ми написа но мисля, че ти изживяваш това, че е в по- голяма седмица. Аз изживях болките на контракциите а ти на кюртажа. Мога само да ти пожелая да бъдеш много силна и да се бориш за най скъпото нещо на този свят.

Момичета да знаете, че си ви чета постоянно и изживявам с вас радостите и мъките ви. Много ви обичам и ми липсвате. Надявам се скоро да се срещнем в този под форум но в следващата темичка която трябва да излезне. Да ви се похваля, че ми дадоха зелена светлина за действане и сега ще бебеправим и стискайте палци да стане и този път да го задържа живо и здраво. 

Обичам ви много и ви прегръщам сърдечно   bouquet   bouquet  Hug  Hug   bouquet   bouquet  Hug  Hug

# 153
  • София
Megita Стискам палци всичко да е наред този път и скоро да се похвалиш  Hug   bouquet  bouquet  bouquet

# 154
Megita,  Hug!

# 155
здравейте настоящи и бъдещи мами! как мога и аз да се включа в майската дружинка и как мога да пусна и аз такава лентичка за седмиците на бебо? Благодаря предварително!

# 156
MEGITA,искрено ти пожелавам да си сред нас след няколко седмици  bouquet  bouquet

# 157
здравей, мими!
добре дошла тук  Hug
ако искаш, кажи нещо повече за себе си - коя бременност караш, кога ти е терминът, години. когато се появи станела, ще включи теб и тази информация в списъка на първа страничка - тя е модераторът на темата този път. лентичка можеш да си сложиш най-лесно от тук, но всъщност има и други места:
http://www.mamaibebe.com/ticker_pregnancy.php
мегита - айде - чакаме новини  Hug

# 158
здравейте настоящи и бъдещи мами! как мога и аз да се включа в майската дружинка и как мога да пусна и аз такава лентичка за седмиците на бебо? Благодаря предварително!

Виж на първа страница. Peace

Добро утро на всички майски майчета от мен! Hug  bouquet

# 159
  • София
Добро утро и от мен Sunglasses
kremena95, да ти кажа за антителата. Онзи ден, в сряда ми направиха изследване-аз съм в 13 седмица.Казаха ми да не се разкарвам за резултатите,а ако имам интернет и принтер на работа-директно да си ги разпечатам.Дадоха ми и талонче с парола.Разпечатах ги аз, но като ги занесох на лекаря вчера, се оказа,че са неготови-т.е в интернет изобщо не е публикувана информациата. А аз като не им разбирам на термините и си мисля,че всяка дума означава нещо.Сега ще ходя на място да си получа резултата и отново при доктора-такова разкарване не е било скоро.Та исках да ти кажа,че попитах вчера лекаря дали няма да е късно,ако другата седмица се разбере резултата, а той каза,че не.Нямало проблем,защото и да имам антитела,все още не е страшно.Но ти препоръчвам в най-скоро време да се изследваш-става за 5 минути.Така ще си по-спокойна, а и най-вече лекарят ти ще е наясно с положението.Стискам  палци на теб  и на всички бъдещи майки всичко да е наред и ни дръж ни в течение на нещата Hug

# 160
Добро утро на всички!
да се включа набърза за ехографията. Като бях бременна с Дара по собствено желание отидох на БХС в Майчин дом, въпреки че наблюдаващата ме и тогава АГ каза, че резултатите не винаги са точни и че феталната морфология ще покаже дали му има нещо на плода. Аз обаче тук из форумите толкова неща бях прочела за важността на БХС, че отидох, взеха ми кръв и като излезнаха резултатите се оказа, че плода е с хромозомни аномалии. Но самите лекари в Майчин дом ми обясниха, че най-вероятно става дума за грешка в кръвните резултати и при мен случая не е такъв (без те да ме гледат на ехограф). Казаха ми да отида при Мазнейкова, аз обаче реших при Димитрова във Фемина (пак по мнения от форума), а моята АГ ме посъветва да ида при Томова. Отидох при Димитрова и поради големия наплив от бъдещи майки прегледа, който трябва да продължи минимум 20 мин, за да се направи обстоен преглед на всички органи, трая не повече от 10 мин, за което платих 50 лв. нищо му нямаше на детето, както се очакваше, но се ядосах заради претупването.
Сега мисля да ида при Томова, мои приятелки ходиха при нея и казаха,че наистина преглежда по половин час. А самото 3Д Димитрова ми го пусна за 3 секунди, няма смисъл от него, то просто е визия, ти да видиш нещо там, ако детето покаже. Феталната морфология е важна!
иначе си мисля, че този път ще е момче!

# 161
Здравейте! Dilirium мерси за информацията и ни осведоми какво става с твоите резултати. Аз сега пак като пълна невежа - да питам. Majceto, изчислих си термина вчера и нали писах че така съм съгласна с датата на оплождането обаче....както и да го смятам не мога да се съглася с това че на 30 октомври завършвам първия триместър. Т.е ето какви са даннте - дата на първи ден на последна менструация 07.08. - дата на оплождане 21.08. край на първи триместър 30.10. То не че ми трябва толкова точно но да знам минала ли съм критичните 12 седмици че нещо много ме е шубе и както казвате че не се усеща ако нещо е станало с бебето....направо умирам от страх как ще отида в понеделник на лекар

# 162
Здрвейте мами, добре дошли на новите - ще ви запиша Simple Smile АЗ Мечита не я засекох, т.е. когато се включих за пръв път във форума и четох страничките назад, разбрах какво и се е случило.Сега се радвам за теб, защото усещам оптимизъм в думите ти и за "бебеправенето" което започвате отново.
Аз вече си направих изследвания - другата седмица ще си ги получа....каквата съм чепата сигурно съм с отрицателен резус фактор;) Шегувам се дано не е така, но и да е- не е проблем.
Аз съм решила да ходя на 3Д след 16 г.с. както казва че се прави майчето, за фетална морфология - ...още не знам кое от двете е по - важно, но ще пробвам да се запиша при Томова.
И така тая сутрин след 2 /два/ броя тлъсти банички и половин литър сок от ябълка искам да хвана да се гръмна. Вчера като отидох н преглед докторицата ме посрещна с ..."оооо шкембенце".

# 163
  • София
Разбирам те,мила Кремена.Аз също умирам от страх TiredТрябва да отида да ме гледат на ехограф чак на 13.11, защото последно го гледаха на 13.10 и не знам как ще издържа дотогава, даже се замислям да отидя по-рано някъде, ако ще и частно само и само да съм спокйна.
А при мен всичко е толкова объркано,че не знам вече дали съм в 1,2,3 месец Thinking
Последният ми цикъл беше окло 25 юли,не помня точно кога,защото тогава пиех противозачатъчни и не си водех календар SadСлед, корто направих един месец почивка, но доколкото си спомням август си правих тест и беше отрицателен и си мисля,че съм забременяла септември.Не знам вече... newsm78
Калкулаторът в сайта изчисли,че на 17.10 е минал първият триместър, но това ми се вижда някак невъзможно сега да съм в 4 м. #Crazy
А на ехографът от 13.10 отгоре пише 13 седмица,ако не се лъжа.Съвсем съм объркана.Само знам,че ако всичко е наред трябва май да родя,а може и края на април.Не знам...Вие как мислите?  bouquet
На всички лека бременност пожелавам и лек ден:)

# 164
Здравейте Simple Smile. Малко закъсняло включване от още едно май-че.
Втора бременност с термин 16.05 (интересното е, че това беше терминът ми преди 5 години с първия дребос Simple Smile).

е най-сетне не съм сама:) и моя термин е на 16-ти:)

Общи условия

Активация на акаунт