Гордо пъчиме кореми и към МАЙ вървиме без п&#

• 12 455
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Eiphnh, честит рожден ден а дъщеря ти - да е много послушна и много да ти помага:)
baloni baloni baloni baloni baloni

# 181
Здравейте момичета,

Като ви чета и аз нещо взех да се ошашквам  Sad на преглед съм във вторник, а и в офиса ме ядосаха здраво и сега направо ще се побъркам  #Crazy

Мериана, много съжалявам. Прегръщам те силно  Hug и се надявам съвсем скоро да си отново сред нас. Горе главата!!!   bouquet
Мегита Hug успех !  bouquet

Ирини -  Честит рожден ден на малката приказка    Tada newsm59

Приятни почивни дни момичета  Hug  bouquet ще ви чета чак в понеделник

# 182
  • София
е най-сетне не съм сама:) и моя термин е на 16-ти:)
аха Simple Smile

Кремена, Честит племенник Grinning!
За ехографите - аз предпочитам да не ходя често. Наистина е вълнуващо да наблюдаваш малкото същество (онзи ден видях нашето Heart Eyes), но има разни съмнения доколко е напълно безопасно (наблюдавало се "разклащане" на молекулярно ниво и др. подобни).  Мисълта ми е, че без основателна причина, няма да ги правя.

Eiphnh, много приятни емоции днес! А девойката да расте щастливо и здраво дете!
  bouquet

# 183
Моми4ета ,усе6тате ли 4е след като родим можем да си отворим АГ кабинет и да засен4им и Мазнейкова и Яков от Варна hahaha. Знаем толкова много.....Аз допреди 3 месеца не знаех кво е овулация,а сега 4ак си проверих сама нивата на изследваните не6та в кръвта ми,т.е. желязо,билбулин и другите там бла бла(само някои не успях да аоткрия из нета(смятайте колко съм се сдухала а) и си мисля на6ите майки и баби как са ни райдали здрави ,диви и красиви без фолиева и фетална морфология? newsm78 hahahaЦунки на вси4ки  Heart Eyes

# 184
Здравейте момичета!Не се притеснявайте толкова много всичко ще бъде О.К.RON4ETO,за содата аз с Йоанка до 3 месец имах киселини непоносими. HugНаистина не се сещам да съм питала гинеколога но пиех сода в малки количества за момента добре но след период от време пак киселини.Пробвах и с газирана напитка но нищо след 4 месец отминаха киселините и се чувствах добре.Днеска ходих на зъболекар всичко мина добре Joy JoyТермин на раждане 21 май.Лека и спокойна вечер!  bouquet

# 185
Здравейте мами Simple Smile,
С мен - ставаме 59 майски мами. Моят термин е на 31 Май.

# 186
Добро утро и от мен!  bouquet
Добре дошли на новите майски майчета. Hug

Вччера ме убедиха, че наистина няма смисъл да ходя толкова рано на 3Д. За сметка на това пък ми било време да ида на Скрининг (или както се пише там Crazy). Мисля да стане във Фемина. Някой знае ли къде другаде се прави, някой ходил ли е?! И ориентировъчна цена?! Thinking

# 187
  • София
Добро утро/ден и от мен Simple Smile

Благодаря на всички за милите пожелания  Hug  Heart Eyes  Hug
Много хубаво си изкарахме вчера и детето е много щастливо (за първи път се радва толкова много на подаръците)!

Аз се чувствам все по-добре (вече нямам неразположения никакви и съм доста енергична) и корема ми си расте осезаемо Simple Smile
Моята докторка ще ме прати на морфология към 17-та седмица. Аз реших да й се доверя и не ги мисля много много тези неща - когато каже тогава. Честно казано всичките изследвания ми се струват прекалено. С Йоанна не са ми правили нито скрийнинг, нито морфология, нито 3Д. Била съм на около 5-6 видеозона общо (и то главно след 5-ия месец), където доктора винаги следеше развитието и измерваше пропорциите на бебчо и това беше... Все имам чувството, че сега прекаляваме с различните изследвания и прочие...

Лека събота и неделя на всички!   bouquet

# 188
С Йоанна не са ми правили нито скрийнинг, нито морфология, нито 3Д. Била съм на около 5-6 видеозона общо (и то главно след 5-ия месец), където доктора винаги следеше развитието и измерваше пропорциите на бебчо и това беше... Все имам чувството, че сега прекаляваме с различните изследвания и прочие...

И да позная - всичко си беше ОК, бременността ти мина безпроблемно, раждането също, а детенцето ти си е живо и здраво. Wink
Винаги е така! Rolling Eyes Peace

# 189
  • София
И да позная - всичко си беше ОК, бременността ти мина безпроблемно, раждането също, а детенцето ти си е живо и здраво. Wink
Винаги е така! Rolling Eyes Peace

Абе не съвсем, имах много тежко раждане, но проблемът нямаше да се реши от фетална морфология или 3Д или скрийнинг.

# 190
с еднодневно закъснение искам да честитя РД на ЙОАННА.
да е здрава и весела, да не е проклетница, но да е с характер Simple Smile, да не ядосва майка си, но затова пък да се качи на главата на баща си поради наплив на ухажори Simple Smile

ние също готвим РД на петранчето - ще става на 1 година във вторник. по тоя повод ще се съберат всички дявдовци, баби, лели и вуйчовци (т.е. моят брат и сестрата на мъжа ми) + половинките им. и затова тези дни съм полудяла. това нещо, но в по-обширен и приятелско-бебешки вариант ще се повтори и потрети в събота през деня и вечерта. и за да ми е по-лесно и леко, твърдо реших аз да правя тортите с фонданови фигурки. а за да е по-гнусно, се тръшнах, че тортата трябва да е във форма и вид като тиква, защото петра всъщност е родена на вси светии, трябва да имаме фенер-тиква и разни други щуротии. само дето не изисквам маскарадно облекло от гостите. абе луда работа...

за изследванията - твърдо ще ходя на БХС и фетална ехокардиография. при нужда и не-дай боже съмнения - и на всичко друго.

# 191
Моята лекарка не ме е пращала никъде!? Може би е твърде рано, но като чета колко много изследвания си правите, май ще трябва да я поразпитам, ако продължава да си мълчи! В момента съм в 9 г.с., но следващото ми посещение при нея е след 5 седмици. започвам да се плаша дали тогава няма да е късно ? newsm78

# 192
Честит рожден ден на Йони! Пожелавам й весело и безгрижно детство!

П.С. Можете да ме номинирате за най-разсеяна майска майка. ooooh!

# 193
Честит Рожден Ден и от мен на Йоанна!
Сорри за закъснението Blush

# 194
Здравейте мами Simple Smile,
С мен - ставаме 59 майски мами.
Да взема и аз да се запиша, че да закръглим на 60 броя Wink
За протокола - подвизавам се вече 2 години в този форум, най-вече в Искам бебе и Проблемно забременяване. След намесата на един прекрасен доктор -  Стаменов  Heart Eyes ,  съм бременна  Laughing, с термин 03.05.07, първа бременност.  На 28 години съм, зодия ТЕЛЕЦ  Mr. Green, 29.04.1978 г.
Утре ще ходя да се записвам на ЖК в Шейново, така го измислих, дано да не съжалявам после.  newsm78
А по повод ходенето на ехограф, аз като почнах от 4 г.с ходя на всеки 2 седмици, а сега като се запиша и в Шейново и там ще ме гледат. Но така се чувствам по-спокойна, иначе почвам да изперквам и да се притеснявам за бебо.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт