Ходене на срещи…за начинаещи

• 32 122
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Оф, Анди, държиш се като баба! А къде да намерим мъже, като изключим умишлено квартала и работното място?
Уичи, много полезни съвети!

# 76
И коя би тръгнала с почти непознат на почасов хотел? Thinking Чак невероятни ми се струват тия истории... Сириъсли? Flushed

# 77
  • София
То пък, в мрежата и по разни приложения само благонадеждни се регистрират! Къде да ги намери ли? В своята среда. Тогава вероятността да попадне на тъпанари с всякакви знайни и незнайни намерения патологии е по-малка. Хората се събират на някакви места, компании, колеги, познати.

# 78
  • Наблизо
Представи си за много хора това единственият начин да срещне някой свободен,особено около и нас 40тте.Дори около мен,където съм на 31 вече почти няма свободни и около детето основно с майки се запознавам,какво остава за по-възрастните.
А пък да се задиря в бар с непознати често е по-зле и от нета...

# 79
Питая голямо уважение към потребителките в бг-мамма и не бих посмяла да си измислям, тъй че... Сириъсли!
Имам приятелки на 30-35, колеги на 40, братовчедки на 25 - 28, лапе на 14...Къде,мили дами, според Вас се запознават и "свалят" хората през последните 20 години 😀

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 22:02 от Анонимен

# 80
  • София
Именно! Познатите и приятелите са от компаниите на бившия. И така или иначе си имат своите връзки и истории... Предпочитам да започна "на чисто" и да имам избор, а именно - в нета.

# 81
  • София
Според мен не си заслужава риска. Не в бара няма да е с непознати.
Нещо, колеги, колежки, с които да излизате заедно, някакви хора, с които се познавате по други поводи?

# 82
Според мен не си заслужава риска. Не в бара няма да е с непознати.
Нещо, колеги, колежки, с които да излизате заедно, някакви хора, с които се познавате по други поводи?

Не ми се е случвало, извън студентските години, да се запозная с потенциално гадже в обща компания, покрай моя приятелка или в заведение. Разказвали са ми мои познати как ги канят да ги "сватосват" разни роднини и съученици...Това в живота "преди ковид". Сегашните тийнове и младежи живеят в инстаграм и тик-ток, предпочитат Интернет запознанствата като по-безболезнени и лесни.

# 83
Не знам, имам чувството, че обичайната среда е някаква стагнирана и капсулирана...трудно стават заварки. Хората се познават и се дебнат едни други. В службата по принцип не е добра идея, между роднини има свръх очаквания. На живо да се запознаваш със случайни...брррр, всеки изглежда подозрително. В нета е много по-спонтанно.
Някои хора имат професии, свързани със срещи с много хора или много пътувания, обаче това пък предполага затруднение за поддържане на продължителна връзка.

# 84
  • София
И аз така мисля. Никой не смее да предприеме някакви действия. Имаме два случая на заварки в квартала за 18 г на двойки наша възраст, втори шанс. Не мисля, че си струва да се чака толкова.

# 85
  • София
Не са чак толкова фриволни, колкото ние си мислим. Дори да са там, имат общи познати. Повечето не се загаджават с непознати по приложения. Обичайно по купони, през университета или през хора от работата.

# 86
Може би аз съм на преклонна възраст или съм много мнителна, но без да проуча човек обстойно не бих ходила по хотели или гости и не бих се обвързвала емоционално или физически.

Интернет е опция за много хора. На работата на много места не се гледа добре на свалки, а баровете не винаги привличат добри клиенти, особено от онези редовните.

Бих проверила семейното положение на мъжа и най-малкото дали има криминално минало, например, дали е бил някога арестуван. Преди много години, в друга ера, се запознах с много ентусиазиран  мъж, който се представяше за необвързан. След бърза справка се оказа много женен и дори не стигнахме до среща на живо. Някои неща се откриват лесно, за други има платени услуги, които предлагат тая информация.

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 00:17 от Cool_Cat

# 87
  • Бургас
Аз съм "тежка гемия",докато не свикна с човека,ни целувки,ни по-близкия отношения допускам...
А какъв съм само темерут,не с всеки изобщо говоря...
Та се намерихме двама такива.
Още не живеем заедно,след шест години изключително близки отношения.
Мия онзи ден чиниите,мята въпросният любим лъчижа в мивката,от разстояние.Скарах му се,каза"Търкай и не мъркай",та се гонихме и яде мокър шамар зад врата.Ама се обичаме.Друг не мога да си представя да успея да изтърпя...А за него имам доста голям запас от търпение.Е, много пъти сме си показвали и доказвали,че държим един на друг...И много пъти ми е идело да го набия и оставя.И не си представям живота без него.

# 88
Интернет навлезе и превзе, не само младото поколение ,а и по възрастните хора, заети с работа, ангажименти и целодневна заетост.
Общуването  ,запознанствата стават лесно, без да ти вземат от времето и усилията.. Доста двойки вече познавам  ,срещнали се по този начин. Не виждам, нищо страшно да се видиш ,с някой ,стига да си го преценил ,от по- дълго общуване преди това.

# 89
  • София
Без усилия нищо хубаво не се получава, особено при намирането на партньор за нещо по-сериозно от едно бързо. То и за едно бързо не става. Не може да се избира партньор в интернет така, както се избира стока от онлайн магазин.

Общи условия

Активация на акаунт