Ходене на срещи…за начинаещи

• 32 129
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 1 290
Аз от сега си знам, че няма да я харесам снахата 😂
Обаче, от сега и си тренирам, де....да преглъщам и задържам въздух на дълбоко

# 1 291
Аз пък от сега си знам, че ще я харесам снахата и няма да и преча, а ако иска, даже ще и помагам.

# 1 292
Рф, ти може и да си нямал пари, но си имал цели, потенциал, ти си работохолик и амбициозен. Не се слагай изобщо в схемата.

И пари имах, ама не го показвах.... Simple Smile Но не е до тях, може би до самочувствие и светоусещане, които когато си хептен без пари няма как да ти се получат нещата.

# 1 293
  • Варна
rf22, сега какви са ти впечатленията?

# 1 294
  • София
Значи си бил стиснат.

# 1 295
За мен като жена, най-важното качество, което един мъж трябва да притежава е да не заблуждава жените и да не им създава напразни надежди и очаквания. Искаш секс-ма кажи си  в прав текст, а не върти го, сучи го, то пак ще си излезне. Бъди себе си, който те харесва, те харесва такъв какъвто си, който не те харесва, за какво ти е.

# 1 296
  • Варна
Важни са критериите. При подходящ избор, ще си спести обяснения и главоболия.

# 1 297
  • София
Само на думи критерии. Човек винаги може да се извърти в кофти посока.

# 1 298
  • Варна
Критерии,принципи и ниво. Има и такива мъже,Анди. Грешките, може да са умишлени. Но са инцидентти.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 14:10 от Viviana91

# 1 299
rf22, сега какви са ти впечатленията?

За сега не мога да кажа, извън играта съм повече от десетилетие. Но не мисля, че има кой знае какви разлики между поколенията. Горе-долу едни и същи неща са от значение, така че предполагам пак може да се действа по същия начин.

# 1 300
  • София
Няма разлика, разбира се. Хората извън материалния интерес си личат отдалеч, както и другите.

Пък, че сте си родили съвършените мъже …… Close

# 1 301
С Танграта как щяхте да се мачнете….
Ми, не! Аз го познавам (виртуално) още преди да го срещна в този форум.
Той е олицетворение на всичко, което не мога да понасям у един мъж. Оттам-насетне външността няма никакво значение. Grin

# 1 302
  • София
Щото си му с 30 г над бюджета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 303
Абе срам ме е да си кажа, но Раве ако ти е интересно я ни кажи, какво не можеш да понасяш у Тангра. Той щот много е драматизирал и той, та ми е интересно какви са неговите недостатъци. Виждала съм го на снимка, като външност не е мой тип, ама нали душата гледаме, та за това питам.
Сега ако форумът счита, че въпросът ми е некоректен, все едно не съм попитала.

# 1 304
  • София
Все едно не си попитала.

Общи условия

Активация на акаунт