Ходене на срещи…за начинаещи

• 32 124
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 1 305
За мен като жена, най-важното качество, което един мъж трябва да притежава е да не заблуждава жените и да не им създава напразни надежди и очаквания. Искаш секс-ма кажи си  в прав текст, а не върти го, сучи го, то пак ще си излезне. Бъди себе си, който те харесва, те харесва такъв какъвто си, който не те харесва, за какво ти е.
Хайде сега, голяма жена си, заблудил те някъв мъж ? Една жена безпогрешно може да различи любовта от имитацията. Ама, така е, като не се доверяваш на вътрешният си глас.

# 1 306
За мен най-важното качество (даже наред с добрия секс) е лоялността. На един мъж трябва да може да се разчита - винаги и при всякакви обстоятелства.

# 1 307
  • София
Мъжът трябва да е мъж и думата му да не се цепи, че от мухльовци аз станах мъжкар та дрънка Laughing

# 1 308
  • София
Как точно безпогрешно може да различи любовта от имитацията? Не е толкова лесно, иначе нямаше да има измамени жени (и мъже).

# 1 309
Всичко е екстраординарно вече. Мъжете не са кто мъже, женит ене сме като жени. Според ситуацията и обстоятелствата. Че всички вече сме много сложни и крехки. Smile

# 1 310
Как точно безпогрешно може да различи любовта от имитацията? Не е толкова лесно, иначе нямаше да има измамени жени (и мъже).
Ами, аз мисля, че всеки човек усеща със сърцето си. Няма как да се сбърка.

# 1 311
  • София
По-скоро с разума, а сърцето заглушава.

# 1 312
Много хора са се докарали до кривата круша, слушайки сърцето си Grinning.

# 1 313
А те щот тия дет си слушат акъла са под правата.

# 1 314
Ами толкоз им е акъла значи...
Но човек никога не си слуша акъла, когато говори сърцето, от личен опит го знам.

# 1 315
Мен сърцето никога не ме е лъгало. То ми казва кое е "неговото място" и къде иска да живее. Много пъти съм се опитвала да го пренебрегна и да дам предимство на мозъка , но то не се съгласява, не ми позволява, боли, страда и в крайна сметка надделява. Няколко пъти не го послушах и сгреших. Бях нещастна. Никога повече.

# 1 316
Абе срам ме е да си кажа, но Раве ако ти е интересно я ни кажи, какво не можеш да понасяш у Тангра. Той щот много е драматизирал и той, та ми е интересно какви са неговите недостатъци. Виждала съм го на снимка, като външност не е мой тип, ама нали душата гледаме, та за това питам.
Сега ако форумът счита, че въпросът ми е некоректен, все едно не съм попитала.
Не, не е некоректен въпросът ти, даже напротив и веднага ще си кажа.
Мъж, който претендира да е мачо е НЕДОПУСТИМО да се оплаква!
Това беше и точката на разрив с всичките ми мъже до момента.
Абе, хем си ербап....хем, ако може да ми удариш едно рамо, щото нали като сме заедно трябва да работим в екип.
Или си признаваш, че в определени моменти си слаб и наистина имаш нужда от помощ (това включва обаче пълното зачитане на моето мнение) или се оправяш сам. (Аз ще си преценя дали искам да ти помогна или не.)
Обидното отношение към която и да е жена  във Интернет пространството, не го коментирам. Това е признак за изключително лошо възпитание.
Никога не се решава със сърце! Това е върховна глупост! Разумът преди всичко!

# 1 317
  • София
Акълът ми е щурчето с цигулка, което води сърцето Wink

# 1 318
Равена, ти си ужасаващо фрустрираща. Чак се чудя, че някой се навива да спи с теб.
Моето мнение.
Моите пари.
Моето.
Моето.

# 1 319
  • София
Затова все попада на мъже, които имат апетит точно към тези неща да я изработят лекичко.

Общи условия

Активация на акаунт