Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 10

• 80 915
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
  • ВАРНА
И ние си ги държим на закачалка на вратата на спалнята.

# 376
На закачаки в банята.Ако са влажни ги слагам на лирата да дръпнат малко.

# 377
  • Пловдив
В пералното накарах ММ, да сложи закачалки точно за халатите.
Не е издържано естетически, но затова пък си имам щора отпред Joy

# 378
  • Шотландия
На закачаки в банята.Ако са влажни ги слагам на лирата да дръпнат малко.
На самата лира, докато изпари влагата. Имаме вентилатор,  който отвежда изпаренията навън, сокато всичко изсъхне.  След това, като са сухи - в гардероба в спалнята.

# 379
Преди котката - Артистично сгънати на рафта под мивката, след като изсъхнат.
След котката - в гардероаба след като изсъхнат.
Не ползваме халати, а хавлии.
В общия  и най-често срещнат случай са метнати, я на стол, я на легло.
П.П. Котката си хареса рафта за легло.

# 380
  • София
Ние държим нашите на закачалка, в банята. Вентилацията е добра и е топло и изсъхват бързо.

# 381
Отдавна махнах халатите, защото пера след всяко ползване, а те са доста обемисти. Само с хавлии сме.

# 382
Оххх, болна тема. От скоро сме в нов дом, с миниатюрна баня, но иначе голяма мивка и а-у. Закачени са в банята, съхнат светкавично, много е топло в целият апартамент, но когато влизам, особено с един дребосък на годинка да му мия дупето, влизаме на "чомпек". Тя вратата не се отваря докрай от тези хавлии и е някакъв ад. Та сега и аз ще следя за идеи. Спалнята ни също е нюню, единствената голяма стая е именно детската. Явно ще се принудя и аз да прибирам в гардероба, колкото и неудобно да ми изглежда на пръв поглед.
Другия вариант, който сега ми хрумва е в мокрото, при пералнята и сушилната, там и без това постоянно е отворена вратата, че дребния е заслепен от тях, та няма и там влага.

# 383
Детската ни баня няма свободна стена и детските халати стоят закачени на лирата  в банята, която е по-високо сложена.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 00:17 от ДХ3

# 384
Да, обаче аз нямам "детска" и "възрастна" баня, ако това е отправено към мен. До преди месец, когато бяхме в къща, можехме по цял ден да се търсим и да не се намерим, но сега е различно. Тясно е. Много. И търся варианти.

# 385
Не, просто обясних, че
ползвам лирата за закачалка.

# 386
Извинявам се, грешна интерпретация, болна тема Grinning
П.с. искам си къщата, не апартамент!

# 387
През годините в различни жилища не съм намерила по-подходящо място за хавлиените халати от 2 броя закачалки на вратата на банята - за мен и ММ. Някак не ми е ОК до нашите "бърсалки" за ежедневния душ да закачам халата на детето. Него съм слагала на индивидуална кукичка до лирата, или на закачалка за гардероб, чучната на тръбата на завесата. По едно време имах много държелива на тежести стенна сушилка за дрехи тип хармоника - ето такава https://images.app.goo.gl/sWPESsReKviVYq6NA и закачах на нея.
Вече не ползваме в ежедневието много дебели халати или такива с качулка, че в преходните сезони без парно все не съхнеха добре. Предпочитам по-тънки, които въпреки това не стигат до гардероба.  Все са си в банята.
ПП - навици от гарсониерата, но дори и в тристайния (с ужасно малка баня) не ги оставях в спалнята, просто защото двете помещения бяха на една крачка разстояние.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 01:30 от tetka_the_best

# 388
  • София
Нашите хавлии и халати висят в мокрото на лирата на която съм слижила кукички за закачане.Там са и кошовете за пране.Влизаш събличаш се ,слагаш халат и отиваш в банята.

# 389
Благодаря за мненията. Аз се чудя дали да не ги слагам в сушилнята на кратка програма и после да ги прибирам. Дали ще ми е голям разход на ток? Как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт