Любители на кучета - 121

• 32 780
  • 775
  •   1
Отговори
# 210
Киара обожава сух хляб,когато й го дава съседката през оградата, баница и кепабчета от другия съсед.От внуците им царевични пръчици.От моята градина домати.
   Айра трепери за краставица,препечени филии и банан.Като ги усети започва едно тресене на дупе,едно танцуване,като зелен боб У вЕтър се клати.

# 211
  • София
Много са смешни. Лабрадорът ми беше така с краставиците. Този май на нищо не реагира така. Не че не идва като чуе отваряне на хладилник или фризер.

# 212
Момичета, спешно ми трябва ветеринар във Варна за вливане на система. Много спешно. Ако може телефон?

# 213
Хибискус, с нищо! То какво ресане на тоз къс косъм. Все се каня да купя фурминатор за късокосмести и още не съм поръчала.
Не поръчвай Фурминатор, защото няма да ти свърши никаква работа, а не е никак евтин. Аз имам за късокосмести, като при Макс няма равен фурминатора, но Вивата е без подкосъм (точно както при Ози) и абсолютно нищо не сваля от нея. Все още не съм открила какво би свършило работа при нея.

# 214
  • Bарна, морето, сините вълни
ММ прави експеримент. Отваря хладилника и бутва нещо, което Еро не яде - няма реакция. Бутва салама - на секундата е до него. 😃
Доста работи обича, особено ако го черпи Мони.
Сега бях забравила пластмасова чаша с прясно мляко на масата, културно я съборил и изблизал всичко, поне не се подрисква като пийне мляко. 😃
Вчера си хапна малко варени морковчета, много обича да си яде гранулите с някакъв бульон от месо, което съм варила. И на сладко точи лиги и се карам на ММ като го черпи. Вярно по съвсем малко, ама все пак си е вредно.
Онзи ден имаше пилешко и казвам на Монка да се храни тя, а не да дава на него, а тя ми отвръща с най-сериозния поглед "иска, маааамо". Как да не го почерпи? 🤣

# 215
  • София
Боксерката ни беше  супер лакома. Нянаше непреровена количка в парка.
Този не посяга на нищо на вън. Нося дроб, кашкавал, наденица. От няколко месеца спрях, защото не ги поглежда.
Поне на глас реагира.
В къщи  е друга работа.

# 216
На мен яденето навън ми е голям проблем. Ей сега преди малко му вадих един кокал от муцуната. Ла*на оставя (освен ако не си ги изрови, тогава си ги смята за съкровище), изпадалите плодове също, но мамка му колко храна се мята през балконите.

# 217
  • Sofia
След космопада снощи в банята,днес отидох в кварталния магазин и взех имитация на фурминатора (жената си каза,че е китайски). За 17лв колко косъм падна;подкосъма и косъм,чак след ресането изглеждаше заслабнала Joy
Давам й риб. масло от пролетта и беше спрял почти космопада,но след морето и особено последните 2 седмици е ужасТ. Реша я всеки ден,а то пада ли пада,тревата побелява дето я реша.
Да се оплача,днес беше на ваксина за бяс и нещо още,та сега лежи и трепери,омърлушена е. Чакам я да повърне. Всичките ваксини така преживява, 3-4 часа след ваксината и започва едно треперене,овърлушена,повръща 1-2 пъти,някои път и се зъби ако тръгнеш да я пипаш.
Мислех си,че ще го надрасне ама няма.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 22:04 от Margaritka_2014

# 218
  • София
Познато ми е. Сегашното ми е първото неядящо боклуци. Навирала съм си ръката до лакета са вадя кокал.

# 219
И Тайра навън НЕ бара.Разрешавам ѝ да подуши,но никога до сега не е пробвала да яде навън.Дори и непознат да ѝ дава нещо,взима го и най-демонстративно го изплюва в краката 😂
А никога не съм я учила..Явно си е до самото куче.

# 220
  • София
И до куче или  до тренировка.
Аз спрях да нося лакомства.никакво внимание не им обръща.

# 221
Тренираме целенасочено за непипането на храната вече месеци. Работи за по-неапетитни неща. Примерно джанка ще пусне, ябълка…може би, но мръвка - почти невероятно.

Чудя се от известно време дали да не започна да изнасям яко подлютена храна тайно от него.

# 222
  • София
Попи, почти невъзможно е.  Аз съм супер щастлива, че не посяга. Без наше участие.
Прави у вас тренировки с "мое". Като кряснеш да се спече за 30 секунди, за да извадиш находката. Всичките ми познати овчарки бяха такива, а и се овъргаляха в мърша и лайна.

# 223
Ре, “мое” у нас пуска веднага. “Остави” е с 99% успех. Последно тренирахме - оставям на земята хрущял от току-що сготвено пиле (ароматно и сочно) - “Остави”, “Излез”, “Ела”, като на последните две излиза от стаята, после влиза, минава покрай месото и в двете посоки и не пипа. Обаче навън с плячка..не работи. С ММ има някакъв успех и се е случвало и кокал да пусне, но сме много далече от успех, тала че да имаме увереност, че ще устои. При мен хваща храната и започва да бяха в противоположна посока ако се наложи. Последно с кочан от царевица ми го направи този номер.

В лайна не се въргаля, пу-пу, дано не започне. Поне тази екстра да я нямаме. Joy

# 224
  • София
Моето на вън не докосва храна. Не е моя заслугата. Адски странно куче е.

Общи условия

Активация на акаунт