Любители на кучета - 121

• 32 775
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Wild poppy, на нас подобно нещо ни се случи миналата година на т.нар. кучешка поляна зад Парк център. Там много хора си пускат кучета, даже училища има всеки уикенд. Иначе паркът е доста голям. Е, точно в тази част бяха седнали двама млади родители с малко дете и се възмущаваха на тичащите наоколо кучета.
Иначе моята малката в началото също бягаше от острите зъбки и нокти на Арес. Даже по едно време каза, че май не иска толкова много куче. Сега е обратно-тяго преследва и мачка навсякъде, където го докопа и няма никакъв страх от него.

# 196
  • София
Аз с деца и кучета не съм имала проблем, но кучето беше налично. Единствено си крадяха от храната 🤣.
Това с местата за разходка е много тъпо. Наистина няма в градовете. Трябва да се излиза с кола, а не е лесно ежедневно.
ММ има ужасен проблем с миризми, но и той събира, когато разхожда дзверо.

# 197
Мариела Страшен зъбчо ❤
khaleesi_x Страхотна идея за тренировка. Чак да я е гнус, ми вкъщи кой чисти по кучето. Не е особено приятно,но сме задължени да чистим след тях.
Ъбдейт за Майки днес му сложихме 3тата ваксина и капки, и след 10 дни приключенията започват. Милия вече много се мъчи вкъщи тича от стая в стая,но си личи,че не му е достатъчно.
Да се оплача почна да се мръщи на храната и не иска да яде. Хапне по-малко от половината и не иска повече. Сигурно храната му е писнала друго не виждам да е. Имаче е жизнен тича и играе.
Хайде на един данък да видите колко голяма е станала сухоземната акула.

А ей така се спи по път към вкъщи. Grinning

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 14:56 от Alice.in.Wonderland

# 198
Неделята на Лори!

# 199
  • Sofia
Аз, нали…. където отида и все кучета гледам … та да ви покажа един шар-планинец от Ковачевица
На един месец меченце, ще стане към 70-80 кила

# 200
Изкъпаха ме и докато си пият фрапетата на терасата,ме оставиха аз да съхна на естествена топлина 🌞😂
Ама пък поне наблюдавам целия квартал ..

# 201
  • Бургас
А пък аз бях на дискотека и цял ден спя като пън. Всъщност не знам къде точно съм била и никой друг не знае, ама така предполагат, защото когато човек ходи на дискотека, точно така спи цял ден. Знаят само, че се прибрах след полунощ. Някъде ме е водила голямата кака, но и нея я няма, за да благоволи да обясни къде сме били.

# 202
Биляна, Ози с какво го решите? Тара минавам с фурминатора, но Кая няма подкосъм и съответно не върши работа, а ръси от няколко дни повече от обикновено. Купих някаква префърцунена четка с естествен косъм, но не сваля нищо, дайте акъл моля.

# 203
  • Sofia
Бела за всякакъв вид зрънчо направо й треперят ушите и скърца на тънката струна.
Изкара два дни по Лом,прибра се като прасе мръсна. След банята сега спи къпана и ухаеща на хубаво.
А по закон,като я изкъпя и вън се изсипе хубав дъжд,та тамън излизаме от банята и вън гърми и вали,вали....

# 204
Вчера и днес голям напредък с излизането. Все още тръгва плахо, но не се спира и играе.
Голямо тичане падна по топката с детето.
Да ви попитам какви шампоани ползвате вие за кучовците?

# 205
  • София
Ние спим с широка усмивка. Laughing Sweat Smile

# 206
  • под тепетата
Ммм, чак му завидях! Пък аз писателствам по нощите Rage служебно.
Хибискус, с нищо! То какво ресане на тоз къс косъм. Все се каня да купя фурминатор за късокосмести и още не съм поръчала. Иначе за ръсенето- няма равен! Имам чувството, че по пода има повече, отколкото по него Satisfied Хъскито не пускаше толкова, колкото Ози. Като съм при него -давам рибено масло, но иначе дядо му забравя.

# 207
Ми не купувай, няма да стане май. Имаш ли вариант да пробваш на някой? Моят май е за среден косъм, ама нищо не сваля от Кая(а пък от Тара пух с кофи, не може да и стъпи на малкия пръст по ръсене). Аз давам рибено, но явно си влизаме в сезон и започват да ръсят и двете, нещо страшно се заформя.
Шампоани преди ползвах на пет хед, но Кая се обрива от тях и се чеше по няколко дни, сега взимам някакви за чувствителна кожа. Чаках аз тинтина да предложи да прати малко от нейния, ама не се сеща Kissing Heart
Госип, само подсещам, че повече от веднъж в месеца с шампоан не трябва да го къпете, може само с водичка, иначе може да докарате кожни проблеми. Аз преди Тара я къпех всеки месец, а сега от Декември насам съм ги къпала 2 пъти, козината им изглежда по-добре даже. Но и не миришат, ха замирисаха, ха ги насапунисах!

# 208
Засега с Вълчан ползваме някакъв бебешки (за бебе куче де, не човешки), който купихме от близкия зоо магазин, за да го изкъпем след развъдника. Струваше малко над 20лв., ама те всички, които ми предложиха, бяха по толкова.

Сега съм решила да купя от шампоана и балсама (второто е под въпрос) на Фурминатор. Доста хора се кълнат по коментарите, че осезаемо намалява козинопада. Има и такива обаче, които казват, че е доста алергизиращ. Дано му понесе.

И той започна да се поскубва повече. Ние го доскубваме с Фурминатора. Общо взето с прахосмукачка всеки ден положението е поносимо.

# 209
  • София
Моето нали е плешиво и нямам проблем с косми. Много малко пуска, а и както видяхте съм го съобразява с интериора и не личи 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт