Любители на кучета - 121

• 32 763
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Страхотен кадър. Много ме развесели.🤣

# 181
  • под тепетата
Малкият голям шеф, mariela  Satisfied
Какво име му дадохте на късметлийчето? Как се чувства, надявам се добре?

# 182
  • sofia
Много готин господар!!!
Сетих се за нещо забавно, което Лео прави, когото получи нещо изключително апетитно, ароматно и ново. Взема го, мята го на земята и се търкаля в него. След като се парфюмира от всички страни, си го хапва.

# 183
  • София
Innerlane, много сладък Фреди! Няма да те плаша, но това с бърсането си върви в комплект с радостта от присъствието на малката космата топчица.  И да- първите дни може и да не спите, но като се поуспокои и опознае дома и Вас, ще станат нещата( ние първите дни спяхме на смени с мм, защото госпожицата не искаше да седи сама и плачеше......, но вече си е самостоятелна в стаята, спи си или си играе тихичко, но не ни притеснява, докато не се наспим).
И ние ще се редуваме на нощна смяна пес патрул. Sweat Smile Снощи беше ред на ММ, но той твърди, че при него кучето спало като къпано. Или е успял да проспи събитията, с неговия здрав сън е трудно да се каже. Smile

Но сега пък дъщеря ми я е страх от кученцето - тя, която даваше най-голям зор да го вземем и за друго не говореше от седмици. Unamused Все си мисли, че ще я ухапе. Иначе го харесва, следи го, радва му се отстрани, но когато Фреди е наблизо в стаята, тя стои с крака, качени на леглото или на дивана. Е, точно такъв проблем не очаквах.
Вашите дечица как се разбираха с кученцата като бяха още кутрета?

# 184
  • sofia
Хаха, моето дете също бягаше от острите зъбки и нокти на малкият Леончо. Дълго работихме по това, да гради авторитет пред кучето.

# 185
Малкият голям шеф, mariela  Satisfied
Какво име му дадохте на късметлийчето? Как се чувства, надявам се добре?
Кръстихме го Джъстийн и, да чукна на дърво, в момента е много добре- щурее по цял ден- и вкъщи, и на двора( луд умора няма😂). Почнахме доксациклин, днес ще му правят последните две инжекции имидокарб с антидот. След един месец ще видим какво ще покажат кръвните тестове. Стискайте палци всичко да е наред😊

# 186
Моята дъщеря още няма 4г. И тя се страхуваше от него в началото, и с право. Joy Спасяваше се на дивана. Когато той се научи да е внимателен с нея, малко по малко се отпусна в негово присъствие.

# 187
Добро утро на всички, ходихте ли вече на разходка? 🥰
Скрит текст:

# 188
  • под тепетата
Кио е готова за аджилити!

# 189
Много готина Кио.

Днес ММ хвана промоцията с дъжда за сутрешната разходка.

# 190
Кио е готова за аджилити!
На мен честно казано подобна тренировка не ми допада особено, но на нея - очевидно да! Голяма забава беше, 5-10 минути бяхме на тази фитнес площадка (дъждовно и студено е и нямаше никой, не сме пречили и цапали!)
След това я оставих в “свободен режим” преди да се приберем и тя пак ме дърпаше към площадката 🤪 Ще я водя по-често, когато няма никой 😁
Следващия път ще я карам освен да ги прескача, да се мушка отдолу. Късно се сетих.

# 191
  • София
Аз днес се зарадвах на инвестицията си в гумени боти. Поздрав от Ксена.

# 192
За щастие идва времето, когато спокойно ще се разхождат кучовци.

Като прочетох за “площадката на Кио”, пак се сетих за простотията, която се случи в нашия парк. От край време има кучешка поляна и негласно разбирателство, че там тичат кучета. Кучешката площадка в другия край на парка е толкова малка, че ако всички кучета отидат там, освен залози за боеве, за друго няма да става. От сума ти години ходим в парка с децата, куче имаме от половин, никога не са ми пречили. Поляни има в парка още 100. Е, подал сигнал някой и от общината дошли и предупредили хората, че там не могат да пускат кучета. И на поляната малко след това, някакъв перко лежи по средата и размахва крака в нещастен опит за упражнения.

# 193
  • под тепетата
Всичко такова съм заредила по две- за вкъщи и за вилата. Дъждобрани, гумени боти от Лидл, зимни ботуши непропускащи, яке/панталон скиорски. Колкото и да не ми се ще да го призная- иде есен, замирише ли на печени чушки (като в оная песен ) Smile

# 194
Е, подал сигнал някой и от общината дошли и предупредили хората, че там не могат да пускат кучета. И на поляната малко след това, някакъв перко лежи по средата и размахва крака в нещастен опит за упражнения.
Аз не виждам какъв е проблема, ако всеки си почиства след кучето. Аз я разхождам абсолютно навсякъде, стига да няма струпани много хора, не е приятно и за двете ни. Пликчета винаги имам повече от 1 на брой. Само на детска площадка няма да си заведа кучето, опасно е за нея.😂 В кръга на шегата, разбира се. Има една жена от входа, която я е гнус да събира след кучето си и никога не носи пликчета. Предлагала съм да й услужа пликче, винаги отказва и заминава. Заради такива като нея ще ни забраняват да разхождаме любимците си насам-натам.

Общи условия

Активация на акаунт