Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 771
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте отново,
Честити малки и големи рожденици!!! Бъдете здрави, щастливи и много успешни във всяко начинание!!!

Ние се завърнахме в София и отново на работа до следващия уикенд, когато трябва да си приберем малкото дете от бабин дом.

Изкарахме една много емоционална и зареждаща събота и неделя с кумовете, а днес като за завръщане в реалността ми попадна мнение на някакъв математик май, че учебната година било добре да започне на 1 септември... Уау, не че ме бърка (ММ и без това започва на 1 сепметмви), но хората с идеите май не са имали седмокласник в обкръжението... че то НВОто беше вчера...

# 136
Докато разбера ,че има нова тема, сте изписали 10 страници.
Наборът на втора книга, прочете Дон Кихот, сега преполови Хамлет. Лесно се четяло, било сценарий, а не книга. Вчера даже се изрази в рими, повлиян от книгата .
Утре заминава на лагер, ще използвам времето да му освежа малко стаята, че цитирам "била бебешка". "Новата " ще е в японски стил цветово, поръчахме плакати тематични от японската култура. Ще навеся ИКЕА за разни джунджурийки. Който има пуф да сподели удобни ли са и каква дамаска да избера. Не знам що се е задрал така за този пуф, но ще му уважа желанието.
Връщам се да чета Smiley

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 16:45 от The Invisible

# 137
Докато разбера ,че има нова тема, сте изписали 10 страници.
Наборът на втора книга, прочете Дон Кихот, сега преполови Хамлет. Лесно се четяло, било сценарий, а не книга. Вчера даже се изрази в рими, повлиян от книгата .
Утре заминава на лагер, ще използвам времето да му освежа малко стаята, че цитирам "била бебешка". "Новата " ще е в японски стил цветово, поръчахме плакати тематични от японската култура. Ще навеся ИКЕА за разни джунджурийки. Който има пуф да сподели удобни ли са и каква дамаска да избера. Не знам що се е задрал така за този пуф, но ще му уважя желанието.
Връщам се да чета Smiley
За пуфа - с две ръце съм за. И малки и големи се бием кой да седи на него... Нашият е оранжев едноцветен, но разнообразието по магазините е голямо. Вземете си такъв, който да се "съблича" и  пере:)

# 138
За пуфа - с две ръце съм за. И малки и големи се бием кой да седи на него... Нашият е оранжев едноцветен, но разнообразието по магазините е голямо. Вземете си такъв, който да се "съблича" и  пере:)
Благодаря, а круша или ябълка е по-удобен
В пловдив къде мога да ги пробвам
иначе от този сайт ми казаха, че ако не ми хареса, мога да го върна
https://barbaroni.eu/site/?fbclid=IwAR3Mzpn7A__tOV6MoFNmL8qxPixA … qQOlH77fEVbsWmCyI

# 139
  • София
Ние имаме барбарон тип круша, със сваляща се дамаска. Удобен е, аз го използвам когато изпитвам малките Joy

Има всякакви цветове, дори и шарени

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 17:00 от beb4o_fb

# 140
  • Варна
И у дома има един пуф тип "круша", който взехме като беше някъде на 8-9г. Сега ще го мъкнем на вилата, щото не се вписват шарените му бухали в концепцията за нова стая... Иначе много малко време е прекарвала на него, обикновено го ползва за да мята в/върху него всякакви неща - дрехи, книги, дребни джунджурии. Хубавото е, че е здрав и до сега (от същия сайт е). Стаята е малка (13кв.м) и заема много място, така че бързо се съгласих да иде на вилата. Иначе и ние сме на вълнА стол - снощи сама си го сглоби и веднага разкара стария (подари ми го - щото нали аз си умирам да имам розов стол в спалнята...). Успяхме все пак да минем набързо през мола и взехме 2 (еднакви) бели ризи, 2 поли (еднакви, но в различни цветове) и едни дънки, та ако ги пуснат ПО да не ходи гола Simple Smile

# 141
  • София
Преди няколко години моя син се беше вманиачил и той за пуф, но с много уговорки го разколебах, защото вземем ли му на него трябваше и на сестра му, а за два детската стая става много малка.
Варненки, много ви е хубав града. А морската градина е един път. Останах приятно изненадана от това, че след 22 часа  е пълно с хора и деца на възрастта на нашите. В София не се сещам за парк, в който така по тъмно да се разхождат спокойно хора.
Във Варна не бях идвала от 2004 год. и до края на почивката ще отидем още веднъж. Въобще много съм доволна, че тази година избрахме Северното черноморие. Ако по една или друга причина не можем да ходим в следващите няколко години в Гърция на море, то Северното ще е нашето вече 🙂

# 142
Марти, за втори път си вървим по следите 😆 и аз съм доволна от Варна днес 😆

# 143
Аз ще съм доволна след седмица. И от Варна. Joy

# 144
Simple Smile не ме мислете. бащицата се подмаза за нещо (още не съм разбрала какво) и ми взе цял бейлис от летището в Истанбул, а вчера донесе и бутилка египетски коняк. не съм го пробвала, може и от фурми да е.Simple Smile
и се оказа по-лесно да поръчаш кашон бира, отколкото да намериш слънчогледово олио. то пък кой пие олио! Wink
Според мен просто имаш мъдър мъж, следващ правилото: Happy wife happy life Simple Smile

Дидева, приятна почивка и никаква бгмама, само по някоя морска снимка може да ни пускаш Hug

# 145
  • Някъде на край света
Варна ми е детска мечта, а южното черноморие съм го задраскала от няколко години - презастроено, неуютно и пренаселено.
Още не съм пазарувала за училище, но тия дни започвам със списъците. Дано си поносят тоалетите тази година. С пижами ще се презастраховам. Simple Smile

# 146
  • Варна
Ама бива ли така да идвате във Варна и да не се обаждате за форумско "кафе"?! Направо се чувствам обидена да ви кажа... А Варна почнах и аз да си я харесвам след 13г тук Simple Smile

# 147
  • София
Е, как, Марти имаме си такъв парк, но в по-скоро Зоопарк Joy - Витошка+градинката пред НДК.

По същата причина, която е посочила Марти и ние не взехме пуф, девойката много го беше харесала на лятното училище е Гьоте.

Dive, друго си е да имаш кой да ти отгатва желанията Joy...
Аз бих приела стола на баткото в нашата стая, ако той се навие на зелен Joy ..  но сметките ми са без кръчмарите - младежът и ММ, ако навремето се бях съгласила на червен вместо сив, щеше повече да се впише при нас Joy

# 148
И у нас има пуф (баскетболна топка) от същия сайт, със сваляща се горна повърхност и сме го прали, подарихме му го на 8 или 9 РД...Сега гордо изпълва празно пространство в хола.
Чета за столовете с интерес, защото ще ни предстои след време, но тогава ще питам аз - тъкмо вече ще имате поне двугодишни впечатления от вашите.
И аз взех на наборчето да чете "Дон Кихот" - тук учат съвсем други неща, но се старая да четат и двамата и произведенията от БГ програмата.

# 149
  • София
Ето една снимка от снощната ни разходка:
Скрит текст:
Един ден като се пенсионирам ще дойда тук да прекарам старините си 😁
Dive, с двама почти през цялата почивка нацупени тинейджъри, всеки искаш нещо или пък съответно не искащ не знаем кога къде сме. Вчера бяхме запланували за днес нещо, но те не бяха съгласни и ходихме до Албена. Аз съм решила до събота да отидем поне още веднъж до Варна, но кога и дали ще ми се получи, не знам. Зависи от тяхното благоразположение 😂
Desem, около НДК през учебната година ходеше с няколко приятели моя младеж, но не оставаха по тъмно там, може би има защо 😁

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 21:53 от Марти

Общи условия

Активация на акаунт