Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 826
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
  • София
ЗаСлон, знаеш ли дали Zanda Ksurik(Яна Шишкова) ще води тази година китайския на 8 клас в 138-мо? Питам заради познато детенце. Неудобно ми е да се паркирам в темата й и да питам, понеже все пак не е мое детето. А майка му в същото време не пише/чете във форума.

# 286
  • София
100%,  тя е двигателя там:)
Аз съм се разписала в темата, ще питам. Само им кажи отсега да залягат над английския, училищният не е достатъчен за изучаването на китайски:)

# 287
  • София
Къде сте всички?
Такова затишие никога не е било Flushed

# 288
Къде сте всички?
Такова затишие никога не е било Flushed
Аз съм тук, добре съм.
Младежът също е добре, опитва се нещо да прочете от задължителнта литература, но не му се получават нещата.😀
Във вторник около 18:00 ч. ще намина около Министерството на здравеопазването, на разходка. Дано да е хубаво времето.😀

# 289
  • София
Наоколо. Отидохме да си приберем малкия човек от бабин дом. И такава буря ни се случи!!! Градушка с гръмотевициии... И ни е хладно и хубаво ... И как върви високоалкохолното... Наздраве!!!

# 290
Аз правя песто от босилек Simple Smile Цял ден се боря с това
Скрит текст:

Почвам леко да се изнервям. На сайта на училището стои съобщение да очакваме информация за учебниците в края на месец август. Все се надявах, че няма да чакаме съвсем буквално края.

# 291
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз ще ви подкрепям виртуално. Simple Smile
стиснете по едно палче утре, първи учебен ден ще е. Wink

# 292
Аз гледам нашите момичета, които играят в момента Simple Smile
Но пак ви следя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 293
  • Пловдив
Фран,
Успех на каузата!
Ще следя!

Добри! По вода да му тръгне на детето!
Ще чакам да разказваш каква е била церемонията.

# 294
  • София
Моят прочете митовете от Христоматията. От утре го мятам на "Антигона", едва ли ще е очарован, но няма как.
А не знам какво го прихвана днес - пуснал си е да гледа "Войната на таралежите". Смее се с глас и от време на време възкликва "Това съм го преразказвал!" Joy
На разходка и аз смятам да отида, но е под въпрос, защото младежът нещо се сополиви Confused

О, Добри, на добър час! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Дано младежът да има един чудесен първи учебен ден!
И успешна учебна година!

Vox, такова ръкоделие не бих си причинила, адски трудоемко е. Браво на теб!
В момента пека едни кифлички от бутер тесто за утре за закуска.

Маги, наздраве Wine Glass !
С разхлаждането неумолимо си настъпва есента.
А колко хубаво щеше да бъде ако след август следваше юни /без НВО, обаче/!

# 295
Успех на младежа, Добриня! Сигурно ще е много вълнуващо.
Имаш ли представа защо така съвсем не по нашенски в неделя започват?

# 296
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
знам. Simple Smile казаха ми. Simple Smile
почивните им дни са петък и събота. за тях неделята е като нашия понеделник. Simple Smile
няма да има тържество. не заради ковида, а просто никога няма.

на срещата с родителите казаха, че в първия учебен ден ще им датат програмата, материалите за учене (учебници, планери...) от тях се иска само да са там с химикалка, маска, вода и храна.
до седмица ще бъде организиран и кетъринг по желание.

# 297
На добър час на Горинич!
Да има най-вълнуващата учебна година, от която да му останат незабравими спомени Hug

# 298
Успех и от мен на детето, Добри! Да срещне добри приятели!
Днес и утре правя арония -сок, сладко, кекс. Набран 2 кофи.
Наборът бори Декамерон, последното от списъка.
Канят се на 1ви да се събират класа, да се видят.
Информация за учебници или родителски срещи нямаме още.

# 299
  • Варна
Охо, наздраве, дружина! Ние тия дни поливаме обилно нов член на кооперацията Simple Smile Наборката спретна торта от памперси, много добре й се получи! Покрай бебенцето (на което се цани да бъде детегледачка) позабрави лятното четене. Но пък с удоволствие си чете нейните книги и сърце не ми дава да я ръчкам за Хамлет... Отделно го играе движеща сила в промените у дома - днес почти сама ми сглоби новото бюро, аз уж помагах, накрая оплесках работата, добре, че беше тя да се ориентира.
Вокс, браво за пестото! Аз правя само по малко, рядко, но прясно, защото ММ си гледа в саксия почти целогодишно. Ако трябва да правя количества ще го намразая Simple Smile
Добри, честит първи учебен ден! Много нови приятели и бърза адаптация на Горинич!
Девойки, календара ми много грозно сочи нова учебна година, а ваканция не усетих кога имаше... Вие успяхте ли да си починете в тез луди обстоятелства?

Общи условия

Активация на акаунт