Дистанционно обучение за учениците-Teмa 19

• 28 590
  • 780
  •   1
Отговори
# 570
  • Майничка
Ganis, ако това е цената на ПО, ще стоят, точно както аз стоя и говоря по толкова.

# 571
  • София
Ganis, ако това е цената на ПО, ще стоят, точно както аз стоя и говоря по толкова.
Според теб, нормално ли е?
Според мен не е. Здравето на децата няма цена.

# 572
Според теб, нормално ли е?
Според мен не е. Здравето на децата няма цена.
Добре, а ако този вирус повтаря и засегне зле децата? Аз вече във всяка информация от официалните власти виждам предупреждение, за това което ни чака. Как знаят не знам, но е факт, че се случва. Когато не вярвах във вируса и се чудех как детето ще диша с маска миналия ноември и се радвах че поне в клас са без, точно тогава го хвана от училище и го донесе в къщи. И накрая вместо вируси, проблемна медицинска помощ, маски и дезинфектанти избрах ДО, чийто върл противник бях.
Сега казват че ще засяга тежко децата. Това, което казват не ми харесва, особено когато всичко което казват се случва.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 17:12 от Sparkles

# 573
Сега казват че ще засяга тежко децата. Това, което казват не ми харесва, особено когато всичко което казват се случва.
Макар, че не е по темата, може ли линк?
Кой и къде казва, че ще засяга тежко децата.

# 574
На Запад възрастните ги изповаксинираха, сега на прицел са децата 12- 18 год. Затова и от този щам ще боледуват предимно в тази възрастова група. Следващия щам ще хваща най- малките и ще ги почнат и тях. Колко удобно, нали? Чак страшно.

# 575
  • София
И тук ли конспирации как фирмите искат да набодат всичко живо, за да печели и да направи хората роби?

# 576
И като казват, че малките боледуват тежко някакви статистики има ли.. Пневмонии, приети в болница деца?
Очаквам след като започнат да раздават лекарства безплатно болните в болница да намалеят значително. Сега в малките общини в болница да и хора, които не могат да си позволят домашно лечение

# 577
  • София
И тук ли конспирации как фирмите искат да набодат всичко живо, за да печели и да направи хората роби?
Е чак толкова далече... Но пък виж за едни много 💰💰💰💰💰

# 578
И като казват, че малките боледуват тежко някакви статистики има ли.. Пневмонии, приети в болница деца?
Очаквам след като започнат да раздават лекарства безплатно болните в болница да намалеят значително. Сега в малките общини в болница да и хора, които не могат да си позволят домашно лечение
На мен случил се в действителност мултисистемен синдром, за който писа майка на наборче (познавам я от наша тема още като бременеехме) ми е достатъчен да ми се изправи косата.

На Запад възрастните ги изповаксинираха, сега на прицел са децата 12- 18 год. Затова и от този щам ще боледуват предимно в тази възрастова група. Следващия щам ще хваща най- малките
Това и наша лекарка го беше казала, без да замесва конспирациите - след ваксинация на възрастните, вирусът ще се разпространява повече сред децата

Интересно от бившия министър https://www.marica.bg/plovdiv/obrazovanie/eksministar-valchev-da … -ot-4-te-scenariq

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 18:05 от Sparkles

# 579
  • София
Колкото и да не ти се вярва.

# 580
Е, аз пък тогава от личния си опит и наблюдения над близки деца твърдя, че повечето го караха съвсем леко, някои безсимптомно други най-много с АБ. Затова питам за статистика!
Имам починали близки и приятел от невярващите, които по 10 дни се лекуваха с чайчета и аспирин и главите им не увираха, че са зле.. После си отиваха за 2-3 дни

# 581
"Красимир Вълчев: Училищата да затварят при 750 заболели на 100 хиляди

Училищата и детските градини да се затварят последни само при пълен локдаун, а праговата стойност за тъмночервен сценарий, при която всички ще учат от всички, трябва да е минимум 750 на 100 хиляди. Това заяви в социалните мрежи бившият просветен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Красимир Вълчев."

Това е неговото мнение, в социалните мрежи.

"Той посочва, че учебната година в останалите страни започва присъствено, а училищата ще се затварят последни и само в много краен случай. Например, гръцкото правителство е обявило в четвъртък, че учебна година ще стартира присъствено и няма да затваря училищата, независимо от броя на заболелите, тъй като тази година има ваксини и не трябва тежестта да се прехвърля на децата. Южните ни съседи обявят също, че ще предприемат всички необходими допълнителни мерки, за да останат отворени училищата, в т.ч. ежеседмично тестване на учениците."

# 582
На Запад възрастните ги изповаксинираха, сега на прицел са децата 12- 18 год. Затова и от този щам ще боледуват предимно в тази възрастова група. Следващия щам ще хваща най- малките и ще ги почнат и тях. Колко удобно, нали? Чак страшно.

Тоест изповаксинираните възрастни няма да боледуват, а неваксинираните деца - да. И като се ваксинират и те, ще боледуват само най-малките - неваксинираните.

Чак такава ефикасност на ваксините и най-големия проваксър май не им приписва  Simple Smile

# 583
Обикновено гледам да не вземам отношение по подобни изказвания, но дали Вълчев си спомня, когато той беше министър на образованието, при какви стойности учениците преминаваха в ОРЕС и какво направи той по въпроса за максимално присъствено обучение?

# 584
  • София
Да не забравяме, че избори се задават ОТНОВО. Вълчев показа колко безгласна буквичка е и как удобно стои и наблюдава. Айде, холан!

Общи условия

Активация на акаунт