ВМ НВХ - ръфам пражоли и стягам крачоли - 7 част

• 20 340
  • 380
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Хоо Небесница--мусака естествено-има повече работи вътре-ко само едно кюхте Mr. Green
И на мен ми се е отворил голямата джука -само се оглеждам за храна, мисля че Колдрексите ме разяждат
Мляко сънувах снощи-ще проверявам в Съновника на хубу лий Rolling Eyes-мож да е на пари-скоро ш пущат заплатите по течението и мойта докат намери портфеля.....

# 151
  • Варна
Небесню -гледам пшенични трици-що вече не бъркаш лен.семе или разнообразяваш? Още : едни други бамбини-Дюканките ядат овесени трици-ти ко ш кажеш-аз тях не мога да ги намеря никъде-дефицитни ще додат newsm78

# 152
  • Варна
Не ям ленено, щот ма мързи да си смеля. И забравям, той миксера ръмжи нмого и сабахлян хич не ми се вдига врява за едно ленено семке да смеля...
Дюканките да дават назаем овеса! Аз не съм срещал нийде овесени трици, голямо дефицит, голямо Дюкян, нищо не оставили за нас!  Tired
Но пшеничер зародиш или трици - все файда йе!!
Пия кафята и тряба почвам да върша чудеса у нас,
че ще дойде Дяда Мраз и ще ме сгълчава,
и чорлава, заспала, с подпухнали очи
аз ще бера срама с напукани пети,
лоша домакинка, никъв кулинар,
ще заключа дома с ръждив катинар.
Глупости.. Простете ме.  Crazy

# 153
  • Варна
Хрантутя са- една херинга маринова закупих-110 гр, много вкусна и съвсем малко солена, 2 краставици-ма са размери на курнишони
Намерих еФтини грапета-закупих 6 броя - Mr. Green Mr. Green
Алмуниня закупих си броколи-прясно на "цветчета"-дай акъл как да го сготвя вкусно-знам та че много го плющиш  chef

# 154
  • Варна
а може ли да се хапва хляб от овесени трици.Прави се от трици малко кисело мляко сол на вкусх и сода.Пече се и готово  chef

# 155
  • Варна
Най-вълшебната рюцепта е сварено-задушена брокола със сметана и синьо сирене или топено сирене и синьо сирене. Вълшебство!
Но в МВ или сварено - става чудесно. Мен ми е вкусно. Малко му тряба, да омекне. Сол, зефтин  и става добра гарнитура. Мож на чорба или манджа да го забъркотиш даже.... ИМпорвизации!

Снежи, може, но в малки количества и рядко. Щото отиват много трици, за тоя хляб.  Peace Трябва да си измериш колко трици влагаш и да сметнеш...

# 156
  • Варна
триците са общо 200гр и 1 ч.ч кисело мляко  chef

# 157
  • Варна
Е таз вечер ще имам избор какво да ядем за гарнитур на пържолата-гъби в масло или броколки със сметаница БЕЗ  СИР'НИ smile3514

# 158
  • Варна
Е, сметана... хАди сега.. Без нея, нали е млечност? Crazy

# 159
  • Варна
Ау туй не го придвидиф... Close То пък все млечности
Сега тъй си наумих-имам тенжура за готвене на пара-турям го на решетката и да се удуши в парата, после какво -директно да го ям ли? С малко сол и зехтин и една пържола-Да?

# 160
  • Варна
Точно тъй. Бон хапетит!

Може да свариш и запечеш с поливка от разбъркано яйце (и кисело мляко, ама за обедно меню в друг ден).

# 161
  • Варна
Утре шти кажа кви ги съм ги сготвила за вечеря-таз вечер до колко часа ш са встречами-кога отивате да са вихрити?

Уф-пак изклюкарих,  -чеки сложа малко ядене в устата да не плямпа вече Blush

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 14:40 от tonimirka

# 162
  • Варна
довечера-пилешко филенце със гъбки кисели краставички и соев сос на фурна и със моного салатка.Сега ще хапна от този хлебец от трици със малко сиренце и един доматец.Утре за обед пилешко със зеле на фурна и за вечеря същото.  chef  bouquet Joy Joy Joy

# 163
  • Варна
Що тий тоз соев сос- соите знаят ли че ще ги готвиш?
Имам много сол и бациликус неизвестикус в соса-ти си знаш Rolling Eyes

Саке- само на шпионираш и не идиш да пишеш какво ядеш, на за купон някой да разкажеш-туй-онуй Laughing

# 164
Добър ви ден и от мен!

Наминавам да ви видя за малко, защото детето е болно, боли го уше. newsm45
Аз май забравих да ям, вчера едва докарах до 700кал. Започнах да се тъпча в седем, като видях че съм поела само 250 до 19 часа и още половин кило съм отхвърлила, ура! goodscale goodscale
 Днес ще хапвам аз омлети,  а домашните спагети. Ох дано да издържа!

Лек ви ден, приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт