ВМ НВХ - ръфам пражоли и стягам крачоли - 7 част

• 20 340
  • 380
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Лен ще посипваш върху салатата. Микс хубав става - накълцани домати, краставци, нещо месо (варено, пушенко), яйце, зефтин (сусамен тахан или сусам смлян), магданоз/копър, лен и там каквото още фаниш.  Crazy
Добро е!

# 241
  • Варна
Хауу Небесна- ти ще ме умориш бе-от сутринта на салатата и мръвколака-не мой тъй, аз сутрин ставам в 7, пия кафе и към 8 трябва да закуся нещо-как тъй салата, месо-туй е за обяд, пък и толкоз рано сутрин нямам апетит за такваз силна закуска
Явно ще карам на грапета и ябълки до 12-ама то и в тях колко въглехидрат се посял...или да си сварявам по 2яйца и към 9-10 часа да закусвам-хаууу не е лесно тъй съвсем кат махнахме и 2 лъжи;ци мляко за лена Whistling

# 242
ХОХОХО, дойде ми новата роклА, вижте как ще ми стои след като се стопим, от утре сериозни ще бъдем.  Цървенка си купих
Хей Тонимир, стига си мрънкал, стягай се здраво и почвай с нас. Не се цепи от колектива, че колектива ще ти го нацепи!

http://www1.talbots.com/talbotsonline/product/itempage.aspx?item … F66A71DCB&h=M

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 16:34 от Cake

# 243
  • Варна
Абе аз да запитам -за къде се разбързахме изведнъж-що тъй скасихме срока-за 2седмици колко кила тряба да разкараме-10 ли #Crazy #Crazy?
Кейки роклята е много хубава-ма ти щом вече си я поръчала значи изглеждаш почти колкото манекенката от сайта-къде ще се стопяваш още-ще тти се видят кокалите, пък може и роклята да ти скъсат Joy

Честно ви казвам-даже и мрънкам, но няма да ми е лесно, вий хубаво ги ядете тия спанаци, лапади, коприви, магданози-все ще има на какво да ги сготвите с някой-друго яйце, обаче аз тук съм пас Sad нестаа.... Confused
Както и да е-ш ва гоня някак си, пък може и да ви стигна-знайш ли?

# 244
Тонимир, забрави за зелените работи. Небесна има задача за Тонимир, личен план да направи, без зелен. Ние и два килограма за седмица да свалим пак доволни шъ бъдем.
Тонимир роклАта доде, но далеч съм от модела. Отслабнала съм аз стърчат кокали,  но само в пръстите на ръцете. Големи са  ми пръстените. Разправям му сега на моето мъж това, той вика носи старите от слабашкя период. Аз му обяснявам  не ги харесвам демоде са. Той пък вика яж шоколад тогава и ще ти станат. Голяма подкрепа, няма що.

# 245
  • Варна
Аух да ви кажа-отварям хладилника и като гледам тиквата вътре горката трепери от студ-ми дожаля ми много и я прибрах на топло  Blush
О хАди няма да занимавам Небесната с мойта особа-нали сега smile3529, или само тъй разправя-ще я  видим в събота Naughty ще намерим наччин да не ядем въглехидратностите
Сега да напиша днес какво погълнах и малко сметка да дам
Закуска-никакв,само кафе и чай кисело-горчив
Обяд- пил.пържола 100гр-165кал/0 гр въгл
          броколи на пара-120гр-60кал/15гр въгл
          гъби в масло-140гр гъби/31кал/4,6гр въгл** масло-10гр/72кал/0гр въгл
         общо 328кал/19,6гр въгл
Вечеря-печена тиква-400гр/104кал/26гр въгл(тоз път гола-без орех и мед)
Тотално погълнато-432кал/45,6гр въгл
Днес направо съм за номинации и изгонване smile3513-не стига че малко калорията, ами въглехидратите трябваше да са 21,6гр пък те двойно
Дайте акъл още нещо да ям-имам вафли Фокус и Чайка-а newsm53????

# 246
Тонимир,
Какви са тези 432 калория, до 1000 знаеш ли колко имаш? smile3512

cook cook
Фафлите забрави, хапне още месце, гъби, нещо.
Ще ти се карам, стига с тез тикви, оставя ги да студуват, навън! smile3513

# 247
Тонимир, къде ги видя 60 кал в 120 броцоли?

# 248
  • Варна
Уф много се прекарах с тая  Flowers Jack O Lantern-
ако не я бях яла щях да си правя един бъркоч от печени чушки накълцани, белени и настъргани домати, чесън, босилек и късчета пилешко месо-всичкото на тефлона, може и зехтин и туй щях да вечерям-като калория щеше да е повече от тиквата, ма аз излязох голяма ТиКва- неузряла
Сега още ми е сито и по-късно ще ровя нещо за ядене-ей ся като седна да гледам някой филм все ми се тъпче нещо-ама освен орехи.....гъбите ги изядох, да мятам пържоли ли-какво да правя, ма туй че не съм гладна-как да се тъпча.....?
Оф голям съм тиквоч-главоч smile3511
Хади сега да не ме мислите,че съм с толкоз малко калория-тамън сега ядох 2 кюфтета и няколко печени пиперки-не мога да ги сметна, ама мисля и какао да пия-тъй че направо се овъглехидрих тОтално много.
От утре сички заедно на чисто newsm19

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 20:47 от tonimirka

# 249
  • Балчик-Сливен
И каква стана тя-само тричките ли останахте с тази диетка?Аз не хапвам нищо млечно,никакъв плод и да видим докога...Водица пия,чесън и лучец хапвам с разни зеленийки,рибка ,месце и салатка-най-често апетитен бъркоч,но задоволителен за стомаха ми.
овесените трици нямам с какво да ги хапвам и си купих Лаксит-на мен добре ми действа.

# 250
  • Варна
Ами видях го в CalorieKing- освен да не съм написала вярно броколито-кажи ми как е на инглиш?
Аз написах-brocco  и ми излезе информация за Fresh: Brocco Sprouts, raw- и тъй, ама в сайта на здравословно хранене на 120гр броколи дават 30кал-ко става ся?

ОООО тъп-тъп казват че съм тъъп-туй се пей в една песня-видях сига каква глупост съм написала smile3538
В 120гр броколи-41кал-готово и 8гр въгл.

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 21:02 от tonimirka

# 251
  • Варна
Blue Rose няма такова нещо-просто трите се Фрекохме от утре тотална безвъглехидратност да практикуваме-и за туй
Иначе ти никаква тя няма тука да пишеш-храниш ли се, какво храниш-по колко, зачезнахте маса народ Peace

# 252
  • Варна
АЗ просто искам да се мотивирам, тонизирам, да падна под 70кг. И с този стриктен режим ще успея, много ясно. Доволен съм, че имам съучастници, тъй е по-приятно и отговорно, ако щете!

Кейк, роклата е много стилна, пожелавам ти прекрасен силует, с който да я попълниш!

Broccoli наистина са 34кал за 100гр.

Всички ли ползвате кантарь или на око мерите?
И към съучастничките въпрос имам - ще ли да прилагате спортуванье некакво? Аз ще, щот искам стягане. Е, Тонимирът каков е стегнат, пу, пу! И аз искам стегнато телесо и ще да го постигам, некак си!
Хади поздравлявам ва с Леката нощ, утре  за закуска ще наделам айца с бекон! Blush

# 253
  • Варна
И аз искам под 70, даже първо искам 70 и после отдолу, ама няма да стани таз година-много кила отхвърлих и тялото се дърпа,
ама ти имаш 90% шанс за успеваемост- с тия зелении и кат се влюбиш в Били и той ща напрай своя любовница и ща земи в отбора да си като оная сладкишка-Шели и другата сладурестата Джилиън-баш бамбина ще си още преди Коледа Laughing-

# 254
  • Варна
От твойте уста в божието ушо, Тонимирчо! Heart Eyes
Утре ще прегледам това Тайебо и ще го изденсам, докъдето мога. То ще е срам, то ще е позор, ама все файда! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт