Завръщане или не от чужбина в България?

• 22 793
  • 414
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Пак се опитвате със своя ограничен мироглед да си обясните моята логика на нещата.
Аз апаратаментите ги купувам в строеж и с отстъпка, на цени далеч под пазарните. От това и печеля. Иначе какво да печеля като ще купувам на пазарни цени? Също и е по-удобна поддръжката, като са групирани по сгради. Също и са групирани по сделки и по нот актове, за някои дето се чудят кога съм бил имал време. Аз с една сделка и с един нот акт директно действам за няколко имота наведнъж.
Покрай сделките и заниманията се запознах с много хора, които се занимават със същото. Доста от тях имат много повече апартаменти, има такива, дето имат по 10 във всяка сграда, а участват в много обекти като инвеститори. Има и такива с по 100 и нагоре, цели етажи, входове и тн.
Никой, никой от тях не купува пазарни апартаменти от баби, панелки и вехтории. Всички, които работят на едро купуват нови имоти, в строеж.

# 256
Чудесно, че си се запознал с други геймъри, които са минали повече от нивата за успешни милионери в Бг. Щом не са ги дали в сутрешния блок на Бтв и Нова не се брои за меродавно.
И да ми докладваш мненията, показва само едно, че са истина и са те жегнали, освен ако не е някоя твоя фенка😂

# 257
  • София
Напротив Simple Smile Нарочно не ги докладвам, за да ти се смеят хората Simple Smile

# 258
Язък, изтрити са. Пиши и ти, че да става още по-голям смях😂

# 259
Ееее, Танграта, тук вече въображението ти заработи здраво. 👍 София е малък град, имотният пазар е малък, знаем ги хората, и дребните рибоци покрай ЧСИ и банките, а тези описани от теб милионери - рентиери на стотици апартаменти... 🤣 Може да направиш някоя игра за виртуални рентиери, ще направиш удар на пазара! (може да не ми плащаш за авторски права)

# 260
Темата отдавна придоби комични измерения.

# 261
  • Най-красивата страна
Танграта не лъже.
Много хора купуват  апартаменти на зелено.Ново строителство.Още на чертеж-Тогава е най-изгодно.
После препродават.Може веднага след като е вдигнат 1 етаж,може след акт 14..
Например след акт 15 цената е вече с 10 000 евро отгоре.
И така няколко пъти.
Знаят всичко-къде и кой започва да строи...
Чак милионери няма станат,но живеят много добре.

Вярно е и че има хора,които притежават по 10-20 жилища,офиси,магазини и живеят от наеми,докарват си прилични доходи.

# 262
Абе то тук на всички броячи на парите му май гроздето им е кисело Smirk

# 263
Така е, и аз съм забелязала, че много сериозни инженери и имотни инвеститори седят по цял ден в Бг мама. По принцип е супер характерно за заможните да обясняват на непознати онлайн колко пари изкарват и какви вложения имат. Не знам не им ли писна на хората да търсят под вола теле.

# 264
Аз съм попадала на непрестанно пишещи във форума, които били държавни служители. Една потребителка спец. се похвали.

# 265
Всеки има различен опит и харесва/ държи на различни неща. Нямане сходни точки просто и оттам и разминаванията.

Примерно никой от нас не е разчитал на имотите на родителите си описвайки ги като свои и носещи му доходи, никой не е бил издържан в чужбина и да не работи докато учи, никой не е стоял на место, което не му харесва и не съответства на интересите и морала му, никой не вини държавата/ правителството/ климата/ системата за лични неудачи, не живее у роднини да пести от наеми и държи  на семейството си повече.

Отделно успешните мъже не се чувстват успешно, все гледат да правят още и още, да учат, да се развиват, да не стагнират, да рискуват и да гледат как семейството им да е по- добре от вчерашната им реалност. Не познавам такива пишещи из форуми също Wink
Просто си уплътняват по- различно свободното време.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 18:29 от Анонимен

# 266
  • France
Баща ми от 30 години е в строителния бранш, познава повечето инвеститори. Не е съвсем така, както го описваш. Не, че е съвсем невъзможно, има хора, които и от биткоин забогатяха...

# 267
Абе то тук на всички броячи на парите му май гроздето им е кисело Smirk
+ една загладняла фенка или загоряла!

# 268
Една от положителните функции на форумите е и за забавление, а и по някакъв начин намаляват вътрешното напрежение на пишещия и на четящия. Мене нищо не ме дразни, по ми е интересно да прочета другите.

# 269
  • Най-красивата страна
Баща ми от 30 години е в строителния бранш, познава повечето инвеститори. Не е съвсем така, както го описваш. Не, че е съвсем невъзможно, има хора, които и от биткоин забогатяха...

Казвам го,защото и аз се занимавам с имоти.
Но говоря за моя град,
Не знам в другите градове как стоят нещата..

Общи условия

Активация на акаунт