Накарахте ме да настръхна цялата от вашите истории особено тези на баба Ягодина.Разкажете още
плиииииииис.Моля ви вземете ме с вас в кукувичарника

Тя доста се учудила и казала, че просто няма на кого да стане кръстница. Обаче два месеца по-късно стана моя кръстница, а седмица след това- и кума
А циганката няма как да е знаела, защото по времето, в което е гледала аз и мъжът ми не бяхме взели решение да ставаме семейство.
!
Знам че човек може да умре,ако го затворят в стая и пуснеш мивката да капят капки върху ламарина.Казвали са ми ,че това го правят редовно в затворите и ти просто психясваш.
Виждала съм много нейни снимки, познавам я по разкази за нея, но никога не съм я сънувала! Но все съм усещала, че има нещо което ме пази! Може би си внушавам, но си мисля, че е тя! Бди над мен, но знае колко ме е страх от такива неща и затова не се явява да не ме плаши!

Та се позачудихме кой викат и аха и двамата да отидем, когато една жена вървяща зад нас ни попита познаваме ли жената която ни вика. Ние казахме "Не" и тя попита жената какво иска от нас. Другата отговори, че трябвало да ни заведе при родителите ни защото ни търсели. Ние
Та така доста страх берях с тази случка дълго време!

...да споделя и аз...
Препоръчани теми