Страшни истории.Помните ли ги.Разкажете ги

• 93 539
  • 335
  •   1
Отговори
# 330
............. На погребението ни се обадиха роднини, че им се е родила внучка. Когато тате почина, на племенника му му се роди синл Животът е кръговрат......

За това последното не можеш да си представиш какви случаи мога да разкажа!....

Бях бременна със София, лятото на 2004г. Майка ми се обажда, че наши близки за загинали в автомобилна катастрофа - майката и двете деца на място. Бащата беше в критино състояние. Още не бях се свестила от шока, има-няма 20 мин, се обаждат наши приятели, че са им се родили 3 бебета. Трима минус - трима плюс....

Другият подобен случй също е много шокиращ. Почина внезапно моя приятелка, колежка от института. Казваше се Петя, на 28г, в разцвета на младостта си, голяма трагедия. Обадиха ми се късно вечерта, около 23ч за нея. След 30мин се прибира мъжът ми, беше на почерпка за новородено бебе на колега. Думите му бяха - имаме Петя! ..........................................................

# 331
  • Между гори и планини
eta, това звучи повече от зловещо!  Shocked

# 332
 Другото, което мога да Ви разкажа се е случило на мама. Ние много трудно приемаме смъртта на тате, а за нейното емоционално състояние не е нужно направо да Ви разказвам.................трагедия.
 Та ляга си мама вечерта в спалнята, ама не може да заспи и чете книга на светлината от нощната лампа, но с гръб към вратата и мястото, на което спеше тате е зад нея. Както си чете изведнъж чува стъпки от коридора към спалнята, влиза се в стаята, вдига се завивката и се ляга на леглото с гръб опрян в нейния гръб  Shocked, тя чува същото дълбоко дишане като на тате, усеща топлината на гърба му в нейния  #Crazy  и не смее да се обърне, а се разплаква,защото осъзнава, че не е заспала, че наистина се случва, но той е мъртъв............... помолих я да спре, защото се разплаках, уплаших, даже и в момента плачът ми е на носа. Cry

# 333
                   Всички писали по тази тема моля да си съберат по макс. един-два средно големи сака вещи от първа необходимост, и утре сутрин в 9:00 да чакат пред входовете си. IP-тата ви са документирани, списъка е готов от два дни и утре вече ще бъдете отведени на едно много специално място. Не се пуашете - ще ви хареса  Hug. Аз вече бях там  Mr. Green.

# 334
като бях малка, съседчета ми бяха казали, че в квартала има убиец, който се крие във входовете. Качва се на горен етаж и наблюдава през перилата на стълбището когато детето се прибира и хвърля нож отгоре..
е, аз живеех на долен етаж и все минавах далеч от стълбището и перилата му, за да се вмъкна в апартамента..не смеех и да погледна нагоре.. hahaha

# 335
Деня след като дядо ми умря отидох аз да си вида оценките от изпитите в университета и на врата виждам човек който прилича на дядо ми (даже си помислих че е той)си викам си привижда ми се стигнах аз  и виждам че него вече го няма е щях да умра от страх а то се оказа че е бил брата на дядо ми . 

Общи условия

Активация на акаунт