Страшни истории.Помните ли ги.Разкажете ги

• 93 542
  • 335
  •   1
Отговори
# 315
Трак,трак аз съм човека с дървения крак.
Това ме разсмя. Mr. Green Няма нищо общо с постинга ти, имах гадже, което така ме приканваше да правим секс. Не знаех, че репликата е от страшна история, но човека имаше доста странно чувство за хумор, така че е напълно в негов стил.
Иначе, и на мен много често ми се случва да сънувам, че близките ми са мъртви и наяве ме е страх да не ги загубя. Но не ме е страх от смъртта, по-скоро бих искала аз да съм следващата, отколкото да преживея отново болката от загубата на близък човек.

# 316
Bobia, благодаря за поздравите Hug.
Наскоро, преди няма и месец, ми се случи нещо странно. Лягам си и малко преди да заспя в съзнанието ми изплува странна картина: телефонът звъни и ми съобщават, че баща ми е пострадал при трудова злополука- нещо тежко е паднало и го е затиснало. Разсъних се, станах, реших че от преумора подсъзнанието ми си прави лоши шеги и след малко отново си легнах. Същата картина се повтори пак.
На сутринта реших да звънна на баща ми и да го предупредя да се пази.  Не си спомням вече какво се случи, но не му се обадих. Вечерта  се обади сестра ми: през деня някакво старо дърво паднало на сантиметри от баща ми и той по чудо се е отървал от премазване.

# 317
Най - вече се опитвам да си представя живота след загубата на близкия човек,как ще се чувствам,как ще продължа или не след това.
И аз съм същата. И така ме е яд на мен си, че мисля за такива неща ..но не мога да се спра. Все си представям какви ли не злополуки и чудеса. Така се вживявам в мислите си  и картините, които чертая във въображението си, че понякога се разревавам. Луда работа...

# 318
Ню, миличка благодаря, че сподели.Мислех си, че само аз съм така(да не кажа ку ку ).Даже много често си мисля, че е е по-добре да умра първа, за да не се налага да преживявам болката от загубата на близките си хора.Тъжна стана тая тема.
Я дайте пак някоя страшна история.
Баба Ягодина направо къртиш мивки!Я кажи коя зодия си? Имам една приятелка, на която също и се случват странни неща най-вече сънува такива пророчески сънища, че просто да ти настръхне косата.Тя е водолей- 18 февруари.Като деца ми скриваше топката с нейните истории.Спомням си веднъж разказваше един сън- то не било точно сън, ами усетила как нещо я задушавало в гърдите и се събудила;опитала да си поеме въздух ,но не можела-нещо сякаш я натискало със страшна сила;нито можела да се движи, нито да диша.След това започнала да се издига бавно над леглото и пак без да може да помръдне.Как е станало не можеше да го обясни, но ме уверяваше, че през цялота време е била будна, докато и се е случвало това. #Crazy

# 319
Bobia, Овен съм  animal085.
Сестра ми знае много такива интересни историйки, някои от тях преживяни от нея самата. Тъй като в момента тя няма време за форума ще разкажа какво и се случи през лятото.
Една вечер сънува баба ни. Тя и казала в съня: "Идвам, моето момиче, да те предупредя, че на 22. този месец ще ти се случи нещо неприятно. Подготви се психически- много нерви ще ти трябват". 
На 21. сестра ми получи смс с лоша новина- неин съученик и приятел е починал неочкавано. Погребението е на 22.
Имам и още истории, но за тази вечер ще е само тази за да не ставам досадна.

# 320
баба Ягодина, нямам търпение да чета историите, които разказваш! Много са увлекателни Hug

# 321
баба Ягодина, нямам търпение да чета историите, които разказваш! Много са увлекателни Hug
Така си е!Спор няма.Баба Ягодинке и аз съм овен.Направо се надушихме Laughing
Олинце, ти къде се изгуби?Дай насам някоя история Heart Eyes
Едно време в нашия град нямаше толкова цигани (пардон роми) както сега и беше излязла една история, че не трябва да си показваш зъбите пред циганин(да говориш или да се смееш), защото, колкото зъба ти види и преброи след толкова години ще умреш.Голям страх беше Mr. Green
Спомням си нещо истинско.През 1996г. почина любимата ми баба докато бях на море с приятеките ми.Когато се обаждах в къщи, за да им кажа, че съм добре никой не ми каза, че баба е починала и разбрах чак като се прибрах.Много си я обичах тая баба и ми беше страшно тъжно.Все се чудех как не съм усетила,че нещо става, защо поне не я сънувах.Много ми тежеше, че не се сбогувах с нея.Бяха минали към две седмици от погребението(на което аз не съм била щото бях на море) и сънувам баба- седи в един тръбант(никога не сме имали подобна кола) пред съседния блок,опряла се в стъклото, а слънцето я пече силно и тя ме гледаше тъжно.Аз се зарадвах,че я виждам и я питам "Бабо какво правиш тук?", а тя ми каза "Оставихте ме тук да изгоря на тая жега" и това беше.Като се събудих веднага казах на майка какво съм сънувала и решихме в най- скоро време до отидем на гробищата да прелеем вода(гробището е на село, а ние бяхме в града)Отиваме ние и какво да видим- част от гробището изгоряла, станал пожар и то там, където е погребана баба.Беше страшна жега-август месец и сигурно от някоя свещ се е подпалило всичко.Но на гроба на баба нищо му нямаше, може би защото беше пресен, а около нея всичко беше почерняло.Беше ми някак утешително, че не я е засегнал пожара. Sad Praynig

# 322
KissTheRain, bobia, благодаря ви Hug.
Олинце, липсват ни твоите истории. 
Поредната история от мен.
На едни родители детето изчезва безследно. От детето нямало ни вест, ни кост и родителите решили да се обърнат за помощ към една ясновидка. Жената ги приела и им казала:
"Детето е живо и скоро ще се върне. Но като се прибере първото нещо, което трябва да направите, е да го изкъпете."
Наистина детето се върнало съвсем неочкавано. Майката се сетила какво е казала ясновидката и веднага съблякла детето. Тогава видяла белег  от операция по тялото му. Завела го на лекар, прегледали го и разбрали от какво е белегът. Прегледите показали, че единият бъбрек на детето бил отстранен оперативно.

# 323
  • Между гори и планини
Опи, пак съм тук  Mr. Green
Снощи гледах много страшна история по Дискавъри, за духове.
Едно младо семейство се било преместило в "нова" стара къща без да знае, че там има духове.
И започват да се случват странни неща, чуват се звуци, говор, местят се предмети.....
Викат една контактьорка и правят снимки на къщата, във всичките стаи и на стълбите.
След няколко дни жената взима снимките от фотото и е потресена - на снимките на стълбището има фигурка на дете-момиченце с рокля и къдрава коса с панделка. На друга снимка има фигура на жена с дълга пола, дори на снимката дащеричката й, до нея има загатната фигура  #Shocked .
Жената, която живееше в къщата започна да нарича духа на детето "Сали" и сложи легълце в детската за нея, оставя и играчки. Но духа на детето се материализира само на мъжа й, в кухнята, на стълбите...бррррр...
Обаче духа на жената беше лош и силен. Мъжът си ляга след нощна смяна и чува гласове като от скандал. Изведнъж леглото почна да се тресе, предмети падаха, вратата се хлопна точно пред него...той едвам избяга.
Извикаха пак контактьорката и тя каза, че момичето се казва наистина Сали и жената е лоша и с отрицатена енергия, а детето е безобиден дух. Каза че е безсилна да помогне и трябва да извикат специален екип "ловци на духове".
трима мъже пристигнаха, най-силния контактьор видя духа на детето да гледа през прозореца и пердето да се мърда. Втория снима с камера, третия имаше апарат за измерване на магнитното поле. Почнаха да търсят и момиченцето веднага се появи.
В едната стая откри и жената - каза й че не се страхува от нея и тя побесня, изместиха се предмети и се появиха следи от издрано на гърба на мъжа който живее там.
Разбра се , че са духове от преди 100год. Детето е незаконно родено от господаря и слугиня и е починало от плевмония, а духа на жената е на господарката, и за това има толкова скандали.
Казаха, че духове има, когато хората починат от насилственна смърт или без време.
Младото семейство остана в къщата, но мъжа почна да има видения как убива жена си и разни такива....
Накрая взе жена си и детето и избягаха преди да я е наранил - не можаха да изгонят духовете.
После показаха гробищата.... Имаше гроб на момиченце Сали от преди около 100 год. , починало на 7 години.
Всичко това по Дискавъри и с интервюта на всички участници.....

# 324
  • Кьолн
Здравейте дами! И аз гледам понякога по Дискавъри за духовете.  Искам да разкажа ако ми позволите една история която се е случила на майка ми. Една вечер както спяла сънувала ,че някой я души. И и вика : Кажи кое ти е най- милото! И така няколко пъти. И тя в страха си казва олеле майчице! И нещото което я души я пуска.  На другия ден баба ми, която живее на село вървяла по улицата към магазина за хляб и изведнъж като че ли нещо я блъснало в телената ограда на една къща. Нищо не и е станало но много се уплашила.

# 325
Чакам новички историйки. Моляяя! Praynig

# 326
  • Кьолн
Аз знам много но ще ги зазкажа друг път.
Знам една история но, незнам дали е вярна.Две момичета  взели   под наем филм той се казвал Тринайсетте призрака от някаква видеотека. Те ог били гледали но искали да се сгушат в своите гаджета.Когато,пуснали филмът вместо да почне той,почнал някаква катастрофа с влак.След това те били на парти.Едното момиче помолило приятелката си да не отива.Тръгнали момчетата а момиетата останали вкъщи.Когато пуснали телевизията чули по новините че някаква кола се врязала в влакът.Момчетата Drunk умрели на място.тогава момичето благодарило на приятелката си.

# 327
  • Plovdiv
Искам и аз да споделя три истории.Надявам се да са ви интересни и трите са съвсем реални ,на едната даже бях свидетелка.

Преди няколко месеца баба ми получи втори инсулт и беше в много тежко състояние.Съответно майка ми и леля ми отиват с нея в болницата и докато чакат да я настанят и други такива подробности,баба ми изпада в някакъв унес или не знам и аз как да го нарека.Говорела много отнесено и несвързано и единственото,което повтаряла ясно било :" Мамо,защо не пускаш да вляза? Отворете ми вратата!".И това беше едно от нещата,което ме караше да вярвам,че тя ще се подобри и наисина стана така.Сега баба си е в нас и е добре.

Втората история се случи точно на бъдни вечер.Ние сме тримата на масата-майка ми,баща ми и аз,а кучето подскача до мен.Баща ми става да разчупи питката и в този момент се чува звук от счупване на стъкло.Става ме ние да видим какво става и виждаме една чаша като бокал,в която майка ми държи яйцето от великден се е счупила ей така от само себе си,но не цялата чаша а само едно парче от нея.Майка ми я взе да я изхвърли и като я взе тя й се разпадна в ръцете.

Това майка ми ми го разказва аз по това време съм си била в Лондон.Та седят си една вечер с баща ми в хола и гледат някакъв филм.ПО едно време пердето се раздвижва все едно е духано от вятър,а няма нищо отворено все пак е зима.

Много често се случва и кучето да лае без повод в нас и направо настръхвам в такива моменти,никога няма да забравя как една нощ то спеше при мен и както спеше се надигна и започна да ръмжи,така ръмжи само като има някой непознат в нас.Стана ми много страшно,защото имах усещането,че някой се е надвесел над мен ,а мойто малко сладурченце просто ме пазеше.

Това е от мен съжелявам,че историите станаха повече от три Simple Smile

# 328
  • welcome to the Jungle
Мда, това ми се случи сега - в събота. Станах в 5 да си пия антибиотика, спях в отделна стая, защото бях болна. Синът ми и мъжът ми спяха в другата стая. При мен работи климатик, стаята е към улица, т.е. шумно доста. В отделни моменти ми се струваше, че чувам детски глас да проплаква... Въртя се, не ми дава душата да заспивам и само в главата ми мисли - как дете плаче!
В един момент след 10тина минути на въртене и "детски гласове" наистина чувам детето ми да плаче! Скочих веднага, сложих маска и бегом в съседната стая! Синът ми реве, та се къса, а температурата му - 39.5 !!! Бил се е разплакал няма и минутка, преди да отида при тях, а татито тъкмо го беше гушнал...  Shocked.
Още не мога да си обясня как 6тото чи чувство не ме излъга...

# 329
 Прочетох темата на един дъх, а вие не сте писали отдавна. Реших и аз да се разпиша.
 Наскоро баба почина, от диабета беше получила гънгрена на десния крак, която се развиваше мълниеносно, нищо, че беше на 80г. някак си я стабилизарат в болницата, за да могат да я оперират (да й отрежат крака). Мама и вуйчо -неотлъчно до нея и денем и нощем. Преди операцията тя казва на мама, че е сънувала починалите санданци(едно голямо семейство, което живее до нас и много обичаха баба, защото тя много им помагаше и беше добра с тях), които слагат софри, правят салати и я чакат да я посрещнат. Това мама ни го разказа в последствие. Баба оперирана в петък, а ние носим на тате 2г. в събота и отиваме да я видим в реанимацията. Беше си добре милата. На следващия петък я изписаха и ние отиваме да я видим. Тя говореше как ще умре и всички внуци се изреждаме да й говорим, да се храни, да не се предава, че много я обичаме, само моя любим не отива и тя пита за него всеки. В неделята даже яде сама, колкото и да й беше трудно да се надигне в леглото, всички много се успокоихме и зарадвахме. Преди да си тръгнем за София и мъжо отиде да я види, минах и аз да й кажа чао - както всеки път като си тръгваме и да я помоля да не ни оставя, а тя ми вика - кедето той, там и ти слушайте се и ходете навсякъде заедно. 20мин. след като сме си тръгнали беше починала в съня си. Само ни е изчакала да ни види всички и да си тръгнем. На погребението ни се обадиха роднини, че им се е родила внучка. Когато тате почина, на племенника му му се роди синл Животът е кръговрат......

Общи условия

Активация на акаунт