Страшни истории.Помните ли ги.Разкажете ги

• 93 563
  • 335
  •   1
Отговори
# 300
mozila, това никой не оспорва, но изводите, които правиш в историите си, къртят мивки. Grinning Все едно да напишеш, че някого го е блъснала кола, защото е бил обут с зелени чорапи. От съдбата не можеш да избягаш, тя мрази зелените чорапи!!! Grinning

Много забавна тема се получава така. tooth

# 301
А на мен ми се струва, че мозила гледа твърде много телевизия. Блъснати коли, горящи влакове... На развихрено въображение ми мирише...

Mr. Green Mr. Green Mr. Green  като зачета постовете на авторката на темата и тези на мозила и  Joy ме побиват свръхестествени съмнения  Joy
Това пък аз не го бях забелязала,ама верно е тъй... Twisted Evil

# 302
  • Кьолн
Темата е създадена тази тема всеки да си разкаже своите спомени!Всички си разказват своите истории

# 303
  • Балчик
Но темата е "Страшни истории"- в историята с чичо ти какво страшно има ? Приличаш ми по-скоро на някой тийн, който пише глупости вместо да учи. Laughing

Stun, историята ти ме натъжи. На 10 декември изчезна леля ми (сестра на татко). Обявили сме я за издирване, но до момента- нищо. Много се боя от най-лошото. Жената е болна. Моля се всичко да е наред.

# 304
  • Кьолн

Това съвсем не е вярно аз съм на 36.А свръх естественото е че каквото ти е писано такова става

# 305
  • Кьолн

Това съвсем не е вярно аз съм на 36.А свръх естественото е че каквото ти е писано такова става
Но темата е "Страшни истории"- в историята с чичо ти какво страшно има ? Приличаш ми по-скоро на някой тийн, който пише глупости вместо да учи. Laughing

Stun, историята ти ме натъжи. На 10 декември изчезна леля ми (сестра на татко). Обявили сме я за издирване, но до момента- нищо. Много се боя от най-лошото. Жената е болна. Моля се всичко да е наред.

# 306
  • София

Всички значи всеки ден се сблъскваме със свръхестественото.

# 307
  • Кьолн
ПРеди някоко години имаше някакво предаване  за свръхестествени истории.Хората от други държави разказваха своите случки мисля че беше по скат аз рядко го гледах но моята племничка го следеше редовно.Тя още е запалена по такива страшни истории.Когато бях малка и аз бях запалена по тези истории.Когато ги разказвах на другите деца  те също умираха от страх

# 308
  • Между гори и планини
Мозила, не се сърди, но си окупирала темата, все едно водиш разговор със себе си.
Дори последният ти постинг не мога да разбера за какво е? Що за страшна история е това. Ако пишеш, поне да е по същество.

# 309
  • welcome to the Jungle
... ловя се на бас, че ни излъга и че е на 36 години  Mr. Green. Защо ли? Елементарно, Уотсън, това поколение знае да пише безгрешно, ползва богат речник...за разлика от мозилката hahaha .

# 310
        Lioness, логиката ти е странна, но е логика все пак  Mr. Green... Все пак смятам, че mozila пише сравнително прилично, затова съм склонна да и вярвам  Peace(за възрастта).

# 311
Сънувала съм го няколко месеца, може би година преди да почине като покойник. По това време и през ум не ми е минавало, че силен и прав мъж като него ще си замине така внезапно.
А има поверие, че ако сънуваш жив човек мъртав, ще живее до дълбока старост Sad.

# 312
Преди няколко месеца редовно сънувах че съм в болница която има и крило за луди.
В тая болница ме гони един ненормалник с нож,който иска да ме убие и аз тичам из коридорите,попадам на всякакви болни и влизам в различни стаи и търся изход,но в крайна сметка тоя винаги ме хващаше и убиваше по особено жесток начин.
Лятото ми се наложи да постъпя в ИСУЛ и докато лежах там,един ден мъжа ми дойде да ме види,бяхме в градинката и аз тръгнах да се прибирам.Обаче обърках пътя,качих се на последния етаж и тръгнах да слизам надолу и в един момент се озовах на място,което беше точно като това,което сънувах  Scream -края на стълбите и там една желязна врата,слаба светлина и като се сетих какво сънувах с невероятна скорост се изстрелях по стълбите нагоре.
А през нощта отидох до тоалетната и на връщане оттам следната картина:
празен коридор с два тъмни края,премигващи луминисцентни лампи и една мъртвешка тишина и изведнъж-един дядо!!!  Scream който си влачи краката по пода (пациент,който имаше болки и неможеше да спи) направо едвам се сдържах да не изпадна в истерия от страх,а той човека вика:"-Извинявай мойто момиче,ама не мога да спя!"
Е добре де ама и аз после не заспах от страх   newsm43

Това ми беше най-големия ужас и после смях,ама като се прибрах вкъщи

# 313
Момичета поомешахме я тая тема,ама иначе е много яка.Прочетох всичко дотук,даже вчера за малко да си изпусна буса за вкъщи Mr. GreenИмате страхотни истории.Спец поздрави на Олинце и баба Ягодина Hug
Ета, ти си невероятна жена HugТолкова ми е мъчно за случилото се с вас. Cry
В тая връзка искам да ви споделя за нещо,което ми се случва още от ранна детска възраст.Не е свръхестествено, но явно съм си за доктор.Още от малка непрекъснато си представям,че майка ми,баща ми ,аз или сестра ми умираме."Убивам" ги, а също и себе си по най - различен начин.Прадставям си,че падам от балкона(живеехме на 8-я етаж) или,че сестра ми е отвлечена от някакви лоши хора и т. н. ,и т.н.Просто супер гадни неща, които даже ме е страх да напиша.Но още по-гадното е ,че сега имам детенце - Вики на 4,5г. - и за него също си мисля подобни простотии.Казвам ви ужасно е.Много ме е страх да не му се случи нещо.Чувала съм,че човак може да педизвика лошите неща,ако мисли за тях.Опитвам се да не го правя,но не успявам особено.
Най - вече се опитвам да си представя живота след загубата на близкия човек,как ще се чувствам,как ще продължа или не след това.
Явно много ме е страх от смъртта #Crazy newsm78

# 314
Сетих се нещо за Дама пика.Като деца с братовчедка ми я викахме,но си спомням,че беше с малко огледалце и върху него сипвахме парфюм(или вода newsm78).Имаше също и запалена свещ и в огледалцето трябваше да се яви образ на жена с черно було.Естествено съпроводено от съотвтетните заклинания.Струва ми се, че никога не се яви Mr. GreenИ по-добре, че и без това съм психо Joy
Имам някакъв бегъл спомен и за Черната ръка, а снощи питах мъжът ми дали си спомня такива истории и той каза за някакъв човек с дървен крак:Трак,трак аз съм човека с дървения крак.Това е- друго не ми каза, но явно оня е бил някакъв гадняр и е изтребвал хората

Общи условия

Активация на акаунт