Страшни истории.Помните ли ги.Разкажете ги

• 93 627
  • 335
  •   1
Отговори
# 180
мале,каква тема само!?доста си е страшна.като малка си спомням,че и на мен ми се е случило нещо странно.сещам се,че беше рано сутрин,лежах в леглото в полу-сънено състояние.и чувам:ивееееееееееееее,ела!ивеееееееееееееееееееееееееееее,ела!бавно и протяжно някой ме викаше.а на мен ми се спеше страшно много.чудех се дали да стана.погледнах стаята,и някаква светлина струеше навсякъде,макар да е било доста рано.накрая съня ме обори и заспах пак.после разпитах нашите и брат ми дали са ме викали,но никой не беше. стари хора ми казаха,че ме викала болестта и като съм чуела такова нещо пак,да не съм отивала никога.дявола примамвал така.

# 181
Ета,много ми стана мъ4но от твоята история. Cry
Саня,покрай твоята история си спомних за една жена,с която се запознах в болницата.
Тя ми разказваше за децата си и после ми каза,4е преди да се омъжи и да ги роди,излизала с един мъж.Той бил гинеколог,много 4увства имала тя към него,той изглеждал сериозен.Тя забременяла и когато му казала,те се скарали,изоставил я.Тя направила аборт,решила,4е така Ще е най_добре.Не го била виждала много време,само 4увала за него,4е постъпил така и с оЩе няколко жени.Накрая се оженил,но жена му,дето няма вина за ниЩо запо4нала да му изкупува греховете.Забременявала,износвала и накрая два пъти родила мъртви бебета,а третото по4инало след раждането.После се развели,а той психясал.
Като малка(на три годинки съм била) съм преболедувала много тежко,казват,4е било пневмония.Когато съм се разболяла съм била на гости у баба ми,която е майка на майка ми.Там са ме взели в болницата.Баба я е било много страх да се обади на нашите.Нали знаете народопсихологията,мислела си е,4е те Ще я обвинят,задето съм се разболяла много тежко.
Един ден,било петък,преливали ми кръв.Баба стояла до мен.Аз съм й казала"Бабо,моля те,кажи на мама да дойде да я видя,утре Ще умра".На нея й се изправили косите,по4нала да ми говори да ме успокоява.На другия ден в събота,рано сутринта съм спряла да дишам.Имала съм късмет,4е тогава им било Ленински съботник(неЩо комунисти4еско)и вси4ки лекари са били в болницата.Най_добрите ме поели веднага,та са ме спасили. Praynig
После ве4е родителите ми дойдоха.
Оба4е баба и до ден днешен като ми разказва тази история все настръхва от ужас.
И след тези истории Ще ви разкажа оЩе една малко за повдигане на настроението.Тя колкото траги4на,толкова и коми4на.
Другата ми баба,на татко майка му,имаше брат.Много се уважаваха двамата.И двамата са имали по трима сина и аз първа вну4ка,моми4е,много ми се радваха.
Дядо Иван живееше в Бургас и когато през ваканциите ходех на море при него,всяка сутрин гонехме слънцето по плажа да го хванем.... :hug:4овека ме е водил да дишам йодни изпарения по много забавен за мен на4ин,ама тогава съм била малка и не съм разбирала. Heart Eyes
Та той имаше едно хоби,дърводелство,през свободното си време майстореше много красиви неЩа.Беше си направил зад къЩата цяло хале и там се занимаваше.
Оба4е 4овека решил да си направи ков4ег.Така или ина4е хората умират,казваше той после след слу4ката,по добре е да си направя ве4ния дом,както си ми харесва.Направил го,наистина.Оба4е решил и да пробва как Ще се 4увства вътр,дали Ще му е удобно. Mr. Green
Постелил си го,сложил възглавница,цветя,на вси4ко отгоре извикал и комшията,който е музикант да му посвири и легнал вътре и затворил о4и.
Баба ми пък отишла да простира в двора отзад и то4но в тоя момент го видяла.Лежи брат й в ков4ега,вътре нагласен,свири комшията жално,та 4ак пла4е.Само дето удар не полу4ила,толкова много се изплашила,докато да й стане ясно каква са я забъркали.
После много се смеехме на тази история,ама предполагам първона4ално е било доста стресираЩо.

# 182
Хойде разкажете някоя детска страшна история която са ви разказвали.

# 183

navona, я сподели, какво точно пишем - курсовата ти работа, дипломната ти работа, някоя статия за вестник? newsm78 Rolling Eyes

# 184

navona, я сподели, какво точно пишем - курсовата ти работа, дипломната ти работа, някоя статия за вестник? newsm78 Rolling Eyes
Съгласна съм с Лизбет. Хайде кажи, че ми стана интересно, все за игри, скоропоговорки, страшни истории от детството питаш - за какво са ти?

# 185

Или на психопатска основа Party.
Изписаха хората 10 страници, тя пак показва глава: "Хайде де, напишете нещо!".... и така до края на света Mr. Green.

# 186
Е тва вече си е напълно психопатско за кво са детски истории да разстроиваме маиките и бременните ли или да се тормозим за невинните души #Cussing out #2gunfire

# 187
# 188
newsm78 Mr. Green

# 189
# 190
Боже, Ета, боже... миналала си най-страшния кошмар... Миличкото дете...сигурна съм че е край вас!!! Hug Hug Hug

# 191
когато бях 3-4 клас имахме кръжок по нещо си там за извънземните/не помня вече - преди 100г/ ,отидохме на учителката на гости- тя имаше тогава видео и да гледаме филм . филм,филм ама -КРИТЪРСИТЕ? не знам с какъв акъл ни го е пуснала тази даскалица този психарски филм на толкова малки деца.от тогава та чак до сега  не смея да си пусна ръцете от леглото /макар че е матрак/ толкова ми се е набил в съзнанието този филм и тези критърси - малки кръгли същества където ядат хора - гризат ги Mr. Green newsm48 smile3532

# 192
  • в Tara
ета, и на мен ми стана много болно! Cry Confused

Всъщност от краденето на деца ме хвана страх от нещо което ми се случи когато бях в 1ви клас.
не е  точно по темата на авторката

дето не спря да подканя за тези детски страшни истории, но тази пак си е страшничка...
близка ми разказва за случай с откраднато дете от баба му.  бургас на детска площадка, бабата с плетката на една пейка и детето, което си играело на воля, идилия. след известно количество  време се чува писък, бабата ни жива, ни умряла викала за помощ...детето изчезнало, а на края на пейката куфар с пари  'благодарим за детето'. тая моя близка всъшност почти е присъствала на случката, защото е учила в близкото училище и ми казва как е забелязала бабата с внучето на отиване, пътя й за по-накратко бил през парка, и дори не била влязла в у-ния двор като чула писъка...
а наред с бабата била запомнила и някаква жена, която седяла в близост.
ако не ми беше близка нямаше да повярвам на историята, но това не ни пречи да имаме и на гърба очи.

# 193
когато бях 3-4 клас имахме кръжок по нещо си там за извънземните/не помня вече - преди 100г/ ,отидохме на учителката на гости- тя имаше тогава видео и да гледаме филм . филм,филм ама -КРИТЪРСИТЕ? не знам с какъв акъл ни го е пуснала тази даскалица този психарски филм на толкова малки деца.от тогава та чак до сега  не смея да си пусна ръцете от леглото /макар че е матрак/ толкова ми се е набил в съзнанието този филм и тези критърси - малки кръгли същества където ядат хора - гризат ги Mr. Green newsm48 smile3532
Сигурно самата тя е била малко ку-ку.
Сетих се, че в ИУ Варна имахме един асистент, който водеше упражненията по Маркетинг, и ни прожектираше разни филмчета за Сатаната. Слава Богу, не у тях. Не беше никак добре горкият, сигурно беше попаднал в някоя секта и само това му беше в главата.. Защо го търпяха - не знам.

# 194
  • tardis

Съгласна съм с Лизбет. Хайде кажи, че ми стана интересно, все за игри, скоропоговорки, страшни истории от детството питаш - за какво са ти?
Няма да отговори, обикновено не отговаря Thinking

Общи условия

Активация на акаунт