Почивка на Малдивите /Тема 5/

• 66 990
  • 780
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Купуваш си и застраховка сам, няма никакво значение.

# 541
  • София
...
 Имате ли опит с Куреду и Мееру?
Мееру няма собствен риф. С лодки возят от хотела до риф.
В пъти по-удобно е да е собствен риф и да можеш да отидеш когато си искаш, а не с лодка по разписание.
Иначе ризортът е супер, но за мен рифът е по-важен.

# 542
Привет момичета и момчета! От 2 седмици се чудя кой резорт да избера Adaaran select Medhuparu , Reeti Beach,  Vilamendho и RIU PALACE MALDIVAS . Помагайте с инфо.  Много ни е важен хубавия домашен риф . От тия в класация за хубав риф са  Риу Палас и Виламендо. Имаше предложение и за Filatheyo малко остарял ми се вижда и в трипа се оплакват от някои неща..

# 543
  • София
Привет момичета и момчета! От 2 седмици се чудя кой резорт да избера Adaaran select Medhuparu , Reeti Beach,  Vilamendho и RIU PALACE MALDIVAS . Помагайте с инфо.  Много ни е важен хубавия домашен риф . От тия в класация за хубав риф са  Риу Палас и Виламендо. Имаше предложение и за Filatheyo малко остарял ми се вижда и в трипа се оплакват от някои неща..
Къде мога да я видя тази класация?

# 544
# 545
Здравейте,група:) Предстои ми за първи път да ида на Малдивите и да сбъдна най-мечтаната си дестинация.Благодарение на форума разбрах за агенция My way ,която организира почивката. Много съм доволна и изключително благодарна ,че споделяте полезна информация тук.
ПС:Моля споделете мнение за Фихалхохи и неща ,които е добре да знаеш ,когато отиваш за първи път.
ПС2: пътуваме с Turkish airlines и за втори път отменят полет. Дори ме карат да се съмнявам ,че ще успеем да идем. Има ли ли сте подобни случки ?
Ще съм благодарна на всякаква информация Simple Smile
И ако всичко е благополучно ще споделя обратна такава от пътуването Simple Smile

# 546
Здравейте,
С мъжа ми планираме почивка в средата на февруари за 10 нощувки и Малдиви са сериозен кандидат.
Може ли да ни ориентирате кои авиолинии са най-добър вариант към момента. Още не сме фиксирали дати, така че може да варираме в ден на заминаване.
Бихме се радвали на няколко предложения за all inclusive с добър домашен риф. Бюджет до към 15к за нощувките.

# 547
Аз взех билети от Turkish airline за средата на февруари. Все още се колебая за хотела между Sun Syam World ,Adaararan Select Medhuparu , Teething Faru ....

# 548
Здравейте,група:) Предстои ми за първи път да ида на Малдивите и да сбъдна най-мечтаната си дестинация.Благодарение на форума разбрах за агенция My way ,която организира почивката. Много съм доволна и изключително благодарна ,че споделяте полезна информация тук.
ПС:Моля споделете мнение за Фихалхохи и неща ,които е добре да знаеш ,когато отиваш за първи път.
ПС2: пътуваме с Turkish airlines и за втори път отменят полет. Дори ме карат да се съмнявам ,че ще успеем да идем. Има ли ли сте подобни случки ?
Ще съм благодарна на всякаква информация Simple Smile
И ако всичко е благополучно ще споделя обратна такава от пътуването Simple Smile

Ние пътувахме до Малдивите с Катарците и три пъти сменяха полетите. Преди две седмици пътувах с Австрийците и ми канселираха полетс за на връщане. Сега имам полети с Уиз еър - сменяха няколко пъти, а сега ми канселираха отиването.. та подгответе се психически и дано хотелът и отпуските ви да са гъвкави

# 549
Може ли да споделите коя цена е добра за пътуване до Малдивите. Гледам отскоро и не мога още да добия представа. Говоря за цена на човек на самолетни билети

# 550
Ние бяхме с дубайските мухи. Никакви проблеми.

# 551
  • Sofia
Може ли да споделите коя цена е добра за пътуване до Малдивите. Гледам отскоро и не мога още да добия представа. Говоря за цена на човек на самолетни билети

За мен €500- 600 е ок, ако има по- ниска, още по- добре.

# 552
  • София
За мен добра цена е около 500 евро, супер е 450 евро, а бива е до 600 евро за билет на човек.  
За съжаление останаха в миналото цени от 350-400 евро, каквито съм ползвала.

# 553
  • Бургас
В кой сезон евентуално излизат по ниски цени за самолетни билети? Или няма закономерност. Трудно ми е да направя планове за почивка за Малдиви тъй като завися от почивките на мъжа ми, който работи в чужбина на ротация. Тайно се надявам за октомври 23.

# 554
За мен добра цена е около 500 евро, супер е 450 евро, а бива е до 600 евро за билет на човек.  
За съжаление останаха в миналото цени от 350-400 евро, каквито съм ползвала.
Според вас такива цени около 600-700 евро възможни ли са покрай априлската ваканция или Великден?

Общи условия

Активация на акаунт