Почивка на Малдивите /Тема 5/

• 66 954
  • 780
  •   1
Отговори
# 585
За Курамати ето тук: съм си запазила един guide, който ме ориентира из острова.

Относно Флай Дубай - на мен ми беше много вкусна храната. Единственото кофти беше, че не работеха мониторите.

# 586
Турците често са хулени, но така или иначе продължават да растат и да са най-мащабни в покритието си.
Летял съм с почти всички варианти, които покриват Малдивите. Най-луксозното ми пътуване беше през 2017-а с катарците, но за съжаление, след това не го повториха. Явно крайности се случват във всички компании - ту прекалено хубави (когато ме настаниха на по-скъпи места без да съм платил), ту пък объркани места и пътуване разделени с компанията.
Като цяло, мисля, че балансът на турците е положителен и съм най-спокоен да пътувам с тях.
Храната е различна - преди седмица се върнах от южна Азия и смених 6 полета - все на турците. Храната беше доста различна - може да се каже, че беше поне 3 различни категории. Така че, донякъде зависи и от кетеринг компанията, която ги зарежда.

За тези дестинации турците пуснаха чисто нови самолети, което е добре, но качения софтуер по дисплеите никак не ми харесва - няма камера-вю, полетната времева диаграма не работи, любимите ми игри не са качени Simple Smile

И все пак, за дългите полети най-важно е да имаш късмет с пътниците около теб, защото има редица фактори, които могат да ти скапят и най-хубавото меню (шумове, миризми, постоянни ставания-сядания и т.н.)

# 587
  • Асеновград
Здравейте. Мислим да направим една почивка на Малдивите, и сега гледам ризорти. Колебая се между Adaaran Select Meedhupparu и Sun Island resort.  Някой има ли, който да е бил там и да може да ми даде мнения. Благодаря Simple Smile

# 588
Била съм на Сън Айлънд и си оставих сърцето там.
Рифът е умрял, но ние не можем да плуваме и това не ни е липсвало.

# 589
Здравейте. Мислим да направим една почивка на Малдивите, и сега гледам ризорти. Колебая се между Adaaran Select Meedhupparu и Sun Island resort.  Някой има ли, който да е бил там и да може да ми даде мнения. Благодаря Simple Smile
Аз съм починала на съседния и сме посещавали Sun Island,  на дек-а , където е широката палуба и ресторанта има стълбичка и става уникален шнорхелинг . Видяхме октопод,  всички риби възможни , голяма акула.  Точно там  беше границата между по плитка и дълбоката вода.
Иначе сега се колебае между Adaaran Select Medhuparu и Syam World .
Избрах мтория , защото е съвсем нов.

# 590
Има ли някой който е посещавал Syam World ? Да разкаже за резорта .

# 591
Има ли някой който е посещавал Syam World ? Да разкаже за резорта .
Края на февруари ще мога.

# 592
Здравейте, много ви благодаря за отзивите за Kuramathi, след по-задълбочено проучване се отказах от него и пак съм в изходна позиция.
Приоритетите ми са леснодостъпен, богат домашен риф, плажна вила с хубав плаж пред нея, приличен ризорт (нито от най-скъпите, нито от поовехтелите Simple Smile).
Ще съм много благодарна на препоръки или отзиви за един от следните:
Vilamendhoo
Reethi Faru
Veligandu
Amari Havodda
Filitheyo
Благодаря на отзовалите се!

# 593
  • София
Здравейте, много ви благодаря за отзивите за Kuramathi, след по-задълбочено проучване се отказах от него и пак съм в изходна позиция.
Приоритетите ми са леснодостъпен, богат домашен риф, плажна вила с хубав плаж пред нея, приличен ризорт (нито от най-скъпите, нито от поовехтелите Simple Smile).
Vilamendhoo
Reethi Faru
Veligandu
Amari Havodda
Filitheyo

На всеки отзива и мнението е субективно и пречупено през неговото виждане, очакване и опит, затова и вие си четете и търсете според важното за вас.

Лично на мен Vilamendhoo ми е - не, а на приятели мнооого им хареса. Вилите стават, забавленията - не, а най-интересното, че според тях има изключителен риф, което не е така по моите критерии.

Между Kuramathi  и Veligandu, които са на един атол, аз предпочитам първия, пак казвам, че по моите си критерии, иначе на втория имаше по-хубави битови условия.

За останалите май нищо не знам и ще прочета с удоволствие, макар винаги да предпочитам по-големи острови.

# 594
Благодаря, че ми отговорихте.
Бихте ли дали малко повече подробности защо Vilamendhoo не ви е харесал? Къде домашният риф ви е направил добро впечатление?
Vilamendhoo
Reethi Faru
Veligandu
Amari Havodda
Filitheyo

На всеки отзива и мнението е субективно и пречупено през неговото виждане, очакване и опит, затова и вие си четете и търсете според важното за вас.

Лично на мен Vilamendhoo ми е - не, а на приятели мнооого им хареса. Вилите стават, забавленията - не, а най-интересното, че според тях има изключителен риф, което не е така по моите критерии.

Между Kuramathi  и Veligandu, които са на един атол, аз предпочитам първия, пак казвам, че по моите си критерии, иначе на втория имаше по-хубави битови условия.

За останалите май нищо не знам и ще прочета с удоволствие, макар винаги да предпочитам по-големи острови.

# 595
Vilamendhoo
Reethi Faru
Veligandu
Amari Havodda
Filitheyo

Не е от личен опит,  я от проучвания и съвети. С хубав риф от тези Реети Фару, Филитео и Виламендо. Филитео хубав риф , остаряла и по -семпла база и малък остров,  Виламендо хубав риф , базата поовехтяла рък цените високи , но и аз ги оглеждах..

# 596
Vilamendhoo
Reethi Faru
Veligandu
Amari Havodda
Filitheyo
Здавейте, аз също разглеждах много от тези, била съм на Куреду, сега избрах Cocoon, за който тук не видях писано, погледнете го, има много добри оферти за него в момента.

# 597
Vilamendhoo
Reethi Faru
Veligandu
Amari Havodda
Filitheyo
Здавейте, аз също разглеждах много от тези, била съм на Куреду, сега избрах Cocoon, за който тук не видях писано, погледнете го, има много добри оферти за него в момента.
Може ли да споделите с коя агенция гледате офертите?

# 598

Vilamendhoo
Reethi Faru
Veligandu
Amari Havodda
Filitheyo
Може ли да споделите с коя агенция гледате офертите?
Да, разбира се, smarttravel

# 599
Bulgaria Air c ITA airways стартират полети до Малдивите от София през Рим

Общи условия

Активация на акаунт