Първолаче смело крачи, напред към трудните задачи!

• 20 486
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Честит празник на всички! Денят за нас също е неприсъствен. Вчера попитах госпожата защо, а тя ми каза, че всички освен първокласниците щели да празнуват, а те- не, защото били малки и не разбирали  newsm78 Определено ме зачуди. А детето знае, че днес е ден на народните будители, ама кои са те, кого са будили, и поради каква причина- всичко това  му е пълна мъгла Mr. Green

# 91
  • София и там където не се пуши
Честит празник на всички! Денят за нас също е неприсъствен. Вчера попитах госпожата защо, а тя ми каза, че всички освен първокласниците щели да празнуват, а те- не, защото били малки и не разбирали  newsm78 Определено ме зачуди. А детето знае, че днес е ден на народните будители, ама кои са те, кого са будили, и поради каква причина- всичко това  му е пълна мъгла Mr. Green

Честит празник и от мен. А за будителите определено по-късно ми стана ясно кои са като бях малка. А може да се каже много, много по-късно.

# 92
Честит празник на будителите!

Моето първолаче вчера имаше малко контролно по английски на буквите от A-Z и думи. Написал е всичко правилно. Само буквата N е написал обратно.  Joy 

Странно, че по български език са взели толкова малко букви, а по английски вече пишат думи. И аз като учих в Европата пак беше така newsm78 #Crazy

# 93
Здравейте приятели!

Честит празник на всички!

малко контролно по английски на буквите от A-Z и думи. Написал е всичко правилно. Само буквата N е написал обратно.  Joy 

Странно, че по български език са взели толкова малко букви, а по английски вече пишат думи. И аз като учих в Европата пак беше така newsm78 #Crazy

Мали-и-и-и-и-и-и-и, много интересно. Цялата азбука и думи. Предполагам това не са нормалните часове по английски, нали? Или-и-и-и-и ...

# 94
  • София
Честит празник и от мен  bouquet
Това за английския почти със сигурност не го учат в училище. В училище учат само устен английски. Така са решили от Министерството, за да не бъркат децата в първи клас английските и българските букви. Поради същата причина английският в училищата в първи клас не е задължителен, а се изучава като ЗИП.
Снощи Боби реши да ни пее песнички на английски за цифрите 1 и 2. Обаче той няма музикален слух и малко го дава като рап Crazy Измъчи ни слуха това дете цяла вечер Whistling А искаше и нас да ни научи на тия песнички ooooh! Иначе веднага след училище написа всички домашни.
Днес ще е голяма скука вкъщи. Усещам как целият ден ще се гледа Cartoon network Crazy

# 95
  • София и там където не се пуши
В едни училища учат английската азбука в други не.

И в нашето съвсем обикновено вече са я взели.

# 96
                  Здравейте ! Hug

Днес от нащо у-ще водиха първи и втори клас до детски комплекс "Патиланци".То си беше нещо като мини екскурзийка,тъй като от у-щето ги взеха с рейсове в 8.30,а се върнаха в 13.30.
Пепи беше супер доволен и цял ден не спря да разказва.
Първо имало нещо като театър,където им обяснили основните правила за безопасност на движение,а после какво ли не-блъскащи колички,детско асансьорче,теглено от маймуна,пещера,осветена с фенер и т.н.Обаче следобеда беше тропясал и си поспа 2ч.,та не знам тая вечер кога ще заспиваме и как утре ще ставаме... Wink

# 97
Добро утро!Голяма почивка беше,вече нямаме търпение за училище от 6-30 часа сме станали да тръгвам мами.Емоция голяма желанието също Hugпрез тези почивни дни активна почивка само разходки и много игри.Желая ви лек ден пълен с много усмивки!  bouquet

# 98
Мами, а я кажете направихте ли си ваксинацията в първи клас на децата? Ако не сте - да ви подсетя,че има проба манту и 2 ваксини в първи клас и че трябва да занесете бележка за това на училищната сестра.
Лек ден на всички ученици!

# 99
Ваксинация има при навършване на 7г. Тази я направихме преди 1 месец. Какво още трябва? И защо се носи на сестрата, нали картонът на детето стои при личния лекар?  newsm78
Ние също се "излюпихме" в 6.30. След смяната на времето определено е по- лесно да си ранобуден  Hug

# 100
Добро утро!

Поздравявам на патерица за Деня на будителите.
Вчера имахме културно мероприятие  Grinning - пътешествие до София и Гарфилд в Арена.

Ваксините направихме в месеца, в който Ралица навърши 7, а бележка от личния лекар и имунизационния паспорт ни искаха още първия ден в училище.
Освен манту и ДТ, какво друго има?
ptica, честита ти нова лентичка!!! И си мълчиш, а?   bouquet

# 101
Вели,относно лентичката не бях ходила но чичо доктор но вече съм сигора на 100%.Стискайте ми палци всичко де О.К.Ваксините,предната седмица ни направиха манту и докторката ни каза чак в 5 клас ще има пак манту.Днеска са вземали ракописното "Е",момичета къде сте,не сте активни нещо тия дни чакаме ви с новини. Joy  bouquet

# 102
Птица, честито за страхотната новина!  bouquet
При нас в училище няма новини. Миналата седмица изгубихме поредната ножица и поредното лепило  ooooh! С тези темпове на губене правим повече от приличен оборот на книжарниците  Whistling

# 103
  • София
Не сме губили още нищо.Може би си пазят вещите.Само ми се е случвало да получавам нови моливи,и  флумастри.От съседите от съседния чин,защото моите юначета седят един до друг.Целият клас страшно си харесва госпожата.

# 104
Бърррр, днес е много студено
ptica, честито и и от мен, леко и безпроблемно  Simple Smile
В училище май нищо интересно, ние нямаме търпение да започваме да четем, че нещо скука с тези букви.
Писането ни не е много на ниво, носи шестички само по математика.
Спряхме гимнастиката и от вчера е на балет.
То другата седмица пак ще почиват, ей живот си живеят нашите първокласници  Laughing
Айде приятен уикенд от мен, дано да не е толкова студено

Общи условия

Активация на акаунт