Първолаче смело крачи, напред към трудните задачи!

• 20 505
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Много сте мили всички!
Ама и аз как се похвалих само... Embarassed

lea, тестовете при нас са на листчета, отрязани по пунктир от едни тетрадки за самостоятелна работа, които стоят при госпожата.
Носят се само за подпис от родителите.
Вероятно имате такива. Ако ли не, мога да погледна за името на това помагало, ако искаш.

# 61
  • ново
Вили, браво на Ралица Peace, питай я какво и дължим за авторските права, че Стели ме накара да запазим Пипи в нейната папка Laughing.

Момичета, в тефтерчето на Стели пише неучебни дни - 30.10 и 01.11, което означава, че няма да сливат почивните дни. В другото училище в града ще почиват 30.10 - 01.11 вкл., но ще учат в събота 4.11. Вероятно всяко училище си определя как да процедира.
При вас как ще се почива?

# 62
 Hug на Ралито,Вили.Много добре се справила  Peace

# 63
Вили, и в нашето училище няма да сливат дните. Честито за момата,можеш да даваш безплатни съвети на етървата-нали досега се е борила само с мъже!  Mr. Green   bouquetА това е за Рали - Пипи е прекрасна! А записахте ли се за участие в Панаира,имаше някакъв конкурс по рисуване? Ама дали не мина  newsm78 

# 64
А записахте ли се за участие в Панаира,имаше някакъв конкурс по рисуване? Ама дали не мина  newsm78 
Мина, Билянче!
Разбрахме постфактум.

Да, при нас ще се почива само в понеделник и сряда. Вторник - учебен ден.

Днес Ралица не си е затворила водата както трябва и от учебниците и тетрадките в раницата, спасих само 3.  Confused

# 65
Май бях споменала за  подобни поражения от водата в чантата и в гардероба.Сравнявайки ги обаче с тези от черния туш, са си направо мечта! Mr. Green

# 66

Днес Ралица не си е затворила водата както трябва и от учебниците и тетрадките в раницата, спасих само 3.  Confused

Ееее..кофти,ама станала вече белята...карай сега  Wink
Много ли са зле?Нови ли ще трябват?

# 67
Привет момичета!Доста даровити първолачета си имаме поздравления!Добре дошла МЕЧТИЦА при нас едоста забавно.Момичета ние си взехме забележка след вчера,днеска имаме шестица на диктовкааа на гласните. HugДругата седмица им се събира доста почивка какво мислите да правите с първолаците аз мисля активно почивка без домашни и разходки из гората ако времето е хубаво.  bouquetДо утре.

# 68
Нелина, а ти от Асеновград ли си? Баща ми е от там Simple Smile

Не, от Пазарджик съм. Grinning
Вердад, браво на Ралица!

# 69
Рая си изгубила програмата за училище и помолила класната да и я напише отново. И класната представяте ли си - отказала! казала и друг път да си пази нещата и не и написала програмата! И съм бясна! Че Рая е виновна - виновна е! Ама кой не губи?

# 70
  • ново
Рая си изгубила програмата за училище и помолила класната да и я напише отново. И класната представяте ли си - отказала! казала и друг път да си пази нещата и не и написала програмата! И съм бясна! Че Рая е виновна - виновна е! Ама кой не губи?

Цоцоланке, много неприятно това - каква е тая учителка #Crazy? Все повече се убеждавам, че някои хора са си объркали професията.
Детето не е виновно, това може да се случи на всеки.
Нашата програма например стои у нас, на бюрото, има я написана и в тефтерчето, което е в раницата. В тази връзка да ви покажа какво са правили вчера по ДБТ, ако и вашите деца работят по същите учебници, сигурно също са я правили

Така се сдобихме и с трети екземпляр на уч. програма Simple Smile

# 71
  • София
Ох,как може да не й даде програмата ShockedЕстествено,че няма дете,което да не губи!Камо ли нашите малки първолачета!Хайде,които досега не е загубил нещо да вдигне ръка WinkНа нас не си е разминало губенето,но вече свиква да си следи нещата,пък докога ще видим Blush
 Вердад рисунката наистина е страхотна!
 Май се оказва,че детската градина ми липсва всеки ден все повече и повече!Като се замисля там нямах почти никакви грижи CryА сега тичай насам,тичай натам,мисли как и какво да направиш,кой да го взима,кой да го гледа,дали си е написал домашните,дали е хапнал нещо и т.н и т.н. #Crazy
 Ама няма как нали стават големи да си ни живии и здрави!Аз още нищо незнам с почивките,а и незнам дали ще мога да се измъкна и ако не кой да го гледа newsm78Ужас!
 Целувки и приятна почивка на всички

# 72
Весела 77, и ние вчера се сдобихме със същата програма, много весело изглежда.
Irka7, така е като се започне училището, започват постепенно и проблемите...ама да са ни живи и здрави децата.
Сутринта в нашето училище още не знаеха как ще почиват следващата седмица - за понеделника ясно, но не са решили дали вторник ще се учи или не.  ooooh!
Е, дано днес до обяд решат, че то няма повече за кога да го отлагат.

# 73
И ние нищо не знаем за почивните дни... явно ще се решава в последния момент  newsm78
Вердад, браво на твоята художничка! На нас рисуването определено не ни е силна страна...
Цоцоланке, аз не бих се разправяла с въпросната госпожа- тя явно си е объркала професията. Няма ли възможност да я препишете от друго дете, а и вероятно в класната стая на видно място също е изложена... Аз за да се застраховам /нали добре познавам малкия загубан/  ooooh!набрах текста на седмичната програма и разпечатах повечко- има допълнителна в стаята му, една малка залепена в тефтерчето...
Весели почивни дни на вас и семействата ви! Аз започвам работа в понеделник, така че и малкият и големият мъж ще са поверени на грижата на майка ми. Да са ни живи и здрави помощниците, че без тях сме за никъде. Crazy

# 74
Здравейте!Не съм писала тази седмица, но ви чета редовно!
При нас няма нищо интересно, върви си училището, но....вчера се появи един проблем.  Rolling Eyes Едно момиче от занималнята (с което са и в един клас) й казало "ма ей, тъпооо". Причината, по разказа на Кристина, била, че като минавала покрай нейния чин го бутнала без да иска. После, като я разпитах, се оказа, че доста често й казвала "к'ва си тъпа" и производни на това. Много се набрах, направо ми идеше да вдигна се обадя на това семейство (имаме номерата на всички от класа)! Като начало, обърнах внимание на учителката от занималнята, не знам до колко го взе на сериозно. Сега ще почакам малко, но съм решила да не оставя нещата така! Ясно ми е, че няма да са първи приятелки, твърде различни са, ама такива обиди, такъв речник.... Не знам какво да направя, ако нещата продължат, може би да говоря с майката?

Последна редакция: пт, 27 окт 2006, 22:49 от eta

Общи условия

Активация на акаунт