Първолаче смело крачи, напред към трудните задачи!

• 20 484
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
             Привет в тази мразовита вечер!    Wink         

Птица,първо отправям най-сърдечни поздравления към теб по случай прекрасната новина  която ни съобщаваш и естествено ,че всички ще ти стискаме палци всичко да е наред,във времето ,което остава до появата на новото бебче! Peace
За ваксините искам само да кажа,че освен БЦЖ(при отрицателна проба Манту) и ДТ  в първи клас се прави и реимунизация против полиомиелит(тя поне не е страшна,защото е под формата на капки през устата Simple Smile )
Действително на първолачетата ни се посъбраха почивни дни ...обаче се радвам,че поне на  8 ноември ще учат,защото тогава е рождения ден на Пепи  bowuuи много ми се иска да го сподели поне дообяд със съучениците си !
Дано и временцето е благосклонно и се постопли малко,че днес бяхме до Метро да купуваме подаръци  за рож. ден и само докато прехвърлим покупките в колата ни вкоченясаха ръцете...ужас!   

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 20:14 от In4e

# 106
  • София и там където не се пуши
Ptica и от мен честито и пожелавам всичко най-хубаво, а също да повлечете крак за братче или сестриче и за тези първолаци които си нямат.

Ние наваксваме изпуснатото през тези мразовити дни. Има желание - за мен това е най-важното.

# 107
Здравейте и от мен.
Кратка седмица беше, а и кратка се очертава.

В петък е имало състезание по писане, на което моята щерка се справила отлично, а наградата й била...свирката на госпожата, с която да прибере съучениците след голямото междучасие. Laughing
Във вторник предстои родителска среща, на която ще повдигам въпроса за направената инвестиция в началото на годината и това ме хвърля в ужас...
Трябват и ботушки, а на чисто новичкото й яке - ципа сдаде багажа, та утре ще я пусна с това на сестра й, което й е малко, ама няма как.

In4e, какво купихте на рожденика?
Очертават се много празници. Трудна работа с измислянето на подаръци.
Давайте идеи, момичета.

# 108
Благодаря ви момичета,за милите думи.Пожелавам на всички да изживеят моята радост от сърце. Joy Joy JoyИдеи за подаръци например детски лап топ много са забавни поучителни са те са няколко вида.  bouquet

# 109
Птица, леко бременеене  bouquet

Вили, това за родителската само за вашия клас ли е, че аз от форума научавам Hug

Момичета, да стискаме палци утре на Доктор Дженд и най-вече на жена му - планирано секцио имат.
Док, надявам се всичко да мине ОК Praynig

# 110
  • ново
Галя /ptica/, честито и от мен Hug, здраво и хубаво бебе ти желая  bouquet
На Док и семейсто стискам палци, и утре да се похвали с добри новини Laughing

Подаръците още не сме ги мислили, и идея си нямам даже какво ще купувам Crazy
Тази седмица пак ще е наполовина, събраха се много почивки. Ние сме планували една разходка до Враца в петък, дано само времето се пооправи, че тук е страшен студ.

# 111
Добро утро, момичета!

Понеделнично ви поздравявам с едно авторско парче, което цяла сутрин Ралица пее с пълно гърло:

Когато сутрин се събудиш
и видиш майка си
да суши баници
и да пече дрехи
и си мъничко смутен
не се разправяй
остави това на мен.
Страхотен ден
Страхотен ден
Не се разправяй
Остави това на мен  Joy

На Док от сърце желая здраво и хубаво бебе.

Гери, не знам дали е за всички родителската среща.
Ралица обаче е много притеснена, да не я пропуснем, защото е от 6...сутринта.  Grinning

Хубава седмица на всички.  Hug

# 112
Йоу, йоу, DJ Ралица!  Party Страшно парче!  Laughing

Привет на всички! Успешна седмица от нас!
Моята ученичка има проблеми с четенето за сега, писането е много добре (не че е важно де...). По математика е отлична, има най-доброто контролно в класа, по думите на учителката  bowuu

Инче, и ние сме рожденици, ама другата седмица. Снощи обсъждахме с тате подаръка, решихме да е CD, писна ми вече от Барбита! Детската прилича на Уудсток, където се обърнеш голи кукли!  Crazy
Виж за Коледа, идея нямам още! Ще изчакам и ще преценя!

Гале, честито, мила!   bouquet Леко и щастливо бременеене!  Hug

Док, стискам палци, довечера (ако си в кондиция... Laughing) да се похвалиш обезателно, ще чакаме!

# 113
Хайде, да е спорна новата кратка седмичка!
Георги тръгна с невероятно желание  Hug На мен ми е неестествено някой да "запонеделничва" толкова ведро- възрастните обикновено в понеделник са кисели  Crossing Arms
В събота и неделя писахме малко букви и цифри, та на мен ми се смяха, че ги пиша "летящи" hahaha
Док, стискаме палци- леко и безаварийно секцио и най- сладкото бебоче!  Hug  Хайде, чакаме да се похвалиш с новината!

# 114
   Док,с вас сме и ви изпращаме цялата си морална подкрепа от името на цялото ни семейство!!! Peace
  Велислава, относно подаръците ...ами нашия като го питах нищо не можа да си измисли Shocked и просто влязохме в Метрото с баща му без никаква предварителна идея.Обикновено на мен такива ми идват на място.Та в крайна сметка купихме някакъв комплект за сафари включваш двама ловци,джип с ремарке,слон ,който да яздат и разни дребни аксесоари.Освен това ми хареса някаква медна гравюра за стена с тигър(която е за над 8 год.,но ние ще му помогнем да си я направи...ако можем Joy),хареса ми и едно спално комплектче и също някакъв холограмен пъзел. 
 Ета,идеята за СD е добра,вярвам,че дъщеря ти ще остане доволна,ние просто имаме вече...
  Весела,поне по прогноза дават да е топличко от утре поне до петък,та надявам се да изкарате един приятен ден във Враца!
 Изпращам на всички много усмивки в този иначе толкова мрачен ден!   bouquet

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 11:30 от In4e

# 115
  • под тепетата
 Браво на Ралица!Метнала се е на майка си  Wink ( за римуването де, относно пеенето не мога още да споделя )

# 116
  • София
Ние сме на цифра 7 и буква И (голямо ималко).Много се трудят малките ръчички.Вие имате ли учебник по безопасност на   движението?

# 117
Имаме учебник и тетрадка по безопасност на движението.
По тях работят в часа на класния.

Днес борим 8-цата, а утре очаквам да вземат буквата м.

Интересно ми е и какво ще сподели госпожата на родителската среща.

# 118
Охххх, много ни мъчи четенето!  Tired Сили нямам вече! Уж знае всички букви, обаче 1 дума не може да прочете, почва и до края не знае какво е прочела. Сричките ги прави както й дойде за по-лесно, дори понякога чете от дясно на ляво! ooooh! Почваме с добри настройки и само след 20 мин вече съм на нокти и пускам в действие заплахите, което никак не улеснява положението. Какво да правя, вече не знам просто...

# 119
  • София
Щом се приберат от училище,моите юначета захващат домашните за следващия ден.Нямат търпение.След това ходим на английски ,или пък на плуване.И моите деца в часа на класния работят с учебник за безопасност на движението.Има училища,в които не се провеждат такива училища.

Общи условия

Активация на акаунт