Покажете си детските стаи - тема 28

• 63 267
  • 819
  •   1
Отговори
# 300
Обещаните снимки
Скрит текст:

Тавана предполагам е с фототапет? Дали помните от къде го взехте?
Аз намирам много красиви фототапети (на космическа тематика) само в etsy, и струват майка си и баща си Neutral Face

# 301
  • гр.Пловдив
Суперрррр е Smiley и благодаря за споделеното!

То реално освен вишка,бюро със стол,гардероб и някакви модулни етажерки-шкаф -друго не е възможно да събере 10кв.м Smiling Imp

# 302
нашата детска е също 10кв,синът ми е почти на 9г,искам двуетажно легло ,понеже ще си има и сестричка,сондирам идеи за боядисване и обзавеждане,ще се радвам,ако покажете вашата Flowers Hibiscus

И препоръки за марка мебели,изобщо всякакво инфо и идеи ще са ми от полза Innocent

Теди, аз имам малко по-друго предложение, стига да е възможно при вас.

Ако вашата спалня е по-голяма, можете да дадете нея на децата. Синът ми разполага с най-голямата стая у дома - 16 кв. м. Аргументът ми за това беше, че той реално най-много се нуждае от отделено пространство и най-много го използва. Има много книги, реди си сглобеното лего по етажерки, учи отделно в стаята, кани приятели да играят или с преспиване, понякога просто има желание да чете на дивана в стаята си, а не в хола.

Моята стая е 10 кв. м. Използвам я само когато спя и когато ме стегне мигрената. През останалото време стоя в хола, работният ми кът също е в хола, повечето ми книги са там. При вас две деца ще съжителстват на 10 кв. м., което не е невъзможно, но определено няма да бъде много широко. Освен това, доколкото разбирам, те ще имат доста голяма разлика, при положение че сега синът ви е почти на девет, а явно сестричката още не е съвсем факт. Ще им трябва пространство, което да може да се раздели според интересите и най-вече потребностите им.

# 303
  • Пловдив
CinnamonBun, таванът е боядисан с латекс Вехро PCM 2121. След това на местата на планетите е нанесен 2 слоя бял латекс, и след като изсъхна добре - залепихме планетите, които са фосфоресциращи стикери от Алиекспрес - https://a.aliexpress.com/_mrUlzRU. Съзвездията са от различни големини звездички, отново фосфорвациращи - https://a.aliexpress.com/_mOFnEOA.
Основното осветление (заложихме на 5-звездния модел, защото се презастраховахме, но за тази стая и 3-зяездният щеше да свърши работа - https://m.fr.aliexpress.com/item/33024735397.html?gatewayAdapt=g … .0.21ef1802eMWPPR
Дръжките на мебелите също са от там - https://a.aliexpress.com/_mr5C9S2 , както и пердето - https://a.aliexpress.com/_mNrnmH8
Абе като цяло, за да не се охарчим много, правейки тематичната стая, основно от Али поръчвахме. Все още си избира килим ползвателя, макар че аз съм твърдо против... Кой ли ме пита Joy И стикер за вратата иска, тези дни ще поръчам и него.

teddynm, ние нямаме гардероби в стаите, защото коридорът ни е огромен и реших да ги позиционирам там Joy Мисля че на едната снимка се вижда единият - жълтото до вратата

# 304
  • гр.Пловдив
нашата детска е също 10кв,синът ми е почти на 9г,искам двуетажно легло ,понеже ще си има и сестричка,сондирам идеи за боядисване и обзавеждане,ще се радвам,ако покажете вашата Flowers Hibiscus

И препоръки за марка мебели,изобщо всякакво инфо и идеи ще са ми от полза Innocent

Теди, аз имам малко по-друго предложение, стига да е възможно при вас.

Ако вашата спалня е по-голяма, можете да дадете нея на децата. Синът ми разполага с най-голямата стая у дома - 16 кв. м. Аргументът ми за това беше, че той реално най-много се нуждае от отделено пространство и най-много го използва. Има много книги, реди си сглобеното лего по етажерки, учи отделно в стаята, кани приятели да играят или с преспиване, понякога просто има желание да чете на дивана в стаята си, а не в хола.

Моята стая е 10 кв. м. Използвам я само когато спя и когато ме стегне мигрената. През останалото време стоя в хола, работният ми кът също е в хола, повечето ми книги са там. При вас две деца ще съжителстват на 10 кв. м., което не е невъзможно, но определено няма да бъде много широко. Освен това, доколкото разбирам, те ще имат доста голяма разлика, при положение че сега синът ви е почти на девет, а явно сестричката още не е съвсем факт. Ще им трябва пространство, което да може да се раздели според интересите и най-вече потребностите им.

Nedinka, не е вариант при нас,спалнята е обзаведена по точен размер и като за начало кошарата ще е там,на маймунчо да не му ревяло бебето няма търпение да се усамоти в така жадуваната стая..

# 305

Nedinka, не е вариант при нас,спалнята е обзаведена по точен размер и като за начало кошарата ще е там,на маймунчо да не му ревяло бебето няма търпение да се усамоти в така жадуваната стая..

Може пък бебето да се окаже от неревливите Smiley

Успех с обзавеждането тогава.

# 306
Какви лампи имате в детските стаи? Търся лампа за момче на 2.5г. стаята му е в синьо и бяло

# 307
Какви лампи имате в детските стаи? Търся лампа за момче на 2.5г. стаята му е в синьо и бяло

Нормална, нищо особено. Като лампите в хола, но там са две лампи с по четири крушки всяка, а в неговата стая е една лампа с 3 крушки.

От този тип (да не кажа, че май е абсолютно същата):

https://www.lightgallery.com/fr/Eclairage-d-interieur/Spots-appa … gent/50303-17-E7/

# 308
  • гр. София

Ние сме с такъв плафон с по-голям диаметър,  с лед и дистанционно.

Най-хубавото е, че има нощен режим ( приглушена светлина). Сменят се и келвините на светлината.
Сина ми много си е харесва. Като отделно му сложихме и RGB лед светлини, на които още повече се радва😄, но и той е на 10 години и си ги пуска на музика или ги съчетава с игрите си - момчешка му работа 😂

# 309
Благодаря ще погледна, че той не заспива без нощната лампа

# 310

Това е нашата лампа на 2.7 е детето

# 311
Синът ми е на 3 г 4 м, но стаята я правихме с идеята да е хем детска , хем да не трябва да се ремонтира супер скоро и избрахме полилей -глобус. Не намирам точния , но е нещо подобно -

# 312
Тези оставят черти, ефекти по танан и стени, май.
Аз за това се отказах от такъв вид. Дразни ме. Иначе незапалени ми харесват .

# 313
Благодаря ще погледна, че той не заспива без нощната лампа

Синът ми все още заспива на лампа, а скоро ще навърши 10. Когато беше малък, слагахме до леглото малка лампа, която се зарежда. Като бебе я ползвахме, за да виждаме какво прави в леглото, без да палим голямата лампа. После сложихме просто нощна лампа. Сега има една нощна лампа, която е сложена под леглото му (то е монтирано нависоко), защото горната нощна лампа в ползва за четене и тя е доста силна.

Избягвам обемни лампи, които събират прах. И така в цялата къща.

Teta, не оставят черти, мисля. Аз имам същия тип в моята спалня. Ще се загледам тази вечер, но не съм забелязала нищо дразнещо.

# 314
Няма черти при нас, съвсем нормално си свети (или поне е толкова незабележимо, че не съм видяла вече година Grinning ).

Общи условия

Активация на акаунт