От ритниче на ритниче, ДЕКЕМВРИ наближава с нашето мъниче! (Тема 5/2021)

• 26 888
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Mikata.., при мен също прегледите всеки път са с такава техника, ама те и си протичат като ФМ.

# 646
Mikata.., при мен също прегледите всеки път са с такава техника, ама те и си протичат като ФМ.
Ех супер, благородно ви завиждам.
Ами аз ще си чакам следващата фетална са си видя мъничето по ясно 🙂

# 647
Mikata при Доц Д-р Мария Ангелова ходя. Гр. Стара Загора.

# 648
Ами аз се следя при двама лекари- един по ЗК с не толкова добра апаратура и един на частно, който ми прави и ФМ и всеки преглед при него ми е подробен.

# 649
Много ще ми е скъпо всеки месец на фетална.
Габи знаеш ли твоята на частно без направление колко взима? Аз иначе от Тодоров в Стара Загора съм много доволна, но там фетална.

# 650
Габи знаеш ли твоята на частно без направление колко взима? Аз иначе от Тодоров в Стара Загора съм много доволна, но там фетална.

Първичен преглед с ехограф 70-80 (по памет говоря)
За Фетална морфология взима 80лв.
Аз съм с направление и по ЗК имах 2 безплатни прегледа, които вече минаха (днес беше втория).

# 651
Коремчетата натежават, термините наближават, а ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА вече не спират да шават!

Много бързо ѝ се видя края на темата 😳 иии по “стара традиция” реших да си дам предложението (по повод, че моята девойка все пак реши да ме успокои малко и започна да ме рита в пикочния мехур) 😂

За стволовите клетки - мислихме го и ние, но в крайна сметка се отказахме, твърде несигурно ни се се видя всичко - съхранение, количество, качество.

Габи, според мен това си е от снимката, 3Д снимките са нож с две остриета. Имаш ли стара, там имаше ли такава линия, ако не, значи грам няма какво да се притесняваш. Ако все пак го мислиш, обади се и питай доктора утре.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 10:26 от Rayli

# 652
Rayli, имам стара и там такива неща няма. Дано да е от снимката.

# 653
Аз не ходя всеки месец на ФМ, а писах , че всеки преглед ми е като ФМ. Ходя на 2 или 3 седмици и плащам по 40лв за преглед. Аз съм при Иванов, само за БХС бях при Тодоров-баща.

# 654
Ирен , Иван Иванов нали ?
И той ти изкарва всеки път снимки от 3Д ли като си отидеш просто на преглед за тези 40лв?

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 07:26 от Mikata...

# 655
Късметлийки ❤😁 аз съм от Варна, следя се на частно и по ЗК, но не са ми давали такива снимки. Само на ФМ имах такава но там беше си закрила лицето и пак не се вижда много.

# 656
Плюй да не ни урочасаш. Малкия днес (до сега поне) е ленив. Не ритка много.

# 657
Пу Пу. Ще зарита. Аз не съм се похвалила, че и моята кутия на хипп дойде вчера. Някой питаше защо си ги поръчваме. Една приятелка казва така : Шамар да е, на аванта да е Simple Smile И добре, че е майтапа, че да си кажем истината Grinning

# 658
Ако ходите на доктор с техника, която позволява 4д, не му е проблем да пуска снимки и всеки път.
Имам приятелки, които от всеки обикновен преглед си имат такива снимки.
Аз днес съм на фетална, момченцето го имам на снимчица от миналата, момиченцето се скри тогава, стискайте палци да се покажат и двете днес, че е последна и после нямаа...😁👶👶

# 659
Ирен , Иван Иванов нали ?
И той ти изкарва всеки път снимки от 3Д ли като си отидеш просто на преглед за тези 40лв?
Да, стига да искам. От последния имам няколко. Имам и на флашка.

Общи условия

Активация на акаунт