Рицарки на бялото кантарче - 9 част

• 32 281
  • 884
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте рицарки! аз отдавна не съм писала защото компа ми беше развален. Бях малко болна и затова прекъснах диетата.Ако все още някой ме помни мерките ми са :ръст170,85кг. Мили момичета искам да ви попитам има ли някоя която да има страшен апетит когато еядосана? Аз тогава се нахвърлям върху храната като невидяла. Как се спасявате отпреяждане втакъв момент?

# 106
      Тончеее, вий що така съ не залюбихте с наш Пиеро , а ?
      Гледам мазнотиЙки разни тръгнала си да ръфаш и да питам , как ти се отразяват.
      Иначе и аз от два дена на Дюканчо изневерявам, че съм се обринал - крастаФ  СЪЪЪМ. smile3511

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 15:20 от Айя

# 107
  • Варна
Еее ще се съберем май нашта си група newsm06 newsm06 newsm06 newsm06-ей го днес и Ассето се върна, Пиле виждам те-ела бърже да те намуцам,че много ми беше мъчно, Евридичето, Мариетка, Майчето, Айчето, Бебето-пууу как ми стана радостно-ми тъй като се покриете нанякъде и ми става мъчно, самотно, отритнато
Айче -не го аресах Пиеро нещо, много ми пресъхна устата-щото си купих пържола от пилешки гърди, а не от бута-да ми хубаво
Иначе пък изкарах целия ден само на протеини-без захар даже в кафето, ама не става тъй-като не ми е вкусно как ще слабея
Какво мазно съм яла-я ми припомни че съм забравила

# 108
Eхооо  Laughing Привет и от мен   bouquet

Нямам много време за вас, че с тез болести и търкаляне по легла и дивани миналата седмица, сега съм много на зор  Sick Но хвърлям по едно оче, де, не съм ви забравила съвсем  Hug То май само в Красива мама надничам напоследък   Embarassed

Та, набързо:
На именниците и тези с именници - Честито   bouquet
На новите - добре дошли  Hug
На отслабналите - браво Peace
На изприщилите се - аз откога приказвам, че така ще стане с тоз Дюкан, ама вие - не, та не, чуден бил  hahaha

И специално на Асса  Heart Eyes Как е, как е? Какво творихте цяла седмица, а Mr. Green Питах аз в миналата тема, ама никой не се нае да ми отговори  Twisted Evil

PS. Еййй, три пъти ме изхвърля тоз форум  ooooh! що така не ме ще  Cry

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 15:43 от бяла птица

# 109
Що така бе Тони самотно и отхвърлено?

# 110
      Ами за масълца разни подпитваш , разпитваш , разни работи задушени с тъз благинка ти се дояли аааа ? Виждам аз , виждам и преглъщааам , да съ не удавя Weary

Пиле , немой така Дюканчо напада. Той  си е убав. Втората ми любов. Нищо , чи съ почесвам.

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 16:01 от Айя

# 111
Що така бе Тони самотно и отхвърлено?
Ми тя иска само ние да си седим тука и да  lalalala   bigdance2

Ще я видим, колко ще се сеща за нас след една седмица, като  hug
А  newsm53

# 112
  • Варна
Почвам поред-
Бебе-като се покриете и аз няма с кой да си бъбря-за туй ми е самотно и отритнато
Айче -масълцата и гъбоците са напълно вписващи се в другия мой режим-НВД
Пиле-моля моля-няма такова кино -щяла съм да ги забравя-немой се случи таквоз нещо-аз другарчетата си не ги забравям, пък и с вас толкова хубави неща ми се случиха-койй се отказва от такива моменти Naughty
Айче сега като си такава напъпена-сори Confused що не пробваш вместо Дюкан да изкараш дните на НВД-то пак става, тъкмо няма много да ти се смени режима и да рискуваш да качиш

# 113
     Ами то аз уж мръвкалака да спра , докато ми поразмине, че то изядох кокошките на петте континента и рибата на седемте морета Blush Ама всичко друго хапвам със страх голяяям , че колко назад ще се върна.
    Пия коприва,  бляк , гадост голяма.

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 19:07 от Айя

# 114
  • Варна
Ами набутай малко зеленчуци -зеле, чушки, домат, давай докато има още пресни-няма кой знай колко да върнеш назад-избери по-нисковъглехидратните и няма да има проблем

# 115
На мен днес ми свърши режима и сега се чуда с какво да продължа, но да не е с месо, че ми втръсна Sick И да не е по часове Sick За сега съм решила да ям всичко без сладко, захар и хляб, дали ще има ефект? От време на време по някой плод иначе и тях няма много да ги употребявам.....дали ще продължа да свалям newsm78

# 116
Днеска се издъних... Много ми се дояде шоколад ииии...  ooooh!

МИслите ли, че това ще ме забави по някакъв начин? Ясно, че няма да кача от един ден похапване, но се чудя дали ще забави резултатите.
Освен друго, нещо почвам леко да губя търпение. Струва ми се, че още нищо не се е променило достатъчно, но иначе за 2 седмици ми е ясно, че не може да се очаква повече. И все пак се чувствам леко демотивирана  Confused

# 117
Птичке, слабост наша, видях ти аз въпроса, ама кое по - напред. Това, дет сме творили, хич не изисква тестове с две чертички. Уви... Друго е Simple Smile  smile3529   atwork Сериозно речено - имах аз да пиша едни работи, дето в ежедневна обстановка трудно се пишат, та затова...
Дарвуля (интересен ник), ами на първа страница е казано, че търпение се иска. Сигурно ще се забави от шоколада, щото предполагам е някакво НВД, а там почне ли процесът, всяко кривване от правия път се "възнаграждава" със загуба на време за връщане. То във всичко е така...
Милена 21, ти свърши с Ренето, нали? Я кажи колко махна? Ами продължавай с нещо пак НВД. Едва ли ще задържиш, ако преминеш на въглехидратно. Яйца, млечни (ама гледай да са естествени).

# 118
Еха, купона е пълен!!! Сууупер!!! Кефя се, а от това се отслабва, както знаете... Хи-хи, каква фиданка ще се изтипосам накрая и като ме питат, как бе майче толкоз се втали, ще река - от кеф!!!

# 119
Махнах 6 кг за 24 дни Peace Не мисля да преминавам на въглехидратно, просто от време на време да хапвам картофи например.....писна ми от месо, а от яйцата ще изкуругигам вече Sick Повече зеленчуци да хапвам като мисля да гледам по таблицата и да ям тези храни, които са с не повече от 5 гр. въглехидрати

Общи условия

Активация на акаунт